Erikoinen härveli vuodelta 1912

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja BRAKE DRUM, 6.8.2016.

 1. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 2. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  Kakkospyöräksi vois laittaa.
   
 3. mpower

  mpower Double Gearhead

  Hiano,mutta mää semmosen kysymyksen heittäisin vaikka moottorimies itekin oon,miksi tähtimoottoreissa on aina pariton
  sylinterien lukumäärä riviä kohti!?:rolleyes:
   
 4. race_manninen

  race_manninen 3rd gear


  The reason that radial engines have an odd number of cylinders is that the firing order is set to fire alternate cylinders, i.e. 1-3-5-7-2-4-6. If there were an even number, there would be two adjacent cylinders that would fire, then the rest would fire in their "fire one-skip one" sequence. This would probably make the engine sound really wierd and vibrate.
   
  mpower ja Ismoskosmos tykkäävät tästä.
 5. mpower

  mpower Double Gearhead

  Sanoisin,race-manninen on moottorimies!:)
   
 6. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Upee peli :) orkkiskena olis vaan hienompi..... Ylientisöity yksilö. Mun mielipide :oops: . Pikkasen huvitti kun pistin leikkaa/liimaa Verdel 750 youtuubiin niin kas olin joskus kattellut videon kyseisestä pärrästä.
   
  Muokattu: 6.8.2016
 7. Kalu

  Kalu Double Gearhead

  Ettei kaikkien tartte kuluttaa saksia ja liimatuubia...

   
 8. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  :p
  Asiasta tekniikkaan niin kertokaas miten tommosen tähtikoneen öljynkierto on tehty. Jos näin maalaisjärjellä ajattelee niin noissa alemmissa pytyissä lilluu öljyä ja ylemmät on heikommalla voitelulla. Kun kattelee noita vanhoja lentokoneiden tähtimoottorien käynnistyksiä niin kaverit pyörittää moottoria ropellista useampia kierroksia ennen starttia.
   
 9. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!