erikoinen sähkö ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja plymouth 71, 8.4.2010.

  1. plymouth 71

    plymouth 71 1st gear

    auto on -81 camino ja kone pikkulohko 267. hei jakaja ja msd sytkä boxi. kaikki piuhat pitäis olla ihan oikein ku ohjeiden mukaa ne laitoin,mutta kun käännän virta avaimesta virrat päälle niin tallissa oleva radio sammuu. tallin radio toimii verkkovirralla eikä ole missään tekemisissä auton kanssa ja kun virrat sammuttaa niin radio taas toimii,sama tapahtuu jos laittaa autossa vilkun päälle(tosin itse vilkku ei toimi) siis tietenkään radio ei "sammu" vaan se hävittää kanavan ja kun sammutan auton virrat niin kanava kuuluu. mikä tällaisen häiriökentän tai vastaavan synnyttää ja miten asia korjataan??? moni käynnyt asiaa ihmettelemässä eikä kukaan ole vastaavaan törmännyt.
     
  2. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    kyllähän tuo on mahdollista...

    irrottelemaan vaan sähkölaitteita autosta ja seurailemaan mittarilla mitä tapahtuu. se mankkahan nyt taitaa toimia mittarina.

    jos katsastukseen meet sillä autolla, ni toivo ettei anna häiriötä konttorin radioon.. se on hylkäämisperuste, ei saa antaa liikaa radiohäiriötä.
     
  3. El C

    El C 3rd gear

    Eikä ku sulla nyt vaan sattuu oleen ameriikan mallin kaukosäädin siinä radiossas..














    8)
     
  4. kotr

    kotr 3rd gear

    Ei kai tuommosta kannata etes korijata jos auto muuten pellaa.Oot lähösä ruisaileen,niin ei muutako hyppäät koteloon väännät virrat päälle ja radio sammuu tallista...ei kai sen ration tarvi sielä yksinään meuhkata :rotfl:
     
  5. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead

    Meillä työpaikan radio sammuu aina kun hitsaa tigillä, sytytyspulssin aikana radio menee valmiustilaan. vaikka välimatkaa on joku 7-8m
     
  6. sbf

    sbf Gearhead

    Kannattaa tarkistaa että kaikki tulpan ja puolanjohdot on varmasti paikoillaan.Toi msd kun takoo monikipinää ja teho on sitä luokkaa että puolanjohdossa saa olla sentin ilmaväli ja auto käy normaalisti mutta kaikki teeveet ja raadiot on sekasin 20metrin säteellä.Mulla on fe-lohkossa coppercore piuhat ilman resistoritulppia ja kuulemma aina telkkarissa menee raitaa kun ajan pihaan.
     
  7. hara64

    hara64 1st gear

    taitaa siinä sammua kanssa autoilijoidenkin radiot kun kaupungilla kurvailee.

    toi olis kyllä hyvä ku olis jossain parkissa :pinup: kanssa ja joku tulis 2000w dunkkadunkka laitteita huudattaa viereen ni ei muuta ku virrat päälle ja kattois kui naapuriautossa reagoitais :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!