Erikoisautojen Kerho

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Dontomaso_61, 4.8.2003.

  1. Dontomaso_61

    Dontomaso_61 1st gear

    Jotenkin Mobilisti lehti onnistui pantamaan tieto siitä että Big Wheels tapahtuman yhteydessä olisi myös erikoisautot ollut tervetuloa aivan viime tinga astin. Tuli sitten soittoja lauantaina kun tapahtuma oli jo täydessä vauhdissa. Tänä vuonna ei taidqa enää onnistua samanlainen temppaus kun työkiirettä pitä auton lähes tystin talissa.
    Kiinnostuneita oli kuitenkin sen verran että asialle täyttyy jotain tehdä. Jätäkää kaikki kiinnostuneet viestiä minulle ja jutellaan muuten vain miten meneteltäisin kerhon aikaan saamiseksi. Kaikki tervetuloa mukaan, sotaajoneuvot, ambulanssit, taksit, ruumisautot, jne.
     
  2. tuiremc

    tuiremc Gearhead

    Kuuluuko tähän kategoriaan myös linja-autot? Vaikka matkailu- ja asuntokäyttöön tehdyillä linja-autoilla onkin oma kerho, Kylähullut Kulkurit, kuvailemasi kokoontuminen voisi olla mielenkiintoinen...
     
  3. JALLUKOLA

    JALLUKOLA 1st gear

    Linja-auto
     
  4. Dontomaso_61

    Dontomaso_61 1st gear

    Sorry,
    kiiret sallivat nykyisin nettikäynnit harvemmin. Mikä ettei linja - autot sopisivat mukaan, varsin monet alkuperäiset linkkarit ovat muunneltu joskin muuksi ja silloin rekisteriotessa sanotaan erikoisauto. Olis kiva saada ensi vuonna heinäkuussa Big Wheelsin tapahtuma yhteydessä erikoisautoja enemmänkin paikkalleen.
    Erikoisautot ei nimittäin enää lisänny siksi kun nimitys erikoisauto on poistunut ja vain jäljellä olevat kulkevat enää tällä nimellä.
    Joten: On korkein aika perustaa kerhoa!
    Thomas
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Suomessa on muuten rekisteröityjä yhdistyksiä eniten maailmassa suhteutettuna asukkaisiin.Eli kyllä yksi vielä mukaan mahtuu!
     

Kerro tästä muillekin!