Erikoisemmat automerkit/-mallit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja toyopet, 5.4.2018.

  1. DD6

    DD6 Gearhead

    Kyllähän tuollaiset erikoisemmat ajoneuvot vaativat enemmän sitä tervettä itseluottamusta. Vaatimattomammalle kansanosalle on sitten ne harmaat Corollat ;)

    Toinen silmää miellyttävä (runsaasta etuylityksestään huolimatta) on kyllä Citroen C6. Tätä suunnittelin jo Thesiksen seuraajaksi, mutta bensakoneisten saatavuus on melkoista arpapeliä, tosin ei sen pahempaa kuin edellämainitunkaan.
    Eikä huku parkkipaikalle.

    [​IMG]
     
    jknR, Dataviilaaja, isalmela ja 1 muu tykkäävät tästä.
  2. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    C6 on kyllä oikeasti aika tyylikäs iso auto. Ja 2000-luvun massatuotantoautoksi aika harvinainenkin, kun valmistusmäärä jäi reiluun 20 000 kappaleeseen.

    Harmi kun siitä ei tehty vastaavaa pitkää farmaria kuin DS/CX/XM-Sitikoista aikaisemmin. Olisi voinut olla komea. Tuommoinen photoshoppaus netistä löytyy.

    [​IMG]
     
    DD6 tykkää tästä.
  3. Tässä on juuri Suomeen tullut ja varmaan ainoa Olcit.

    [​IMG]
     
    leivonharri tykkää tästä.
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kaveri jokajoka sitikka (on xmmiä, gsa:ta ym ym) käytiin c6:sta pällistelemässä. Takapenkki ja muutkin penkit aika luokattoman oloseksi ja sisusta jätti ? merkkejä. Takatilat myös aika heikot isoille miehille.


    Jotain vaan uupu radikaalisti vs vanhemmat sitikat.
     
  5. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Toi on aika kauhee auto. Noita oli Transivaniassa paljon, kun vietin siellä kesää 2005. Missäs pääsis fiilistelemään?
     
  6. Toi on kaverin auto ja on matkalla Keski-Suomeen. Hiukan erilainen harrasteauto:D
     
    leivonharri tykkää tästä.
  7. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    80-luvun lopulla useampiakin Oltciteja seisoi säännöllisesti Helsingissä Annankadun ja Eerikinkadun tienoilla, muistaakseni valkoisia kaikki. Niillä tienoilla oli ilmeisesti joku Romanian edustuston toimipiste tms. ja ne olivat sinipohjaisissa C- tai CD-kilvissä.

    Arvatkaa tuliko kertaakaan otettua valokuvaa. No, eipä silloin tietty aina ollutkaan mitään kuvausvälinettä matkassa.
     
  8. Harri S

    Harri S Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!