Erilainen Hot Rod.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Tupis, 14.11.2008.

 1. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Seuraavaksi joku taas kertoo että Civicin spoileriasennus on nykypäivän hotroddausta ja aidon hot rodin voit rakentaa myös dieselöimällä farmari-Capricen. :rotfl:
   
 2. Thunderb

  Thunderb 3rd gear

  Heh heh, näin se taitaa olla :rotfl:
   
 3. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  :eek: Hui! Eihän tässä uskalla enää edes morjestella volkkarimiehiä...
   
 4. Tom Joad

  Tom Joad 1st gear

  Näin se menee. Rodiskene selviää pikkuhiljaa muuttumalla, kun ainoat oikeat, pyhät totuudet pikkuhiljaa muuttuu..
   
 5. AFTERBURNER

  AFTERBURNER 1st gear

  Paskat! Ei maailmanlaajuinen rodiskene muutu muutaman persaukisen volkkarin rakentajan takia!
   
 6. Karvanoppa-Elvis

  Karvanoppa-Elvis 1st gear

  Jotenkin nykyään tuntuu siltä juttuja kuunnellessa ja lehtiä lukiessa, että AINOA OIKEA HOT ROD on kaivettu suosta, runko pilkotusta traktorin peräkärrystä, moottori sota-aikana väsätystä puimakoneesta, mahdollisesti penkitkin. Renkaat pitää olla vanhat rättikumit mallia kaivonkansi ja jarrut mekaanisia riittävällä klapilla. Ruostetta ja patinaa ja muuta paskaa pitää löytyä riittävästi, jos ei löydy niin tehdään. Katto sen verran alas että vaihdekepille pitää olla kattoluukku. Lopuksi joitakin osia vanhasta panssarivaunusta tai pommikoneesta, niin se on siinä, rehellinen katu-uskottava rodi jossa on asennetta!

  Auta armias jos joku raiskaa vanhuksen uudella maalipinnalla, tuoreilla kesärenkailla, ajettavalla alustalla ja tehokkaammalla moottorilla!

  :odroll:

  Ei tarkoitettu vittuiluksi kenellekkään, hienoja laitteita löytyy joka koulukunnasta. Mutta on kai sitä muitakin tapoja tehdä kuin pula-aikana 70 vuotta sitten...
   
 7. J-peg

  J-peg Gearhead

  Hahah, Hotakaisen Klassikossa oli vähän saman tapainen myyntipuhe jollakin johtavalla poliisilla, puhe käsitteli modernia rikollisuutta... :lol: :lol:

  Mulle itelle kupla on aina kupla, enkä pidä ees coupe '32 ovaalista, T: stä kylläkin. Siitä kyllä annan pisteitä että jotku rakentaa erilaista, vaikka ei välttämättä kenenkään muun silmää viehättäis, ei kaiken tarvi olla jostain "hau tu meik hot rot"-kirjasta kopioituja.
   
 8. Tom Joad

  Tom Joad 1st gear

  Juu, ei maailma vielä muutukkaan muutaman yksilön perässä. Kokoajan syntyy kuitenkin uusia tyylejä ja ajatuksia, jotka pitkälllä aikavälillä vaikuttavat koko skeneen. Katsotaan vaikka 50 vuoden päästä.
   
 9. AFTERBURNER

  AFTERBURNER 1st gear

  Olette hakoteillä! Kannattaa virtuaaliroddailla hieman vielä! Hot rod hommat alkoi Californiassa eikä suomessa pula-aikana!
   
 10. Karvanoppa-Elvis

  Karvanoppa-Elvis 1st gear

  Eipä tässä oo Suomesta puhuttukaan :p Eikös se oo jenkkilässäkin lähteny siitä että on kasailtu siitä mitä on nurkissa ollu ja käsiin saatu, ja jos jotain ylimäärästä on ollut niin on revitty pois :wink:

  Nojoo, pointti oli vaan se että eikai rodeja tarvii rakennella kuin tuningpelejä, saman kaavan mukaan alan lehti kourassa.
   
 11. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Vaihda lehteä.
   
 12. gremlin

  gremlin Gearhead

  Ei teilla kellaan asiantuntijalla oo juolahtanut semmonen mieleen etta se persaukinen hinttari mika rakensi se haisevan kuplavolkkarirodinsa olis tehny sen ihan itteansa varten???
  Ja etta se tykkaa siita haisevan kuplan hintahtavasta aanesta?

  Ei saatana, ei se noin voi menna. Kylla se on rakentanut ihan vaan sen takia etta jokku lakeuden ja tsadin rodijeesukset menettaa yo unensa.
  Saatanan mulkku minka meni tekemaan, ja viela ehjasta autosta. Olis nyt edes perkele hakenut suosta sen romun :mad:
   
 13. jorke

  jorke Gearhead

  Mä en kyllä ymmärrä miks täällä on välillä niin tiukkapipoista touhua??

  Ottaa välillä päähän lukea näitä juttuja.....
  Ainoa oikea tapa on tehdä juuri niinkun oma maku on ja muut on paskaa....
  Harrastaminen pitäisi olla hauskaa ja ei niin vakavaa hommaa... Jokainen tyylillään
   
 14. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Joo lähtee näköjään lapasesta aika urakalla... :soosoo: Ärsyttävä hymiö, mut pakko napauttaa!
   
 15. Ruutihattu

  Ruutihattu 3rd gear

  ha

  hienoa huomata että joku on näköjään noiden kuplien puolella, ovat siis nuo kuplanrakentajat tehneet jotain sellaista mikä löytää vastakaikua ainakin internetistä.
  tuo koko aiheen keuliminen on keskustelupalstojen koko juoni. kaikki saa kirjoittaa niin paljon kuin haluaa.
  Siitä syystä todellisuus on niin paljon hauskempaa kuin virtuaaliharrastaminen. todellisuudessa täytyy jaksaa vaivautua tehdä jotain, edes raahautua sinne huoltoasemalle kehumaan itteänsä, keskustelupalstalla tarvii vain kirjoittaa ja unelmoida kuplavolkkareista..
  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

  haha.. on tää helppoa repiä turpaa täällä internetissä...
  onneksi kukaan ei pääse näkemään ilmeistä kuinka tosissaan mä tätäkin tekstiä naputtelen.


  :poff: :poff: :poff: :poff: :poff: :poff:
   
 16. JukkaK

  JukkaK 1st gear

  Mistä tiedät että volkkarikuskit on persaukisia? :rotfl:

  Oma näkemykseni on näistä hotrodeista ja streetrodeista ja nyt kasvavasta volksroddailusta että kaikki ovat oma skenensä eikä niitä pidä sekoittaa toisiinsa (siis niin että ovat samaan rakentelukastiin kuuluvia). Rakennetaanhan nyt jo paljon jenkeissä ja saksassakin näitä oldscool tyylisiä ´70-80 lukulaisia vesivolkkareja. Ne ovat mielestäni nykypäivänä sama asia kuin joitain vuosikymmeniä sitten lyötiin cortiinaan mangelsia alle nostettiin perää ja tehtiin mitä hirveämmän näköisiä virityksiä joita oli nähty aikasemmin usa autoissa. Parinkymmenen vuoden päästä porukka työntää oldscoolia siihen 2000 vm. olevaan perheautoon laittamalla 20" kromivanteet.

  Kiitos ja nam. T: Kahden volksrodin ja yhden oldscool golfin omistajarakentaja 8)
   
 17. 660

  660 1st gear

 18. FA18

  FA18 3rd gear

 19. janiluo

  janiluo Gearhead

 20. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

Kerro tästä muillekin!