Erkkola

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja Bluestone, 5.5.2021.

 1. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Erkkola invamopo on kyllä 3 pyöräinen mutta kuulunee tähän osastoon.
  Olisi tiedossa 2 kpl Erkkola invamopoja, toisella olen ajanutkin joskus 20v sitten ja se toinen oli silloin muuten käyntikuntoinen (lähti käymään mutta ei voinut ajaa).
  Olisiko noille kiinnostuneita ostajia? Hinta vaikka 350€ / kpl. Nettimotossa halvin pyynti oli 750€...
  Jos kiinnostaa niin ota yhteys yv.
   
 2. hantta

  hantta Double Gearhead

  Jos naamakirja taittuu, niin täällä varmaan olisi kiinnostusta: https://m.facebook.com/groups/825620494119158?group_view_referrer=search
   
 3. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  no niinpä tietysti.... vaan kun ei taitu :oops:

  Joku naamakirjalainen voisi linkata ilmon sinne??
   
 4. Larry

  Larry Double Gearhead

  Oli joskus aikoinaan visio 500cc 2t crossikoneen istuttamisesta Erkkolaan. (Juu, on niitä tehokkaampiakin pyörän koneita, mutta 500cc 2t on ihan päällikkö.)
  Jäi toteutumatta kun ei noita kolmipyöräisiä aihioita ollut tarjolla.

  Toivottavasti veli Bluestonen Erkkolat välttyy jobbarilta. Veli meteorillahan kävi hetki sitten huonompi tuuri moottoripyörän osien kanssa:
  https://www.overdrive.fi/forum/thre...ellisiae-ostajia.115459/page-134#post-3811459
   
 5. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Siinä erkkolassa olis kyllä semmonen itämainen riksha tunnelma. Olis sillä kolee vetää keula pystyssä suoraa. Ite tuumaillu jos tommoseen esla pyöräpotkukelkkaan laittas moottorin. Siitä on juutuupissa kannustava videokin jossa joku vetää poliiseja karkuun semmosella jossa joku kiinankrossin kone.

  Tosin kun rakensin männä suvena minibiken jossa strattonin 5hp ja lopputulos ylitti odotukset niin tuumin samanlaista konetta myös eslaan. Kävi vaan niin että en saanu sitä eslaa vaikka piti että vielä on haussa.
   
 6. Sierra

  Sierra Double Gearhead

  Onneks oon selvinpäin ja vappu meni jo, muuten ois voinu vaikka Erkkolan ostaa.
   
  Muokattu: 6.5.2021
 7. stana

  stana 3rd gear

  Missäpäin on herkut?
   
 8. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Sijainti on Oulujärven pohjoispuolella. Myyjä ei ala kuljettelemaan niitä mihinkään eli vain nouto sovitusti. Ne on olleet aina säilytyksessä katon alla.
   
 9. ursus2

  ursus2 Gearhead

  Multa olisi pari Eslaa jos kiinnostusta, saattaisivat jopa kuljeutua sinnepäin jossainvaiheessa jos tulee ajeltua, kouvolan suunnalla taisit asustella? Sorry OT
   
 10. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  No joo, tää esla mikä piti tulla minulle olis ollu ilmainen. Samasta paikasta tulee ehkä myöhemmin samanmoinen ilman veloitusta kunhan jaksan venttailla. Eli tarkoitus olis omista vanhoista romuista ja ilmaisiksi saaduista osista touhuilla jotain älyttömiä vehkeitä. Että olisin todella huono maksamaan. Tietysti jotain pientä aina voi keksiä muttei kannata suunnitella matkaa varta vasten. Kiitos kumminkin.
   
 11. ursus2

  ursus2 Gearhead

  Ilmaiseksi nuokin saa, toinen rikkinäinen, toinen ok. Jos tulee hankintoja sieltäpäin niin silloin kulkeutuisi.
   
 12. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Jaa, se muuttaa kaiken. Kyllä ne sitten kelpaa. Ilmoita kun kulkua tännepäin. Aina kulkumies pullakahvit tai hampparit saa vaivanpalkaksi huoltsikalla.
   
 13. kustomkuuppa

  kustomkuuppa Gearhead

   
 14. ursus2

  ursus2 Gearhead

  Ok
   
 15. hantta

  hantta Double Gearhead

  Eittämättä helpommaksi ja halvemmaksi tulee ostaa valmis trike, ja laittaa siihen Erkkolan pyörät ;)
   
 16. Alkaa OD:n harrastajat vanhentumaan silmissä. Ennen viriteltiin veekaseja ja vanhoja jenkkejä. Nyt on sitten invamopot ja eslat vuorossa ja viimesenä vaiheena on kirjautuminen taivaalliselle foorumille?
   
  Sierra tykkää tästä.
 17. Larry

  Larry Double Gearhead

  ^No tähänhän käy sitten vaikka kyseinen kappale

   
 18. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Juu, tämä ihan näkyy silmissä tämä. Jonnekin Heurekan parkkikselle tulee muutama ”Jonne” turbotetuilla, kiukkuisilla, provosoivilla, äänekkäillä, turhilla ajoneuvoillaan. Paikan päällä olevat ’eilisen toivot’ toivottavat seuraavina päivinä foorumeilla näille tervemenoa. Ja mitäs ne (me) oltiin tekemässä muutama vuosikymmen sitten?

  No turboja ei ollut ennen niin paljoa.
   
 19. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Unohtakaa koko juttu !!! :p:D:D:confused::rolleyes::D

  Erkkolat on MYYTY!!
   
  Muokattu: 9.5.2021
  63S88 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!