Escalade 2005 6.0

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Venlavilma, 22.7.2018.

  1. Venlavilma

    Venlavilma 1st gear

    Nyt tarvitaan Jeesiä...
    0lisin kiinnostunut yhdestä escaladesta,
    https://m.nettiauto.com/cadillac/escalade/9470229?vifAdCount=0&vifNav=Y
    Mutta minulla ei kyseisestä autosta mitään kokemusta. Olisi kivaa jos joku viitsisi katsoa tuota myynti ilmoitusta ja hieman sanoa omaa mielipidettään.

    Auto on ostettu Japanin huutokaupasta ja historiasta ei mitään tietoja (Tämä jo hieman epäilyttää), tuodaanko näitä Suomeen juurikin tuolta japanista?
    Huollot myöskin mietityttää ovatko kauhean kalliita esim. Perus öljynvaihto? Miten talvella menee täällä Suomessa. Kertokaa mitä pitää ottaa huomioon jos lähden tuota katsomaan ja koeajamaan.
    Kiitos.
     
  2. isalmela

    isalmela Gearhead

    Terve!

    Tuosta linkistä löytyy vähän lisätietoja Escalade mallista: https://www.overdrive.fi/forum/threads/cadillac-escalade.307811/#post-3285285
     
  3. Venlavilma

    Venlavilma 1st gear

    Kiitos vastauksesta, kyseisen linkin löysinkin täältä jo. Escaladesta olen löytänyt todella vähän keskusteluja täältä.
     
  4. isalmela

    isalmela Gearhead

    Älähän vielä menetä toivoasi, kyllä täältä Escalade tietäjiä löytyy kunhan ehtivät aktivoitua. Onko sulla pitkä matka koeajamaan autoa? Jos ei ole, niin käy ihmeessä katsomassa ja ajamassa autoa. Pääset tutustumaan, onko tuommoinen auto sulle oikean tuntuinen peli. Ylläpito tuommoisessa on tietysti kohtuullisen kallista. Tuommoisessa isossa maasturissa on aika monta asiaa, jotka maksaa vähän enemmän kuin normaalissa henkilöautossa (polttoaine, käyttömaksu, renkaat jne). Löytyykö paikkakunnaltasi jenkkiautojen päälle ymmärtävää autokorjaamoa? Tuommoista autoa ei kannata ihan tavalliselle autopajalle viedä huoltoon, kun osaaminen ja testerit ym puuttuu. Enemmän tietävät kertokoot enemmän. Ja tervetuloa foorumille!
     
  5. Venlavilma

    Venlavilma 1st gear

    Se ehkä minun/lompakkoni onni että auto on n. 230km päässä ettei tuu ihan äkkipikaisesti lähdettyä. Onnekseni kaveriporukasta löytyy ihmisiä joilla tietämystä ja korjaustaitoa.
     

Kerro tästä muillekin!