Esivastusonkelmia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja rokapilirepeli, 21.5.2015.

 1. rokapilirepeli

  rokapilirepeli Gearhead

  Meni etuvastus valtterista( kutvonen/kärkijakaja), löytyneeköhän ihan varaosaliikkeestä sopivaa vai pitääkö tilata jostain?
   
 2. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Motonetista ostin puolan etuvastuksineen, muistaakseni jotain 13€. Oli vielä AMC:n tekele. Kai pelkän vastuksenkin saa, en tiedä.

  Niin ja 4v. aikaa ja vieläkin toimii!
   
 3. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  US partsista hyllykamaa
   
 4. rokapilirepeli

  rokapilirepeli Gearhead

  onpas ollu hyvä ja halpa motonetin paketti, millanen lie?

  en kehtais uspartsista tilata ku lähetyskulut varmaan samanverran ku ite osa, eikä malttas montaa päivää ootella :)
   
 5. pagi

  pagi Gearhead

  Mulla oli kanssa juurikin tuo amc puola/esivastus paketti omassa valtterissa ja toimii!! Tosin nyt se siirtyi pois HEI jakajan tieltä mutta voin suositella.. tosiaan 15€ se taisin viimekesän alussa kustantaa..
   
 6. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Menet sinne motonetin tiskille ja kysyt saako pelkkää esivastusta. Jos ei saa ni otat sit sen puolan kans. Onpahan varalla, ei nekään vissiin ikuisia ole. Ja tää on tähän mennessä ainoa tuote mitä voin oman kokemuksen perusteella suositella motonetistä haettavaksi.
   
 7. rokapilirepeli

  rokapilirepeli Gearhead

  Ton puolan vastuksineen vois motonetistä hakee kuopiossa käydessään ku eihän täällä iisalmessa semmosta oo :) no uus vastus on tulossa ja pian päästään taas liikenteeseen...
   

Kerro tästä muillekin!