Esko Rahkonen kuollut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja always bb, 5.5.2007.

  1. always bb

    always bb Gearhead

    rahkosen esko on eilen sitten koputellut tuonelan portteja. mitähän tapahtuu elämän
    mittaiselle harrastukselle.
     
  2. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    Vitusti sillä oli ainakin niitä autoja :wink:
     
  3. Eikö se ollu niin että se kenellä on eniten romuja kuollessaan on voittaja. Ei löydy suomessa toisesta osoitteesta yhtä paljon kalustoa. Toivottavasti rojektit löytää uuden kodin.
     
  4. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Toivotaan ettei tapahdu vanhanaikaista eli pikasiivous ja "romut" pois silmistä.Hyvän työn Esko on tehnyt kun on kerännyt aihioita talteen ympäri suomea.No ennenkaikkea kuitenkin ikävää kuultavaa tuo poismeno :(
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Siin olis varmaan perikunnalla paikka järjestää huuotkauppa tavaroista. Silloin vois moni aihio pelastua.
     
  6. J-peg

    J-peg Gearhead

    Kerran näin eskon erään keikan aikana, oli vaan niin hemmetin kiire ettei päässyt kunnolla raataamaan. Esko oli tällä reissulla hakemassa muistaakseni Kärsämäeltä '39 Mersua, kauppaa oli kuulema hieronu 20vuotta. Oli puhetta että olis tuonu seuraavalla kerralla sitten osia joista vähän jo keskusteltiin, tämä jäi siis tekemättä. Mukava herra kaikin puolin ja viimisen päälle bisnesmies, ainakin tällänen kuva jäi miehestä. R.I.P
     
  7. Maria

    Maria 1st gear

    Joo, lukaisin uutisen Iltasanomista kanssa tänään ja harmillinen uutinen on kyllä.
    Eskollahan oli neljä lasta että eikö heistä löytyisi jatkajaa autojen parissa??
     
  8. Jukka T

    Jukka T 1st gear

  9. jylhä

    jylhä 1st gear

    yksi tontin aihioista on pelastettu minulle.
     
  10. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    "eskorahkonenonkuollut...MUTTA APUA, MITÄ NIILLE HÄNEN AUTOILLEEN NYT TAPAHTUU???? :eek: :eek: :eek: "

    Tuota, kunnioittakaa nyt itse vainajaakin edes vähän, siitä huolimatta vaikka Eskolla olikin aihio poikineen laanillaan.

    Vaikka yleensähän me suomalaiset ryhdytään kehumaan vasta siinä vaiheessa kun toisen pulssi on lakannut tuntumasta.
     
  11. kippis

    kippis Gearhead

  12. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    Härskiä!!

    :mad: Eräs romuautoja työkseen kärräävä siipeilijä on kuulemma tarjoutunut veloituksetta -ikään kuin hyväntahdon eleenä tyhjentämään koko laanin "romuista" hohhoijaa... kyllä täytyy sanoo että on noi romujopparit todellakin oma hyyenan kaltainen rotunsa! Hyvä että on vainaja ehtinyt kylmetä niin jo ollaan haaskalla!!!! :mad: :soosoo: :soosoo:

    Se työmäärä joka on mennyt aihioiden kuljetukseen tontille on todella hatun noston arvoinen-jäisi meiltä useimmilta TOSI harrastajilta tekemäti-kyseessä on suorastaan kulttuuriteko, varmasti eräskin suomalainen soittajapoika muistaa kuinka romiskoja haalittiin tanssikeikan jälkeen milloinmistäkin...

    Kepeät mullat ESKO!!
     
  13. sixkasix

    sixkasix Gearhead

    Joskus 80-luvul Rahkosel oli tallitilaa vuokralla Vihdissäki.
    Faijavainaa sille pariin autoon penkin päälisiä sillon ompeli vanhalla Singerillä.
    Muistan käyneeni siel tallil kattoo autoi ja kirjotti se nimmarinki mulle ja broidille.
     
  14. pässi

    pässi 3rd gear

    Esko rules! Vieläkin siellä jossain. Hieno mies!
     
  15. Vanishing Point

    Vanishing Point 1st gear

    Re: Härskiä!!

    Kun kerran pitää kunnioittaa jotakin etukäteen, niin voin sanoa että tänä vuonna kummisetäni menettää taksien ajoluvat sen takia että tietty vuosikymmen tulee vastaan ensi kesänä. Merkkipaalun tästä tekee sen että hän oli aikoinaan ensimmäinen henkilö joka "sosialisti"suomessa aikonaan sai toisen taksiluvan. kommentti kuuluu tänne edellämainitun suomalaisen autoiluhistorian lisäksi myös sen takia että hänellä vanhoja autoja (=raatoja) riittää. Nääsvillen alueella asuvat saattavat tunnistaa kyseisen henkilön




    :)
     
  16. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    Eskon kohtalo..

    Esko eli niinkuin lauloikin-niinkuin useimmat meistä.."Rakasta kärsi ja unhoita se on määräys kohtalon-rakasta kärsi ja unhoita lyhyt hetki vain onni on".

    Tuo toteamus sopii hyvin ihmissuhde asioihin kuin myös harrasteautoon..

    No joo, mielestäni omaisten täytyy saada tehdä rauhassa ns. surutyö ja hautajaisjärjestelyt yms. jonka jälkeen vasta olisi aika tehdä päätöksiä maallisen mammonan realisoinnista nimittäin sitäkin on aika mittava summa kiinni Eskon jälkeensä jättämissä "romuissa".

    Jos Esko olisi ollut minun omainen ja joku romujoppari tulisi tarjoamaan pyyteetöntä vilpitöntä palvelusta romujen pois kärräämisestä-ja näin pian vielä, saisi kyllä maistaa surutta nyrkkiä!!! :mad: kyseessä oli kuitenkin IHMINEN jolle autoharrastus oli elämäntapa, jokaisella raadolla siellä laanilla on toinentoistaan värikkäämpi tarina.. ihan sillä vaa että pännii vieläkin erään romujopparin tokaisu.....
     
  17. Buddy

    Buddy 1st gear

    Ai perkele! Rahkonen soitti mulle muutama viikko sitten ja kyseli kauppaamastani -49 avochevystä. Harmitteli, kun hänellä ei ole keikkoja täälläpäin, jotta vois tulla samalla reissulla kattomaan sitä. Puhelimessa vaikutti erittäin mukavalta jampalta.
     
  18. jiipee60

    jiipee60 3rd gear

    Muistaakseni -85 oli Lahdessa mobilistiajot ja istuin vieressä kun Esko ajoi 348 -moottorilla ja manuaalilla varustetun -59 El Caminonsa suurhalliin näyttelyyn. Ikimuistoinen oli kyyti ja intohimo vanhoihin ajopeleihin kuvastui koko miehen olemuksesta. Kepeitä multia Eskolle.
     
  19. nash

    nash 3rd gear

    Niille tiedoksi jotka ovat jo soitelleet rahkosen omaisille auton osto tarkoituksena: antakaa heidän surra rauhassa, on epäkohteliasta soitella autoista kun toisilla on suruaika :soosoo:
     
  20. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Niin just!
     

Kerro tästä muillekin!