Espoo Cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Sammyman, 11.5.2011.

 1. rane58

  rane58 Double Gearhead

  Eihän eilen eikä tänään ollut Espoon kruisinkia.... :poff:
  Kuukauden TOINEN perjantai on Espoon ja paikka Metro-Areena (se jäähalli) iso parkkis Tapiolan urheilupuistossa klo. 19.00-....:cool:
  -Tuossa aiemmin oli puhetta, kokeillaan nyt tätä. o_O
  Onhan noloa ellei Espoossa saada omia kruisikeja aikaan.... :oops:
   
 2. ArtoM

  ArtoM 1st gear

  Kovasti tuolla edellisellä sivulla (32) puhuttiin että Ikean parkkipaikalla joka kuukauden kolmas lauantai-ilta ja lisäksi joka kuukauden toinen perjantai Tapiolan urheilupuiston parkkiksella (missä olin viime viikon perjantaina). Kumpaakaan ei väkeä tullut. Ei taida kuolleen hevosen potkiminenkaan auttaa. RIP Espoo Cruising.
   
 3. kovis

  kovis 3rd gear

  Lommilassa Ikealla oltiin kahden auton voimin Vani +GTA TransAm klo 19.00-20.30 . Paikka todettu hyväksi kaikin puolin, puskaradiot toimimaan että Lommila- Cruising joka kuun kolmas lauantai Ikealla. Olkoon sit Tapiolassa Espoo Cruising kuun toinen perjantai ja Lommilassa Lommila-Cruising kuun kolmas lauantai. Tänään oli tapahtumia vähän joka puolella ja puskaradiot eivät toimineet tarpeeksi hyvin , mutta katsotaan kuukauden päästä kuinka paljon saadaan autoja paikalle...
   
 4. kovis

  kovis 3rd gear

  Päivittää sinne vaan Espoo Tapiola cruising kuun toinen perjantai ja Espoo Lommila cruising Ikealla kuun kolmas lauantai... Jos Vantaallekkin mahtuu useampi cruising kuukaudessa niin miksei myös Espooseenkin... ;-)
   
  rane58 tykkää tästä.
 5. 1320

  1320 Gearhead

  Toi kuun kolmas Lauantai kuullostaa ihan fiksulta ajatukselta, sinnehän voisi koittaa vaikka tulla kattomaan. Tokana perjantaina tuskin on kauheasti porukkaa liikkeellä, kun Sherwoodissa on senverran hyvät kinkerit tuolloin. Sehän osittain tappoi tuota Snackyllä ollutta Cruisingiakin ennenkuin se loppui kokonaan muista syistä...
   
  kovis tykkää tästä.
 6. kovis

  kovis 3rd gear

  Se olis tänään kuun kolmas lauantai..., eksyyköhän tänään illalla ketään Lommilaan Ikealle. Vai onko vaan kahden auton cruisingit taas... ;)
   
 7. RAIVO

  RAIVO Gearhead

  Perhana, muuten kyllä eksyis, mut mökkireissu kutsuu. Toivottavasti toi nyt heräis henkiin tuolla. Jos ei niin ehdotan seuraavaks pönötyspaikaks Hölmölän grilliä kivenheiton päässä.. 1-5 autoo siihenki pihaan mahtuu ja saa rasvaa odotellessa turhaan muita. :D
   
  jariha tykkää tästä.
 8. 455STW

  455STW Gearhead

  Oliko montakin autoa cruisaamassa?
   
 9. ata

  ata Gearhead

 10. rane58

  rane58 Double Gearhead

  Perjantaina ajelin hiljaisessa Espoossa.... :cool:
   
 11. MaxHeadroom

  MaxHeadroom Gearhead

  .. kuinkahan nopeasti IKEAn varuhusledare äkkää että raggarit alkaa hivuttamaan ihteensä tontille, ja sinne ilmaantuu "asiaton kokoontuminen kielletty" kyltti ja teräspuomi .. :rolleyes:
   
  rane58 tykkää tästä.
 12. ata

  ata Gearhead

  Veikkaan ja pelkään kyllä että näin käy, ehkä piankin jo. Siellä on nytkin jo kyltit, että pysäköinti sallittu tavaratalon aukioloaikoina asiakkaille. No itsehän olin asiakas, kun ostin pari hodaria, mutta silti. Joku kaupungin alueella oleva paikka, kuten vaikka Leppävaaran urheilupuiston parkkis, jota itse kannatin facessa olleessa äänestyksessä oli mm. siksi suosikkini. Tuollaisella yksityisalueella firman/myymälän parkkisella on riskinsä, ellei ole jotain sopimusta yrityksen kanssa (kuten Snackyn kanssa oli sovittu, he olivat cruising-touhussa mukana).
   
  rane58 tykkää tästä.
 13. rane58

  rane58 Double Gearhead

  Niittykummun Lidlin myymälävastaava oli alussa vastaan mutta muutti katsantokantaansa myöhemmin, taisi tulla kruisingin aikaan myyntipiikki.....? :D
   
 14. MaxHeadroom

  MaxHeadroom Gearhead

  .. No ihan niin ! Kerrankin, kun oma kiesi sinne nyykähti tontille, eikä suostunut enää korjaantumaan, niin lampsin Liiteristä hakemaan patterin Sakua kaveriksi ja hinuria odottelemaan.. :)
   
  rane58 tykkää tästä.
 15. ata

  ata Gearhead

  Oliko tänään ketään menossa sinne Tapiolaan?
   
 16. RAIVO

  RAIVO Gearhead

  Kyllä sinne suunnille ois piakkoin lähtö. Onko tässä "vaara" et tulee kuvattua jotain muutakin ku omaa autoa..? :D Oon pakannu laukkuun vaan pokkarin ja pienen jalustan. Pönötellään aikamme, kusetetaan koiraa ja varmaan kruisaillaan matalalentoa ympäri Tapiolan seutujaki. Sinne urheilupuiston asvaltille parkkiin nyt ensin kattoo. Hyvä sää eikä keravat kiinnosta. :)
   
 17. ata

  ata Gearhead

  Vielä mahtuu parkkiin... nyt 4 autoa ja muutama "ohimarssi". Ja just tuli vielä yksi lisää
   
 18. RAIVO

  RAIVO Gearhead

  Olihan siellä kiva turista ja pällistellä, jotain kuviakin tuli ja niitä huomenissa varmaan. Aateltiin siin lähtee ruisaamaan vaimon kans johki hetkeks ja seurattiinki sit hoppaa ja galaxie avoa Cafe Mellstenille. Sielläkin muutama jenkki lisää näkyi. Koiran vesikuppi jäi sinne urheiluparkkiin ja kun palattiin oli kenttä tyhjä.. kuppi löyty. Jatkettiin matkaa ottaa muualla parit kuvat ja siitä himaan kylmää nallea siemailee. :)
   
 19. RAIVO

  RAIVO Gearhead

  ata tykkää tästä.
 20. rane58

  rane58 Double Gearhead

  :oops: Oltiin kauppareissulla, akkoja ja ostoksia takapenkki täynnä.
  Ajattelin heittää keikan sinne parkkikselle, takapenkiltä alkoi kuulumaan että tänne ei jäädä maidot happanee... :argue: ja ilmeet olivat myös happamat. :rolleyes:
  -Joten heitin vain rundin siitä autojen välistä, selkäkin oli valmiiksi kipeä joten menin Janoisen Kamelin terassille oluelle..... [​IMG]
   

Kerro tästä muillekin!