ET ja Street nitrokisoihin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 2.1.2008.

  1. triniemi

    triniemi Gearhead

    Meinasin laittaa tollasen johtokunnan jäsenille. Olisko tossa jotain parannettavaa?

     
  2. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Jällen loistavaa antaumista Street ja ET ryhmien puolesta,Kitos Mikko 8)
     
  3. panhead

    panhead 1st gear

    Täyttä asiaa,hyvät perustelut ja 100 % samaa mieltä!Kiitos munkin puolesta Mikolle,toivottavasti saadaan ymmärrystä FHRAn puolesta.
     
  4. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Asiaa :rotfl:

    Mikko sussa on otetta :rotfl:
     
  5. jussi308

    jussi308 1st gear

    j

    Kiitän myös kun jaksat nähdä vaivaa. Toivottavasti homma kääntyy ok.

    Juha
    DS 333
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Liitytääs täältäkin tähän "kannatusyhdistykseen" ja kiitos meiltäkin Mikolle tuon aloitteen teosta :wink:
     
  7. supo

    supo Double Gearhead

    Hyvä Mikko,toivottavasti homma menee läpi.Oli muuten hieno luokka esittely toisaalla!!!Terv:Kari Laitinen,Pro Et 1337
     
  8. Fastback

    Fastback Gearhead

    Katsojan näkökulmasta, street ryhmät ovat erittäin mielenkiintoisia ja ET ryhmien runsaslukuisen osaanoton myötä nähdään isoja kaavioita joita ei täällä olla juuri totuttu näkemään. Mun mielestä ET/Street ryhmät olisivat tervetulleet nitronatikoihin jos se vaan mitenkään järkevillä resursseilla olisi toteutettavissa.
     
  9. triniemi

    triniemi Gearhead

    No niin, lähetin ehdotuksen juuri fhra ät fhra.fi ja jään odottelemaan kuittausta ja tietoa koska johtokunta käsittelee asian.
     
  10. Corvette87

    Corvette87 Gearhead

    Olen nähnyt muutaman kisan Suomessa ja muutaman USA:ssa. Mielestäni Suomessa pitäisi ajatella enemmän yleisön viihtyvyyttä. Tarkoitan ns
    "maallikkokatsojia", joiden tutut eivät ole radalla ja jotka eivät tiedä autoista liikoja. Sellaisia, maksavia, katsojia pitäisi olla enemmän, jotta laji ei olisi vuosikymmenestä toiseen pienen piirin harrastus. Jos näin on, silloin kannattaa ajatella kaksi kertaa ja miettiä mikä drag racingissä kiehtoo ko satunnaista, mutta kiinnostunutta katsojaa. :-?
     
  11. heikki_vag

    heikki_vag 2nd gear

    Toivotaan todellakin että tuo menee läpi. Ottaa kyllä pahasti pattiin jos meitä ei päästetä ajamaan :mad: Olen kyllä yrittäny ymmärtää FHRA.n tekemisiä mutta tämä ei tunnu nyt reilulta... Mutta onnea yritykselle ja kiva kun joku pitää meidän puolia 8) .....oikeen herkistyn tässä :oops:
     
  12. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tieto tosta mahdollisesta mukaan hyväksymisestä pitäisi kyllä saada mahdollisimman pian, jotta voisi sensijaan valita Västerosin ja Power meetin jos FHRA linjansa pitää :soosoo:
     
  13. Mopar

    Mopar Gearhead

    Luulisi fyyralle olla helpompi ajattaa nämä ryhmät to-pe, kuten viime vuonna. Muutenhan suurin osa niistä tai TOIVOTTAVASTI KAIKKI osallistus muihin ryhmiin ja sotkis koko fyyran viikonloppusuunnitelmat/ aikataulut :rotfl: :rotfl:
     
  14. et

    juu luulis ny mahtuvan,ku keskiviikost alotettaan.isot luokat ajaa vaan testilähtöö alkupäivin.olis hianoo nähdä välis teitäkin kyllä.
     
  15. heikki_vag

    heikki_vag 2nd gear

    Joo ja olis hianoo päästä ajamaankin 8)
     
  16. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Ja kuvaamaankin näitä sosiaalisia ryhmiä 8)
     
  17. triniemi

    triniemi Gearhead

    Älkää nyt vielä hengitystä alkako pidättään vastausta odotellessa. Mä en oo saanu edes minkäänlaista kuittausta vielä onko esitys mennyt johtikselle saati sitten sitä että koska johtis asian käsittelee.
     
  18. heikki_vag

    heikki_vag 2nd gear

    ei me vielä pidätetä hengitystä. happihan siinä loppuis :lol: me odotellaan ihan kiltisti, toivotaan parasta ja pelätään pahinta.... vai miten se meni :odroll:
     
  19. triniemi

    triniemi Gearhead

    No niin, pienten teknisten vaikeuksien viivästyttämänä homma nytkähti juuri eteenpäin ja esitys on mennyt johtokunnan jäsenille. Seuraava johtiksen kokous on 23.1. joten silloin ratkennee tämäkin.
     
  20. Käkö

    Käkö Gearhead

    Oolrait, sittenhän sen kuuloo ja näköö mitä ne päättää.

    Ja todella isot kiitokset triniemelle vielä kerran!
     

Kerro tästä muillekin!