ET ja Street nitrokisoihin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 2.1.2008.

 1. triniemi

  triniemi Gearhead

  Meinasin laittaa tollasen johtokunnan jäsenille. Olisko tossa jotain parannettavaa?

   
 2. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

  Jällen loistavaa antaumista Street ja ET ryhmien puolesta,Kitos Mikko 8)
   
 3. panhead

  panhead 1st gear

  Täyttä asiaa,hyvät perustelut ja 100 % samaa mieltä!Kiitos munkin puolesta Mikolle,toivottavasti saadaan ymmärrystä FHRAn puolesta.
   
 4. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Asiaa :rotfl:

  Mikko sussa on otetta :rotfl:
   
 5. jussi308

  jussi308 1st gear

  j

  Kiitän myös kun jaksat nähdä vaivaa. Toivottavasti homma kääntyy ok.

  Juha
  DS 333
   
 6. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Liitytääs täältäkin tähän "kannatusyhdistykseen" ja kiitos meiltäkin Mikolle tuon aloitteen teosta :wink:
   
 7. supo

  supo Gearhead

  Hyvä Mikko,toivottavasti homma menee läpi.Oli muuten hieno luokka esittely toisaalla!!!Terv:Kari Laitinen,Pro Et 1337
   
 8. Fastback

  Fastback Gearhead

  Katsojan näkökulmasta, street ryhmät ovat erittäin mielenkiintoisia ja ET ryhmien runsaslukuisen osaanoton myötä nähdään isoja kaavioita joita ei täällä olla juuri totuttu näkemään. Mun mielestä ET/Street ryhmät olisivat tervetulleet nitronatikoihin jos se vaan mitenkään järkevillä resursseilla olisi toteutettavissa.
   
 9. triniemi

  triniemi Gearhead

  No niin, lähetin ehdotuksen juuri fhra ät fhra.fi ja jään odottelemaan kuittausta ja tietoa koska johtokunta käsittelee asian.
   
 10. Corvette87

  Corvette87 Gearhead

  Olen nähnyt muutaman kisan Suomessa ja muutaman USA:ssa. Mielestäni Suomessa pitäisi ajatella enemmän yleisön viihtyvyyttä. Tarkoitan ns
  "maallikkokatsojia", joiden tutut eivät ole radalla ja jotka eivät tiedä autoista liikoja. Sellaisia, maksavia, katsojia pitäisi olla enemmän, jotta laji ei olisi vuosikymmenestä toiseen pienen piirin harrastus. Jos näin on, silloin kannattaa ajatella kaksi kertaa ja miettiä mikä drag racingissä kiehtoo ko satunnaista, mutta kiinnostunutta katsojaa. :-?
   
 11. heikki_vag

  heikki_vag 2nd gear

  Toivotaan todellakin että tuo menee läpi. Ottaa kyllä pahasti pattiin jos meitä ei päästetä ajamaan :mad: Olen kyllä yrittäny ymmärtää FHRA.n tekemisiä mutta tämä ei tunnu nyt reilulta... Mutta onnea yritykselle ja kiva kun joku pitää meidän puolia 8) .....oikeen herkistyn tässä :oops:
   
 12. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Tieto tosta mahdollisesta mukaan hyväksymisestä pitäisi kyllä saada mahdollisimman pian, jotta voisi sensijaan valita Västerosin ja Power meetin jos FHRA linjansa pitää :soosoo:
   
 13. Mopar

  Mopar Gearhead

  Luulisi fyyralle olla helpompi ajattaa nämä ryhmät to-pe, kuten viime vuonna. Muutenhan suurin osa niistä tai TOIVOTTAVASTI KAIKKI osallistus muihin ryhmiin ja sotkis koko fyyran viikonloppusuunnitelmat/ aikataulut :rotfl: :rotfl:
   
 14. et

  juu luulis ny mahtuvan,ku keskiviikost alotettaan.isot luokat ajaa vaan testilähtöö alkupäivin.olis hianoo nähdä välis teitäkin kyllä.
   
 15. heikki_vag

  heikki_vag 2nd gear

  Joo ja olis hianoo päästä ajamaankin 8)
   
 16. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

  Ja kuvaamaankin näitä sosiaalisia ryhmiä 8)
   
 17. triniemi

  triniemi Gearhead

  Älkää nyt vielä hengitystä alkako pidättään vastausta odotellessa. Mä en oo saanu edes minkäänlaista kuittausta vielä onko esitys mennyt johtikselle saati sitten sitä että koska johtis asian käsittelee.
   
 18. heikki_vag

  heikki_vag 2nd gear

  ei me vielä pidätetä hengitystä. happihan siinä loppuis :lol: me odotellaan ihan kiltisti, toivotaan parasta ja pelätään pahinta.... vai miten se meni :odroll:
   
 19. triniemi

  triniemi Gearhead

  No niin, pienten teknisten vaikeuksien viivästyttämänä homma nytkähti juuri eteenpäin ja esitys on mennyt johtokunnan jäsenille. Seuraava johtiksen kokous on 23.1. joten silloin ratkennee tämäkin.
   
 20. Käkö

  Käkö Gearhead

  Oolrait, sittenhän sen kuuloo ja näköö mitä ne päättää.

  Ja todella isot kiitokset triniemelle vielä kerran!
   

Kerro tästä muillekin!