Etupyöränlaakerit ja iskunvaimennin välys ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja dustez, 28.3.2006.

  1. dustez

    dustez Gearhead

    laitoin -86 camaroon uudet etupyörän laakerit kun vanhoissa ei ollut kiristys varaa vaihtaesa huomas kuitenkin että vanhoisa laakereissa ollu mitään vikaa ja uusilla laakeraillakaan kiristys vara ei riitä mutta laitoin 0.5 mm shimmi prikat niin alkaa kiristyyn :eek: mistä tämmönen johtuu ???

    ja onko vakavaa iskun vaimentimen poikittais klappi ??? camarossahan iskari menee sisä lokariin ja toinen pää on kiintee :-?
     
  2. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Siellä on jotain kulunut. Katselin tuossa just yhtä spindeliparia, jossa sisemmän laakerin pystypinta oli kulunut.
     
  3. dustez

    dustez Gearhead

    joo mutta kun prässäsin sinne uudet ulko kehätkin tietty.
     
  4. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Akselit kuluu usein sisemmän laakerin kohdalta ja alapuolelta akselia vieläpä (luonnollisesti).
    Minullakin käyttökinnerissä saa toista etupyörän laakeria kiristää kerran pari vuodessa. Molemmat on uusittu 5 vuotta sitten. Kanssa jäänyt epäselväksi moinen "löystyminen".
     
  5. dustez

    dustez Gearhead

    juu ton huomasin äsken että siellä on pieni kuluma akselin alla en tiä olisko pitäny laittaa laakeri liimalla kiinni mut kai pitää uskoo että se siittä johtuu eipä siin muutakaan oo :eek:
     

Kerro tästä muillekin!