Euro/autojen varaosat nettikauppa topikki kokemuksia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jariha, 2.3.2019.

 1. klunssila

  klunssila Gearhead

  Samat kokemukset rrr.lt, hyvin toiminut (alle viikkoon kotipihaan) ja kaikkien osien kuvaus ainakin tähän asti pitänyt paikkaansa. Tainnut nyt 3-4 tilausta tulla vuoden aikana käyttökinneriin.
   
 2. autoilija

  autoilija Gearhead

  Tänään taas tuli RRR- paketti.
  Maanantaina tilattu, tänään ovelle toimitettuna. Ja oli vielä vetokoukku joka painaa helvetisti, rahti 20Eur.

  Ei voi pahaa sanoa..
   
 3. MJF

  MJF Double Gearhead

  Audiin katteli pompsia kulutusosaa, puslia ja niveliä. Kattelin jo aeromotorsiin ostoskoriin suurimman osan. Kiire kun ei ole niin googlettelin olisko black friday tarjouksia tulossa. Aerolla ei ollut, mutta autodocilla kaikki -30%. Kattelin siis sieltä uudestaan samat hilut, alennukset oli laskettu heti valmiiksi, helppoa. Ei kerennyt kuin muutaman osan klikata koriin niin alkoi tuntua kovin korkealle summalle. Katsoin sitten tarkemmin, etsin molemmista kaupoista esimerkiksi alatukivarren puslan. Autodocilla -30% hinta vilkkuvien mainosten ja hehkutusten keskellä 6,15€/kpl. No eihän tuo kovin paha ole. Sitten aeromotorsille niin siellä hinta ilman alennuksia ja hehkutuksia 3,74€/kpl. Sama pusla/valmistaja/osanumero.
   
 4. virta

  virta Gearhead

  Tuli nyt Autodocilta paketti puolitoista viikkoa,eli hieman nopeammin.
  Mainostivat ainakin jotain Bleck Friday alennusta -40* ,tiedä sitten kuinka todellista,mutta alennusta ainakin jonninverran.
  Kympillä kotiovelle Puolasta,taitaa tuo olla tappiohinta jollekkin.Nätisti pakattu ja kaikki tilatut tuli sovitusti.Tilausta helppo seurata ja tilaushistoriat tallella.Autotallista helppo valita se käyttökikkare mihin tilaakin.Kun ei kiirettä ole taidan vain tuolta tilailla.
   
 5. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Miten toi aeromotors toimii kun siellä ei ole mahdollisuutta valita suomeen toimitusta? Kyseleekö ne vasta sitten kun tavarat tullut tallinnaan?
   
 6. f34

  f34 Double Gearhead

  mikähän sivusto sulla on?
  https://aeromotors.fi/
  Täältä ainakin tilaillut ja tullut lähimmän abc pakettiautomaattin
   
  dart -66 ja teddy99 tykkäävät tästä.
 7. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Aeromotors.ee tietenkin :D

  Ensimmäistä kertaa käyttämässä niin en laittanut kun googleen aeromotors ja siitä se sitten lähti.

  Kiitos nyt oikea sivu niin löytyy suomen toimitusosoitteet :)
   
 8. virta

  virta Gearhead

  Täytyy vissiin täältä tilata kun muualta ei tahdo löytyä ainakaan kohtuuhintaan, millainen rekisteröityminen ja postikulut?Muutoin kokemuksia?
   
 9. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  ^Omaa kokemusta on nyt. Ei sen kummempi prosessi, kuin osto mistä tahansa ulkomaisesta osakaupasta. Rahat meni, tavarat tuli. Toimituskulut on isommat, kuin jostain osakaupasta, ehkä noilla ei ole samanlaisia sopimuksia rahtarien kanssa. Riippuu kamojen painosta ja mitoista, kyllä ne sitten näkee, kun kasailee tilausta.
   
 10. Arkkumies

  Arkkumies 2nd gear

  Täytyypä joskus kokeilla tuota Aeromotorsia, tälleen vilkaisulta sivut on paljon miellyttävämmän oloiset kun Autodocilla, eikä hinnatkaan hirveitä tosiaan oo.
  Jenkkeihin osat taitaa silti tulla vaan rokkiautosta.
   
 11. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Aerolla oltava tarkkana osien sopivuuksien kanssa, niissä on virheitä eivätkä myönnä niitä. Nimimerkillä ai mistäkö tiedän :D
   
  Arkkumies tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!