Euro Hummeri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja FNB tuning, 6.12.2005.

  1. FNB tuning

    FNB tuning 1st gear

  2. jylppy

    jylppy Gearhead

    Toi laite näyttää ihan leegoautolta!! :lol:
     
  3. lemmy

    lemmy Gearhead

    Mutta nuo tytöt eivät näytä lego tytöiltä!
     
  4. Vani-91

    Vani-91 1st gear

    No pian varmaan venälääset tekee tästä "euro-hummerista" taas oman kopionsa. Sit parin vuoden päästä saa sellaasen uuden "niva-hummerin" 12000€ :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  5. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Eikös niillä ryssillä ole jo Hummeri kopio? muistaisin nähneeni täällä linkin. Toi fiiu oli kyllä...........
     
  6. Mopo305

    Mopo305 1st gear

    Vähä on hieno=ei sitte oo.
     
  7. DD6

    DD6 Gearhead

    Nuo vanteet vaan vittuun ja maastorengasta alle, niin mikä ettei tuollaisella ajelisi?
    Oikeastaan aika maukas peli. Support. 8)
     
  8. Geebe

    Geebe Gearhead

    Tossa "seriouswheels"-sivustossa on hyvä idis jonka joku voisi toteuttaa suomiversiona vaikka OD:n sisälle. Eli merkeittäin malleittain vuosimalleittain selkeät kuvat kaikista autoista. Etusijalla elossaolevat suomessa majailevat. Ideana luoda hakuteos automalleista, lisäjubana vaikka detaljikuvia millä erottaa vuosimallierot silloin kun peruskori on säilynyt samana. Tuskin tarvitaan edes omistajien suostumuksia jos kilvet peitossa ja autot kuvattu julkipaikalla päivänvalossa...
     
  9. SmallBlock

    SmallBlock 1st gear

  10. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    heh odotan innolla milloin jollai vuokatin miljonääri-turistilla on tuollainen combat allaan ja omistaa koko kylän sillä autollaan. näkyy pätevän noilla että mitä isompi auto sitä vähemmän niitä liikennesäännöt kiinnostaa :)
     
  11. Vemppu

    Vemppu 1st gear

    Ihan kuin ois avaruusasema Alfa herännyt tuossa henkiin....

    :eek:
     
  12. makke

    makke 1st gear

    Mulle kyllä tuli ensin oli et joku Legoauto ennen kuin hiffasin katsoa tota kuvaa jossa siin auton viressä noita misuja. (kuvamanipulaatio?)
    No, on tossa ideaa kyllä ja mikä ettei....
    Mutta henk.koht ei sytytä kuten ei edes H2. Kyl se eka "mahtisonni" on se mikä jossain tuntuu. Pkele kun noita H2:a jo näkee liiankin kanssa kun naapurikin sellasella huristelee. "Maastoauto" varmaan 21" 20-sarjalaisilla renkailla. No joo...

    Asiasta kolmanteen, onko noita "oikeita" mahti Hummereita Suomessa minkä verran? Tais olla iso-arska (swartsenigger... negger) joka sellasen ekana sai siviilinä ostaa. Luotan rakkaan "rusinani" tietopankkiin.
    Ja on suomalaisia omistajia mut kuka sellasen tänne tuonut ja rekisteröinyt?
     

Kerro tästä muillekin!