excursioinin pumppu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja tela79, 20.5.2016.

  1. tela79

    tela79 1st gear

    Onko tyyppivika voortissa tuo korkeapaine pumppu?
    Voipiiko korjata?
    Kannattaako korjata?
    Mistä uus halvallaaaaaa?
    Onko jollaki myyä toimivaa pumppua?
    Auto on voorti excursion 6.0 ja 2004vm
     
  2. pimeroolis

    pimeroolis 3rd gear

    Ju on joksekiin tyypivika. Ei oo pumppu korjatavis, ainakiin kotikonstein, täyty vaihta uusi tai remanufacturet tilalle. Suositelen viimest, koska siinna pitais ol toi paskaks meneva muovinen ohjausbrikka jo metalliseksi vaihettu.
    Halvalla..... no sellainen ehkkä 900,- molemmin puolin voi jostaakin löyty....
    No käytety pumppu... sen vaihto on suhteelisen työlainen homma ja vaati kuiteenkin liutaliseen uusia tiivisteitä, et kannata mieti, kuin monen kerran haluat tehtaa. Mulla meni kaksi päivää, toki korjasin siinnä ohella myös muut mahdolliset onkelmakohdaat. Eli oilcooleri kannatais vaihta ,tai ainaakin siinna alla oleva korkeapainenpumpun syöttö suojava sihti. Jos see sihti on rikki sit todennäköisest myös pumppu. Koska see imee ne sihtin osat pumpuun ja särkee sen.
     
    Muokattu: 28.5.2016

Kerro tästä muillekin!