Excursionin äänieristys

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja juhamann, 25.8.2018.

 1. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Oletteko toteuttaneet Excursioniin(tai vastaavaan isoon autoon; Subbe, pikkis) kajuutan äänieristystä? Onko hyötyä? Ajattelin että jos vuoraisi melumatolla kajuutan, mutta ei ole ihan pieni homma. Penkit ja matot ym.irti. Rengasmelun ainakin soisi maantiellä vähenevän. Auto kun on ihan muussakin kuin offiajossa ja nurkissa pyörimiseen.
   
 2. Karpov

  Karpov Gearhead

  Millaset renkaat? Jotkut karkeat?

  Kaveri just stp goldilla vuoras mondeon. 300-400€. Excursionin saa melkein laittaa ykkösen eteen :D siihen vielä pehmeet matot päälle.


  Koska se tuli siinä rojektissa huomattua, että löytyy uutta meluvuotoa selkeemmin kun tietty osa matotettu. Eli jos aattelee että matotan vaan osan/pyöränkaaret niin tulos ei ole kovin hyvä.
   
 3. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Cooper STT Pro MT 35" alla mutta niistä en tingi! :D Istuinten huoltoakin pitäis tehdä, siitä lähti ajatus tuohon kun ne jakkarat joutuu kumminkin irrottamaan. On tiedossa, että mattoa menee paljon...
   
 4. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Sierraan joskus nuorena kloppina rahapulassa laitoin noin 10mm retkipatjaa lattiamattojen alle. Kyllä muuten hiljeni tuollakin!
   
 5. simeoni

  simeoni Gearhead

 6. Karpov

  Karpov Gearhead

  Noi renkaathan sen tekee... Wou wou wou
   
 7. tappokinnas

  tappokinnas 3rd gear

  Mä vetelin k5 Blazerin kaikki lattia motonetin bitumimatolla ja kyllä hiljeni auto. Raskastahan sen eristemateriaalin pitää olla, että kaikki värinät ja huminat vaimenee..?

  Ensimmäinen kokeilu oli sellasella pehmeellä ja huokosella matolla. Se ei tehnyt muuta kun imi kaiken kosteuden itseensä..

  Mulla oli kaikki sisältä pois kun tein.
   
  juhamann tykkää tästä.
 8. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Niin ne tekee. Mutta silti haluan kokeilla, jos maukunaa saisi pienemmäksi.

  Tuskin All Terrainit juurikaan sen hiljaisemmat olis? Aiemmin oli ennen korotusta Michelin LT:t eli käytännössä katurenkaat. Oli hiljaiset, mutta jäi kiinni heti pikkumärkään sänkipeltoonkin jos sinne eksyi.
   
 9. Karpov

  Karpov Gearhead

  Raskas liimattu bitumi/butyyli lattiaan ja ne huokoset matot vaikka muovipaneelin taustalle.
   

Kerro tästä muillekin!