Express van ja sen outo käyttäytyminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Mikakoste, 12.7.2020.

 1. Mikakoste

  Mikakoste 1st gear

  Eli työkaluna siis vm-99 chevy express van ja teki sellasen oireen että kävin sillä vajaan 10 kilsan lenkin heittämässä ja risteyksestä kiihdyttäessä ei enää vaihtanut kakkosta suuremmalle. Pihalle vilkuttamalla tuntu että loota jotenkin jumittaa ja pakkikin tuntu ihan kun olis isommalle alueella.
  Hetken jo meinasin että valelen koko rojun bensalla ja tiukkaan tuleen mutta tuli sitten muita juttuja. Myöhemmin illalla sit ajattelin että kokeilen vielä josko toi olis rauhoittunut ja nyt taas toimi niinkuin ei mitään olis koskaan ollutkaan.
  Olisko jollain jotain mielikuvaa mikä vois tällaset oireet tehdä ja onko kenelläkään vastaavaa käynyt ? Ja eikös noissa ollut se 4L80E lootana ?
   
 2. kuutio

  kuutio Gearhead

  Mulla subbessa teki kans laatikko outoja oireita jossain vaiheessa..
  ja ne häipyivät kun putsailin ja moneen kertaan irrotin/kiinnitin sähköliittimiä jotka jotenkin näytti menevän laatikon suuntaan..
  Tommonen temppu ainakin halpa kokeilla
   
 3. kuutio

  kuutio Gearhead

  Ja 4L80 tuossakin
   
 4. HiMO

  HiMO Gearhead

  kattos looran kyliestä nua pyärimis nopeus anturit.. ja putsaa jos on shittiä kertyny .ne joskus elää omaa elämää ... ja nua liittimet +johorot kattoa samalla aloottaasin nualla....tietysti vika koori luku ois yks
   
 5. Mikakoste

  Mikakoste 1st gear

  Tänään taas toiminu ihan hyvin...kunnes sitten taas alko tekemään samaa. Noita liittimiä syynäilin mutta täytyy ne katella tänään vielä tarkemmin. Auton sammutus ja ”tupakan” mittainen tauko niin taas toimii. Öljyt viime syksynä vaihdettu suodattimineen mutta nyt kun katoin niin näytti olevan aika reilusti yli ylärajan.
   
 6. Muurahainen

  Muurahainen Gearhead

  Katsoithan ne koneen käydessä?
   
 7. Mikakoste

  Mikakoste 1st gear

  Juu katoin
   
 8. Muurahainen

  Muurahainen Gearhead

  Onko se täytetty alkujaan turhan paljon vai mistäs sinne on mennyt lisää tavaraa?

  Pintahan nousee silloin kun pumppu ei paina öljyä kiertoon.
   
 9. Mikakoste

  Mikakoste 1st gear

  On ne siinä öljynvaihdossa täytyny mennä koska en ite ole lisiny. Kiireessä jätin silloin katsomatta jostain kumman syystä mutta olis näköjään kannattanu.
   
 10. Mikakoste

  Mikakoste 1st gear

  Tuli vaan mieleen että kun eikös toi loota ole jotenkin sähköohjattu niin voiko kenkkuilu johtua huonosta akusta tai huonosta akunkengän kosketuksesta ?
   

Kerro tästä muillekin!