Fairlane/Galaxie sisustan eroavaisuudet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja mikkis83, 25.5.2010.

  1. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Talouteen tuli vm. -63 4D Fairlane, 221cid + Ford-o-matic.

    Sisustassa pari puutetta; Sellainen osoitintaulu, joka näyttää mikä pykälä on silmässä, eli P R N D (tuliskos tähän sitten vielä 1?) Lisäksi tupakansytytin ja ovien lukitusnupit ovat hajallaan. Lukitusnupit ruskeita.

    Eli kymysys onkin, käykö saman ikäluokan Galaxiesta etenkii tuo pykälänosoitin Fairlaneen? Lisäksi ikkunan kammesta uupuu päästä se nupukka. Onko se nupukka mahdollista saada uusi, vaiko pitääkö kerralla uusia koko kampi?

    Onkohan Suomen puolella jotain putkaa, josta noita em. osia voisi kysellä...Galaxieita ois huhujen mukaan muutamia purettuina mutta jos osat ei oo käypäsiä, mitäpä niitä niistä haalimaan.
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    Se vaihdeasteikko menee prndl ja on erilainen isokorisis kun niissä yleensä 3spd cruisematic ja tieytysti eri kaavio_On muutenkin erilainen kalikka.Faikussa se on ohuehko ja läpinäkyvää muovia.Näyttäs olevan helppo tehä itekkin.Veivit käy sekasin mutta erimallisia ne on.Mac´s ilta saa noihin osia ja kustomkulture.fi mainostaa olevansa maahantuoja.
     

Kerro tästä muillekin!