Falconin nahkea ratti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Ismoskosmos, 18.8.2005.

  1. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    On mietityttänyt autoni ohjauspyörän valmistus materiaali.Siitä on lähtenyt osittain maalit ja lakat jo vuosia sitten ja alta paljastunut muovipinta on kummalisen pehmeää ja kostealla ilmalla siitä saa kätensä mustaksi.Kun kynnellä raapasee saa kynnen aluset muovista täyteen. :eek: En ole missään ajopelissä huomannut vastaavaa...uskaltaako tuota edes maalata?Kokemuksia???
     
  2. fordever

    fordever 1st gear

    64 Fairlanessa sama vika. Kai se jotain muovia vaikuttais olevan. Ajattelin koittaa talvella jos maalais ihan automaalilla ja käyttäis muovin pohjustusta. Kellään kokemuksia?
     
  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo kyllä mullakin ois tarkoitus ihan kunnon aineilla maalata,mut ne pohjat mietityttää,ku se muovi on niin rasvaista ja pehmeää.59 fordeissa ainaki tais olla ratti vähän jämympää tavaraa...muutoin kaikki ohjaamon nippelit lähes identtisiä,mut toi ratti :-?
     
  4. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Veekasissa oli joskus juttu, miten rattia korjaillaan.
     
  5. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo siinä oli ihan hyvä juttu,etenki jos on (tavallinen)ratti. :) Eli ohjauspyörän muovikehän kuulunee tavallisesti rapsahdella poikki vanhuuttaan,mutta minun tapauksessa se vaan venyy,sulaa ja on nahkea.Tosin voishan ton lehden arkistosta esille kaivaa,jos siellä vaikka ois asiaa noista 'sula' rateista.. :x
     

Kerro tästä muillekin!