Falcont (kunnes ylläpito avaa alkuperäisen topikin)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja T5, 20.1.2019.

Tags:
 1. T5

  T5 Gearhead

  Alkuperäinen topikki siis meni lukkoon ja poistoon. Kovasti lupauksia on ollut topikin uudelleen avaamisesta, mutta eipä ole näkynyt.

  Syy uuden topikin avaamiseen on se, että vanhat ja uudet asiakkaat löytävät asioista tietoa ja mahdollisesti apua ongelmissaan.
  Facebookissa ja nettiautossa käydään kovasti kauppaa, vaikka firman tilanne on lähestulkoon kaoottinen ja kenenkään uuden asiakkaan ei pitäisi olla firman kanssa tekemisissä ennenkuin vanhat velat ja velvoitteet on hoidettu.

  Kaikkea en itse pysty muistamaan, mitä ilmi on käynyt, mutta tässä on pieni kertaus oman muistini perusteella. Jos joku muistaa paremmin/haluaa jotain lisättävän aloitusviestiin, voin tätä mieluusti muokata.

  *Homma toimi hyvin johonkin vuoden 2017 hujakoille. Sen jälkeen alkoi autojen saaminen takkuamaan

  *2018 alkupuolella homma räjähti käsiin ja koko karu totuus paljastui. "Parhaimmillaan" autoja oli kolmessa paikassa (Helsinki, Hämeenlinna) jumissa useita kymmeniä (+40?)

  *Falcontilta valehdeltiin asiakkaille milloin hankalasta myyjästä, milloin papereiden häviämisestä tms. Lähestulkoon aina totuus oli kuitenkin se, että auto oli jo Suomessa odottamassa, että Falcont maksaa rahtimaksut. Tai että auto oli vielä jenkkien päässä, koska shippaaja ei suostunut laittamaan autoja matkaan ennenkuin entiset autot on maksettu.

  *Ilmeisesti Helsingissä on yksi varaosakonttikin jumissa, koska osien tulleja/rahteja ei ole maksettu.

  *Autoja on ainakin Hämeenlinnassa jumissa, yksi arvio on +20 autoa.

  *Falcontilla on verovelkaa yli 10t euroa. Tarkempaa lukua verottajan sivut eivät kerro. Lisäksi ainakin muutama asiakas on vienyt saatavansa käräjille ja siitä on protestilistalla 30t euron saatavat. Myöskin Finnvera hakee jotain rahaa (muistaakseni) 8t euron edestä.

  *Falcont tuo kaikki autot omissa nimissään Suomeen. Eli minun ymmärtääkseni autoja voidaan myydä pakkohuutokaupassa tms ja niillä maksaa Falcontin velkoja pois

  *Bisnes näyttää edelleen rullaavan Facessa ja Nettiautossa. Muutama viikko sitten Nettiautosta hävisi myytävänä ollut F100. Ongelmana tuossa autossa on se, että auto on maannut kohta 3kk myyjän pihassa jenkeissä. Lupauksia edelliselle ostajalle tehtiin, miten kyytiä on hommattu jne jne, mutta silti auto ei ole liikkunut mihinkään. Ja kun katsoo näitä velkamääriä, mitä Suomessa on, tuskin auto ihan äkkiä minnekkään liikahtaakaan.

  *Alle viikko sitten laitettiin oikein muikeasta Fordista kuva saatesanoilla "asiakkaalle tullut". Onhan se saattanut tulla, mutta ei taatusti lähimmän 6kk sisään. Eli pienillä vippaskonsteilla yritetään saada näyttämään ulospäin siltä, että kaikki on hyvin.

  *Facessa on turha kyseenalaistaa mitään, koska kaikki negatiivinen poistetaan. Jopa negatiiviset arviot firman toiminnastakin häviää hyvinkin äkkiä bittiavaruuteen

  *Falcontin nettikauppa toimii normaalisti (ja omasta kokemuksesta hyvin), joten ongelmat eivät vielä kosketa sitä osaa firmasta.

  Jokainen saa tehdä kauppaa/hankkia auton tai varaosansa kenen kautta tahansa. Jos Falcontin kanssa haluaa tehdä kauppaa, on se jokaisen omassa harkinnassa, tekeekö niin. Minä tuon vain tässä ilmi nykyhetken tilannetta.

  Ne, joilla on kokemuksia viimeisen kahden vuoden ajalta, voisivat kertoa niitä tähän topikkiin. Oli ne sitten hyviä tai huonoja. Jos sinulla ei ole kokemusta firmasta/omasta mielestäsi omaat jonkun hauskan onelinerin, joka pitää kertoa kaikille, tee se vaikka yleisen puolen ketjussa. Yritetään pitää tämä ketju siistinä ja asiallisena, jotta ylläpidolla ei ole syytä sulkea ja poistaa tätäkin.

  Ja loppuun omat kokemukset:
  Piti tulla -35 Ford. Ebaystä löysin auton ja koska silloin oli elämässä muutakin meneillään, päätin antaa toimeksiannon Falcontille. Yhteydenpito toimi hyvin jne. Maksusta sanottiin niin, että auton osuus heti ja rahtimaksu, kun auto on lähtenyt Suomeen.
  Auton maksoinkin samana päivänä, kun Falcont ilmoitti auton ostaneen ja kohde hävisi Ebaystä. Parin viikon päästä tulikin rahdin osuudesta lasku, joten oletin kaiken olevan kunnossa.
  Meni kuukausi ja aloin kyselemään auton perään. Olikin tullut yllättäviä ongelmia! Rahojen siirto ei onnistu! Tässä vaiheessa aloin jo miettimään, että näinkin kokenyt välittäjä ei osaa yhtä pankkisiirtoa tehdä jenkkeihin.
  Otin yhteyttä auton myyjään ebayn kautta ja sieltä kävi ilmi, että Falcont ei ollut huudon jälkeen missään yhteydessä myyjään. Tilitiedot toki oli kysynyt.
  Seuraava vaihe oli sitten se, että rahat olivat Falcontin mukaan jumissa Ameriikan keskuspankissa ja niiden paluuta piti odottaa pari viikkoa. No, rahat palautuivat, mutta siinä vaiheessa jo muiden teksteistä täältä/muualta netistä olin tullut siihen tulokseen, että takaisin itselleni en saisi rahoja koskaan. Ja tuskinpa se -35 Fordin myyjäkään niitä olisi koskaan nähnyt, vaikka olisin käskenyt maksaa auton uudestaan.
  Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi ostaa Falcontin oma välitysauto. Ei ollut ihan sitä, mitä halusin, mutta jotain oli pakko saada. Tämänkin auton toimituksessa oli viivästyksiä ja en oikein missään vaiheessa ollut ihan varma, missä auto milloinkin oli. Auton kuitenkin lopulta sain. Vajaan pari kuukautta myöhässä alkuperäisestä lupauksesta.
  Ilmaiset varaosarahdit piti tietenkin käyttää ja tilasin kolariautoon uudet osat. Korisarja meni jälkitilaukseen, joten ainoastaan pakoputkisto lähti samantien kontituspaikalle. Oletin tietenkin, että kontittaja odottaa kaikkia osiani samaan kyytiin, koska olin ollut heihin yhteydessä tilaukseni tiimoilta.
  Jälkilähetyksessä olevat osat saapuivat kontituspaikalle ja aloin kyselemään, että mihin konttiin osat lähtevät? Tällöin sain vastaukseksi, että pakoputket ovat olleet Suomessa jo hyvän tovin. Tässä vaiheessa alkoi päreet jo palamaan, mutta Falcontilla oli tähänkin ihan hyvä selitys: On niin monta samannimistä, että ei tienny kenen osia ne oli. Totuus taisi olla vain se, ettei ollut rahaa. Ja oma epäilyni on se, että tuo kontti on juurikin se kontti, joka siellä Helsingissä on nyt jumissa.
  Loppujen osien kanssa otin yhteyttä shippaajaan Floridassa ja sovin niin, että loput osat laitetaan mun omalla kustannuksella tulemaan Suomeen. Ihan sen takia, että edes joskus saisin ne. Tästä eteenpäin homma toimikin niinkuin piti ja osat sain hallille asti.

  Kun tuota omaa hommaa alkaa miettimään, niin olen sitä mieltä, että mun rahoja ei koskaan edes yritetty lähettää jenkkeihin. Pyysin kyllä tilisiirrosta kuittia, mutta mitään print screeniä tms en saanut. Ainoastaan wordilla kirjoitetun "kuitin". Homma on siis jo kauemman aikaa tainnut pyöriä niin, että uusien asiakkaiden rahoilla on yritetty tekohengittää firmaa. Tähän kun lisää järkyttävän halvat autot, joista on taatusti tullut tappiota, on tilanne eskaloitunut tähän.

  Olikohan nimimerkki @Monni89 , joka on puuhaamassa jotain joukkokannetta tms firmaa vastaan? Häneen voi olla yhteydessä sen tiimoilta.
  Suomi24 tarjoilee yhden topikin, missä uhrit ovat keskustelleet kokemuksistaan.

  Asiallinen keskustelu, omat kokemukset jne ovat tervetulleita. Muut voi suoltaa sitten yleisen keskustelun puolelle.
   
  Yarza, Dataviilaaja, Mokaman ja 13 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. simeoni

  simeoni Double Gearhead

  2017 joulukuussa kyselin moottorin ja osien shippaamista Suomeen. Jani vastaili kyllä kysymyksiin mutta hinnoittelu haiskahti vähän joten annoin olla. Hyvä niin koska tuskin olisin sitä moottoria nähnyt.
   
  riv73, mikaa7146, Norri ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. NoJeep

  NoJeep 1st gear

  Tässä oma kokemukseni: halusin toteuttaa autounelmani ja tuoda/tuotattaa sellaisen jenkeistä. Keskustelupalstojen perusteella totesin että Falcont vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta, joten otin Janiin yhteyttä. Löysin cars.com:sta itselleni sopivan auton ja sovimme kaupoista. Sain Falcont:lta laskun autosta ja maksoin sen heti.

  Tämä siis tapahtui viime huhtikuussa. Kaupat ei kuitenkaan toteutunut, kun myyjään ei saanut kuulemma yhteyttä. No, sovimme että etsin seuraavan kiinnostavan auton ja jatkamme kauppaa. Kesän aikana lähetinkin lukuisia vaihtoehtoja Janille, mutta yhdestäkään hän ei saanut kauppaa aikaiseksi.

  Elokuussa oli pakko luovuttaa, joten pyysin rahojen palautusta. Ja kun niitä ei alkanut kuulua, vaikka kovasti kokoajan niin luvattiinkin, otin yhteyttä kuluttajaneuvojaan. Hän myös jutteli Janin kanssa ja päätyi suosittamaan lakimiehen palkkaamista ja rahojen takaisinvaatimusta käräjäoikeuden kautta. Kannattaa lukea tuosta "riidattomasta saatavasta", esim. täältä https://oikeus.fi/karajaoikeudet/et...nta/riita-asiat/riidattomatvelkomusasiat.html

  Päätin antaa perintätoimistolle hoidettavaksi: he tekivät tuon hakemuksen käräjäoikeuteen. Ja Falcont ei vastannut 14pv:n kuluessa haasteeseen, joten sain oikudelta yksipuoleisen päätöksen. Tämä päätös tarvitaan ulosotton käynnistämiseen.

  15.1. sain ilmoituksen ulosoton vireillepanosta...

  En voi suositella ko. firmaa.

  (olen siis toinen noista asiakkaista joka on vienyt asian jo oikeuteen)
   
  metriläinen, Dataviilaaja, mikkis83 ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 4. jodan

  jodan 1st gear

  T5:ltä jäi pois kahdesti myydyt autot. Tämä on siis tapahtunut todistettavasti ainakin kerran. Eli rahat kahdelta ja toimitus toiselle - kuukausia myöhässä usean puhelun jälkeen ja samoilla title yms. selityksillä kuin muillekkin.
  R
   
  mikkis83, riv73, mikaa7146 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 5. Nurmisto

  Nurmisto 1st gear

  Näin meni mun kaupat: tein kaupat autosta 26.10. 2017 ja maksoin samana päivänä pois, "3-4 kuukautta menee" sanoilla jäin odottelemaan autoa. Seuraava yhteyden otto Falcontilta 9.2. 2018 että auto kontituspaikalla ja muutama kuva, tämä tieto vahvisti sen että auto on ainakin olemassa ja selvästi siirtynyt Virginiasta Floridaan. Sitten alkoi vähän pidempi hiljainen odottelu ja välillä kun kyselin niin "ei ollut tälle mun romulle löytynyt kontti paikkaa",( tämä auton muuttuminen "romuksi" tässä välissä vitutti myös hiukan ) sitten pitkin kevättä ja kesää 2018 kyselyjä ja katteettomia lupauksia: kohta, ens viikolla ja lähiaikoina oli melko suosittu vastaus kyselyihini. Sitten 15.8. 2018 ilmoitus että ens viikolla kontti tulossa maahan, tämä ei tietenkään pitänyt paikkaansa vaan jälkeenpäin katsoin tullaus papereista että kontti tuli maahan 7.8. 2018. Seuraavaksi ilmoitus että auto tullattu 18.9. 2018, tämä oli ainoa tieto mikä piti paikkansa näistä päivämääristä, sitten tullaus- ja auton paperit postin kautta mulle ( tässäkin meni tietenkin se 2-3 viikkoa, eli ilmeisesti pohjanmaalla postikin kulkee konttaamalla ) Sitten taas kyselyä ja odottelua "että joko ?" No eipä tietenkään. Joulukuussa 2018 sitten huolitsijan ja rahtaajan kanssa käymieni keskustelujen johdosta tein omat päätelmät ja maksoin rahdin suoraan usan päähän että sain "vapautuksen" (mielestäni tässä kohtaa oli järkevämpi ottaa vähän takkiin kun odotella konkurssia ja menettää koko show ) Sitten vielä tietenkin huolitsijan kulut jotka tietenkin maksamatta tässä kohtaa. Ilmoitin Falcontille että haen auton 28.12. 2018 Vuosaaresta, johon vastaus että " hoitaa huolinta kulut siihen mennessä" No lopulta sitten 28.12. 2018 iltapäivällä pikku säätöjen jälkeen huolinta kulut maksettu Falcontin puolesta ! Eli sain auton ulos "häkistä". 14.1. 2019 Falcont maksoi rahdin mulle takaisin. Eli homma mun osaltani kunnossa. Mielestäni tollanen 1 vuosi ja 2 kuukautta on vähän pitkä toimitusaika. Äkkiseltään en suosittele kenellekkään moista, itse tehnyt vuosien saatossa monta auto kauppaa mutta tämä oli ehdottomasti vaikein ja stressaavin. Ettei jäisi epäselväksi kenellekään niin en aio kyseisen firman palveluja milloinkaan enää käyttää. T:Mika
   
  jart$u, bogge, Norri ja 9 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. Monni89

  Monni89 1st gear

  Me erehdyttiin viime maaliskuussa ostamaan Failcontin kautta -59 Pontiac Starchief. Silloin oli vielä suhteellisen hyvät arvostelut kaikkilla ja uskottiin, kun auton toimitusajaksi kerrottiin touko-, kesäkuun taite.

  ....kuten arvata saattaa, ei näkynyt, eikä näkynyt koko kesänä. Lokakuussa ilmoitettiin että marraskuun loppuun mennessä parempi olla auto Joensuussa, tai aletaan ryppyilemään. Tiedossa on, että auto makaa satamassa jumissa, mutta ei vieläkään mitään tietoa milloin se siirtyisi Susirajalle.

  Edellinen puhelu Failcuntin suuntaan oli lähinnä järkyttävää vittuilua sieltä suunnasta, eikä enää jaksa edes yrittää kysellä sieltä mitään.

  Ja kyllä, kerään tässä porukkaa joukkokanteeseen, laittakaa viestiä jos haluatte mukaan.
   
  Muokattu: 21.1.2019
  che350, anttiukko, Pertti K ja 10 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. rakkari

  rakkari 3rd gear

  Surkee pulju ja omistaja täysin paskanjauhaja, joskus piti yksi c-keho mopari sieltä tulla mikä maksettiin ja sitten ootettiin konttia suomeen kuukausi tolkulla ja kun kyseli missä mennään niin vastaukseksi jotain koottuja selityksiä yms paskaa ja kun jonkun kuukauden päästä taas vitutuksissani kysäsin jokos se vitun auto pikkuhiljaa tulee niin vastaus että ei tulekkaan kun olikin jossain titlessä häikkää!! No sitten ehdotettiin että olisi tosihyvä cädi (itse tarkistettu) tulossa jo kontissa suomeen mutta se olisi pikkusen kalliimpi, no vitutuksissa lisämaksu menemään ja taas odotettiin useempi kuukausi, ja sitten tuli kuin tulikin puhelu että kontti on tyhjennetty ja cadi olisi noudettavissa osoitteesta se ja se.. no täyttä intoa hakemaan siirtokilpien yms papereitten kanssa kun kerta täysin ajoauto oli... no paikalle päästiin ja kunnon toteamiseen meni noin 2sekunttia kunnes totesin auton olevan täysin paalikuntonen paskaläjä josta kutsuminen "ajokuntoinen" olisi valovuosien päässä oleva satu uni, totesin että tämä raato ei minun mukaani tule edes ilmaseksi ja muutama "hivenen" vittuuntunut puhelin soitto ja kaupan purku ja rahojen palautus välittömästi!! No palautuksessa meni luonnollisesti jokunen viikko mutta tuli kuitenkin ja se riitti minulle tämän puljun kanssa!!
   
  mikkis83, Norri, Peeaa ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. buran

  buran 1st gear

  Ostin elokuussa 2016 falcontilta auton joka oli heidän myyntilistoillaan facebookissa ja nettiautossa. Auto oli yksityisomistuksessa Texasissa. Muutaman viestin jälkeen selvisi että auto on edelleen saatavilla ja sovin että maksan samantien koko kauppasumman rahteinee ja tulleineen Suomeen. Vajaan viikon kuluttua tuli kuvia auton hausta ja sitten konttauspaikalta. Kaikki tuntui olevan kunnossa ja asiat etenivät nopeasti ja sovitusti. Sitten autolleni täältä Suomesta ilmaantui ostaja joka oli kiinnostunut kovasti samasta autosta ja Falcontin kautta oli saanut yhteystietoni. Kaveri lupasi vähän ekstraa kauppasumman päälle ja suostuikin myymään auton eteenpäin saamatta sitä käsiini. Sitten meni jonkinaikaa ja unohdin koko asian kun olin jo autosta luopunut. Autoa ei vain alkanut kuulua ja uusiostaja alkoi jo huolestua. Soittelin falcontille ja Jani osaa olla kyllä puhelimessa hyvin vakuuttava että kaikki on kunnossa ja auto tulonpäällä. Meni jonkunaikaa ja autoa ei vieläkään alkanut kuulua. Minulla oli kuitenkin autosta valokuvia ja kuvista ilmeni huolinta yrityksen nimi ja otimme yhteyttä suoraan heille. Selvisikin että auto oli jo ollut jonkin aikaa suomessa mutta maksamattomien laskujen takia sitä ei luovuteta. Auto oli maannut ikkunat auki taivasalla kuukausia ja sisustuksen kunto oli sen mukainen. Auto kuitenkin saatiin lopulta perille maaliskuussa 2017. Falcontilta ei kannata ostaa mitää ellei halua tietentahtoen vaikeuksia. Ohessa huolitsijan vastaus tilanteeseen.

  Terve!


  Kiitos yhteydenotosta , me lahetamme paljon kontteja Suomeen Usasta ja meidan palveluja kayttaa hyvin monet suomalaiset pienemmat firmat kuten Falcont myos . Se on totta etta auto tosiaankin on otettu meille vastaan tuolloin Elokuussa . Rahdin kesto on myos taalta n. 6 viikkoa , kontteja lahetamme suomeen 2..3 joka viikko eli konttien lahteminen tai ylipitka rahtiaika ei ole ongelma vaan tassa tapauksessa ongelmaksi muodostui juurikin Tama falcontin ihmeellinen toiminta tai suoraan sanoen hanen maksuvaikeudet . Meilla on tallakin hetkella Suomessa holdissa varmaan 10 autoa , matkalla n. toinen 10 ja aika paljon saatavia eli ei oikein itsekkaan tiedata mita pitas tehda hanen kanssaan .

  Kuten tamakin auto on jo ollut suomessa pitkaan , emme vaan ole saaneet siita rahaa Falcontilta niin on seisonut siella odottamassa muiden joukossa etta han niita pikkuhiljaa sielta ottaa 1 auto kerrallaan . Meilla ei ole naiden autojen omistajien yhteystietoja etta pystyisimme ottamaan asiakkaisiin yhteytta suoraan ja meidan suureksi harmiksi Falcont tietenkin syyttaa meita etta rahti kestaa …. Kukapa sita sanoisi etta on rahat loppu eika pysty toimittamaan autoa niinkuin totuus on eli ainoa klassinen selitys tietenkin on etta autoa on tulossa . Taytyy sanoa etta aika pitka pinna on monella auton ostajalla koska kukaan ei oikein tunnu valitavan tammoisesta toiminasta tai varmaan ei edes tieda etta heidan auto seisoo hameenlinnassa ja nyt puhutaan puolesta vuodesta .

  Asiaan , sun auto on tosiaankin on Hameenlinnassa ja tana aamuna nayttaisi etta rahtimaksu on saapunut tilille , emme viela nae kenen se on koska tila on viela prosessing , mutta summa tasmaa auton rahtiin. Laitan siita tanaan vapautuksen meneen Etela-Suomen Sijoitukselle .

  Seuraavaa autoa ostaessa kannattaa harkita ehka toisia vaihtoehtoja myos ja suosittelisin kokeilemaan meita suoraan tahan rahtaus prosessiin niin naet kuinka se pitaisi toimia .

  Lopuksi viela haluan sanoa tahan etta olemme vanhan kansan kaverita mita tulee naihin raha asioihin ja emme kylla hyvalla katso nyt tata Falcontin toimintaa.
   
  passerby, Roberto, mikkis83 ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 9. nash37

  nash37 1st gear

  Me tilattiin huhtikuussa 2018 Ford Fairlane 59 ja piti tulla kesäkuun lopuilla,mutta kuinka ollakkaan oli jenkkilän päässä paperi ongelmia ja sovittiin kaupan purku ja rahojen palautus,mutta rahoja ei ole tähän päivään mennessä näkyny lupailuista huolimatta.Lokakuussa tein rikosilmotuksen ja ja viikko sitten tuli poliisilta ilmotus että tutkinta on siirtyny keskusrikospoliisille talousrikos yksikköön ja kauppasummakin oli sen suurunen että menee Törkeäksi petokseksi.
   
  Roberto, mikkis83, mopar72 ja 17 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 10. Juhaniitta

  Juhaniitta 1st gear

  Kovasti facebookkiin ilmestyy päivittäin uusia autoja.. kyllä vituttaa teidän puolesta ketkä olette lyöneet lapion paskaan, toivottavasti jotenkin saatte rahanne joskus takaisin. Itse olen kysynyt kaksi kertaa välittäjältä autoa, ensimmäinen oli falcont, toka oli poikonen... onneksi ei mennyt kummankaan kanssa kaupoille asti.. lähinnä jollain toisella kaltaisellani noobilla voisi mennä kaupat lukkoon näiden em.kanssa. onneksi täältä löytää, edes jotain keskustelua vielä, mutta kaikki ei välttämättä sitä osaa etsiä..
   
  Norri, belair54, jakulepi ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. f34

  f34 Double Gearhead

  Olipa tuuria kun en sit suitenkaan lähtenyt mukaan tähän joukkorahoituksen keräykseen.
  https://www.fsra.fi/forum/showthread.php?tid=18
  Tuolloin ei vielä ollut yleisesti käsitystä toiminnan laadusta.
  Alkoi silloin jotenkin mietityttämään tuo suora rahan pyytely. Onneksi olin varovainen. Puhelimessa kuitenkin ihan asiallisen oloinen.
   
  Norri ja Peeaa tykkäävät tästä.
 12. Juhaniitta

  Juhaniitta 1st gear

  "Maahantuontiala on myös raskasta, sillä joudumme toimimaan paljon välikäsien kautta. Mikäli tuontiprosessin aikana jokin ei mene odotetulla tavalla, me joudumme luonnollisesti asiakasta lähinnä olevina sylkykupiksi. Esimerkiksi auton maahantuontiin liittyy niin montaa liikkuvaa tekijää ja jos yksi asia menee mönkään tai viivästyy, saattaa auton saapuminen Suomeen kestää jopa usean kuukauden odotettua pidempään! Lisäksi asioiden selvittely Amerikan päähän voi aikaeron vuoksi viedä monta vuorokautta. Nämä tilanteet vaativat pitkää pinnaa ja kykyä rauhoittaa myös asiakasta, sillä moni on asian edessä ensimmäistä kertaa. Onneksi kuitenkin tällaisia tapahtuu harvemmin kuin onnistumisia, muuten loppuisi työt kesken! Pääasia ja kunnia-asia on hoitaa työmme niin hyvin kuin mahdollista, tavoitteena tyytyväinen asiakas"... falcontin nettisivuilta, tuotakin varmaan voisi päivittää..
   
 13. mopar72

  mopar72 Gearhead

  Oliko -72 4d ht musta, muistaakseni yorkkeri. Semmoisen ite kerran maksoin ja yllätten siinä tuli myös title epäselvyyksiä. Lopuksi kaupanpurku ja ja rahat takas. Tosin niitä piti puolivuotta pyydellä, vasta lakimiehen neuvojen jälkeen ne palautui.
   
  Norri tykkää tästä.
 14. pervolet

  pervolet 2nd gear

  Otin yhteyttä Falcontiin viime vuoden heinä-elokuussa j tiedustelin auton osien rahtaamista Suomeen Amerikasta No problem, kyllä onnistuu. Sain ohjeet tavaroiden tilaamiseksi. Tilailin tavarat ja sitten odoteltiin. Kerran kuukauteen kyselin kontin lähdöstä mutta aina oli jitain. Ei vaan lähtenyt. Piti lähteä jo viime syys-lokakuussa. Viime viikolla otin yhteyttä toiseen toimijaan samalla alueella ja siirrätin tavarat heille. Eiköhän ne sieltä....
   
  Camino'79, belair54, mikkis83 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 15. rakkari

  rakkari 3rd gear

  Ei ollu vaan muistaakseni 72- nyyportti 2dht..
   
  mopar72 tykkää tästä.
 16. Konttiguru

  Konttiguru 1st gear

  Tuolla aiemmin jo tulikin todettua että näin niinkuin täysin syyttömänä asiaan jouduttua mukaan niin kyllä vituttaa välillä olla koko alalla töissä, mutta onneks suurin osa asiakkaista ymmärtää että eihän se meidän vika ole jos autojobbarin hommat ei toimi. Ei ole helppoa meidän selitellä ja selitellä että me ei asialle voida mitään...Mitään ei voida ilmaiseksi antaa pois, sen nyt tietää tyhmempikin ihminen.
   
  palontie, mikkis83, Rotten ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 17. Konttiguru

  Konttiguru 1st gear

  Ja jos jotain omasta ostoksestasi jotain haluat tietää niin kysy ihan rohkeesti..onko se täällä...onko se edes kulkuneuvo..tms... saat kysyä vaikka mun omasta numerosta... jos löydät. Moni on löytänyt
  Yritetään pitää toivoa kaikkien puolesta yllä..
   
  FA18, Juhaniitta, FuryIII '71 ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 18. pmr 55

  pmr 55 1st gear

  Tervehdys kohtalo toverit
  Olen itsekkin kirjoittanut autotarinani tänne .
  Tilanne tällä hetkellä kun rahat eivät palautuneet.
  Haaste mennyt....poliisi kuulustelut oli eilen tiistaina
  Asianimike "törkeä petos"
   
  Roberto, Markkedi, mikkis83 ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 19. bathory

  bathory Gearhead

  Uskaltaiskohan jotain härskejä tarjouksia heittää jostain autoista jotka suomes on:odroll:
   
 20. Konttiguru

  Konttiguru 1st gear

   

Kerro tästä muillekin!