Farmikate lukko

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja musta pässi, 5.9.2018.

 1. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Elikäs otsikon mukainen on ja lukkoon ei avainta. Tarttis saaha lukkoon kuitenkin nyt. Siis on sillä ns. t-kahvalla ja linkut sekä pitkät tangot jotka liikkuvat sivusuunnassa. Vaikka missä käytetty tollasia ja muutama kymmenen milliä pyöreä avainpesä on. Mistä saa käytetyn/uuden? Kellään panssarivaunulla yliajettua katetta jossa avain ja josta joutais myydä?
   
 2. INVICTA

  INVICTA 3rd gear

  Muokattu: 5.9.2018
 3. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Näyttäs hyvinkin pitkälti samannäköiseltä. Tuossa on linkissä mittojakin niin täytyy tarkistaa. Täytyy tilata jos ei näiltä kyliltä löydy. Pääasia että on nyt tietoa/kuva mitä etsii ettei joudu piirtämään tiskin kanteen kaupassa. Kiitos paljon.:)
   
  DX ja Powerstroke tykkäävät tästä.
 4. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Tilasin sitte ebaysta hantaakin. 26$ kaikkineen makso ja en tiedä mten tässä näin kävi ku näyttäs olevan just samanlainen ku se alkuperäinen. Se ilmeisesti sinkkipainevaluinen vastakappale johon hantaakin kara menee on halki kahesta kohtaa eli melkein poikki. No, näköjään techno weldin puikoilla voi totakin materiaalia juotella joten saattaa syntyä tostakin vielä jotain. Tai sitten ei. Jos ei muuten onnistu ni teen mustasta pataraudasta vastaavan omin pikku kätösin.
   
 5. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Kunhan muistat et ollaan suomaliassa ja menee verot maksuun jos paska tuuri sattuu ja koppalakit huomaa et kate on lukittavissa

  Sit muikkarina, ei pitänyt mennä veroja maksuun kun ihan vaan leimalle ajeli penkitetyllä tölkillä
   
 6. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Ei kai se siitä lukosta kii ole? Kuorma-autossa kai ensinkään, ja pakussakin jos kuormatila riittää kovalle katteelle, niin kai sen lukita saa. Jos koppa ei täytä pakuvaatimuksia, niin se verolappu uhkaa, vaikka se olis liinalla kiinni lavalla ilman peräovea.
   
 7. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Nii, kyseessä on siis kuorkiksi rekattu dodge. Luulen myös että lukko on ihan ok tuossa.
   
 8. caprice305

  caprice305 Gearhead

  Miksi ei saisi lukita? Johan ne uusissa on lukittuja jo tehtaalta? Amarokkiin ainakin saa kakellakin lukkoon takaa ja sivuluukutkin? Ja eikö siihen katteeseenkin tullut muutos, että saa olla kova matala kate? Vai kaatuko se?
   
 9. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead


  Uusia ei ole tuotu verohelpotuksella, niissä on sama vaikka ois matala kovakate


  Tosta ollu joskus täälläkin juttua noista katteista, siinä ketjussa missä se hevoskaappi camino oli
   
  caprice305 tykkää tästä.
 10. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  No ni, tässä kun kevät alkaa olla käsissä niin aloin laitella nippuun. Niin siinähän kävi sen vastakappaleen kanssa niinkuin vapaussodassa että vituikshan se meni. Juotoskamatkin pääs loppumaan. Tein sitte mustasta migillä ja hiomalla sellasen vähän samannäköisen. Muutenhan se sitte onnistu ihan semi ok mutta se sarana yläreunasta päätti antautua samoilla lämpimillä. Löysin sille nimen: teardrop galley hinge

  https://bigwoodycampers.com/teardrop-camper-parts-galley-hinge

  Kallishan tuo on jos pianosaranaan vertaa. Onkohan Suomessa millä nimellä vastaavaa? Yläosa on hyvä ja tiukasti kiinni. Luukun taas repeytynyt ja vaatis uuden. Vai pitääkö tuokin tehdä ite?
   
 11. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Jaahas, niitä alkuperäisen näköisiä saranoita olis vissiin saanu vaan sitte ameriikan ihmemaasta ja kait se olis persettä vaille hevosen maksanu rahteineen ni aattelin soveltaa. Ostin pianosaranan. Sen saa siististi piiloon kiinni. Ensimmäinen virhe. Saihan sen luukkuun kii juu mutta kehykseen ei kun alumiiniprofiilin malli kehyksessä esti suoraan tapahtuvan popniittaamisen. Muutenkin semmonen rimpula koko saatanan sarana. No sainpa lukemattomia reikiä aikaiseksi luukkuun ja kehykseen. Vau. No ostin sitte tänään ihan pintasaranat sirppiliiteristä. Vedin läpipulteilla saranat luukkuun ja kehykseen. Ristuksen komia tuli. Täytyy sanoa kysyttäessä että joku on kai sen kännissä laittanu tolleen tai jotain. No se aiemmin laittamani lukko ja siihen tekemäni uusi osa toimii kuitenkin, että jotain hyvää.
   
  Nikuzai ja Jussi289 tykkäävät tästä.
 12. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  No, eikä mitä. Valkeus nauraa pimeyden töille, kuten tavataan sanoa. Aamusella huomasin että kun saranoidun alalaidan laittaa ylös niin eihän se yläosan lukkotangot mene perille ja lukitse kun koko helvetin kate on 1-2 senttiä liian kaukana edessä. Jääpi kantamaan yläosa alareunastaan ja ei mene tarpeeksi kehyksen sisälle. No nykäsy taakke päin ja uuvet reiät ni alko sattumaan. Se ei kai milloinkaan jos edes silloinkaan ole ollut ihan jämptisti sitte paikallaan. No nyt on. Paljon kun on tehny ni joskus sattuu joku homma onnistumaankin, säkällä.
   

Kerro tästä muillekin!