FAST EZ-EFI

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Topias74, 15.11.2009.

  1. stinnes

    stinnes 3rd gear

    Kokeilin kaverin uutta MSD 6al boxia myös, ei vaikutusta, maadoitus MSD boxille on otettu suoraan runkopalkista kuskinpuolelta ja samasta pisteestä menee kaapeli myös sylinterinkanteen. Ecu saa taasen maadoituksen akun miinusnavasta ja navasta maadoitus apukuskinpuolen runkopalkkiin. Tuossa kitin johtosarjassa on ainoastaan yksi maajohto ja se on nimenomaan tämä akun miinukselle tuotuna.Tästä yhdestä piuhasta koko Fastin systeemi saa maansa. Imusarjan kiinnityspultin alta olen vetänyt vielä yhden maadoituksen tulipeltiin. Maadoitus pinnat olen hyvin hionnut puhtaaksi, joten uskon että se puoli pitäisi kunnossa olla. Voishan toki kokeilumieles vetää ecun maa piuhaan maadoitus lisäksi korista...

    Ecun ja Msd 6al boxin maadoitusta ei saa ottaa samasta pisteestä, tekee häiriöitä.
     
  2. stinnes

    stinnes 3rd gear

    Nyt toimii tämäkin laitos. Base timingia lisää ja vakuumi puolen asetuksia säädetty. Hyvä homma koko täs jutus oli se, että pääsi kokolaitoksen sielunelämään perhtymään kunnolla. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!