fe:n nostajat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja HP, 21.7.2008.

  1. HP

    HP 1st gear

    venttiilit tuntuu rallattavan aika lailla. mites tuo nostajien purku puhdistusta varten luonnistuu? onnistuuko imusarjaa irroittamatta? riskejä irroitettaessa? en ole ennen ottanut auki.
     
  2. HP

    HP 1st gear

    nyt tarvittaisiin sarja työntötankoja. tai vähintäänkin yksi. yksi työntötangoista oli nimittäin helvetin kiero!? ja pari muuta epäilytti. onko jotain suuntaa antavaa toleranssia työntötangon kieroudelle tällaisessa maamoottoriluokassa?

    ja itse itselleni vastaten: tuon nostimien ropaamisen imusarja paikallaan on vähän niin ja näin. yksi irtosi vahingossa ja täydellä tuurilla meni takaisin.
    mites on muuten virranjakajan rattaan laita irroitusvaiheessa? muistelisin jollain pudonneen...

    niitä suoria työntötankoja voi tarjota: 040-5740 836
    (mielellään puhelimitse)
    noudan max. 100 km turusta, myös postitse käy. kiirekkin vähän olisi kun on pelissä tuore leima papereissa.
     
  3. HP

    HP 1st gear

    vuosimalli -64
     

Kerro tästä muillekin!