Fedex yritti ilmeisesti paketteja perille tuoda..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja textex, 31.3.2011.

  1. textex

    textex 1st gear

    Fedexin kaveri ilmeisesti yritti päivällä paketteja tuoda,muttei ketään ollut paikalla määränpäässä....kuinkas tuo homma jatkuu eli yrittääkö automaattisesti tarjota paketteja ovella uudestaan jonkun ajan kuluttua vai?

    ihmettelen aina vaan,kun eivät soita etukäteen...viimeksi satuin olemaan paikalla,kun kuriiri kolkutteli ovelle ja silloinkaan eipä soitellut =)
     
  2. Rahikainen

    Rahikainen Double Gearhead

    Taitaavat kolome kertaa yrittää. Ne jättää kyllä lapun, jossa on palvelunumero, johon soittamalla voit sopia toimituksesta.
     
  3. platuart

    platuart Gearhead

    http://www.fedex.com/fi/contact/

    ja siinä lapussa jonka kuski jättää on myös tracking code.... jos et ole sitä aikaisemmin lähettäjältä jo saaanut.... :D
     
  4. apukuski

    apukuski Gearhead

    Kahesti koitetaan ja sen jäläkeen jätetään terminaaliin selviteltävien joukkoon. Kuskit ei soittele, ei firmoihin eikä yksityisasiakkaille. jos ei ole paikalla niin lappu luukusta sisään ja kohti seuraavaa paikkaa. Nimim. Ex-pakettikuski
     
  5. 2ford37

    2ford37 Gearhead

    Fedex toimitti loistavasti paketin perille, kuski soitti että on tulossa.
    Kun aikataulu ei sopinu niin nouto terminaalista tai olisi tuonut seuraavana päivänä. Lähti Ca 23.3 ja perillä 30.3.
     
  6. textex

    textex 1st gear

    njoo

    ei jääny ekasta käynnistä edes lappua...
    naapurin kertoma info jäi =)
     
  7. slitre

    slitre 1st gear

    justiin näin, jos ei ajojärjestely ole toisin määrännyt.

    nimim, on noita kuskailtu
     
  8. speedy

    speedy Double Gearhead

    28 pvä lähti rokkiautosta, tänään kuski soitti et n. tunnin päästä paketti tulossa, kysyin et tuotko työpaikalla, kyllä homma toimi hienosti, myös aiemmin on kuskit ilmoittaneet ennakkoon paketin tulosta.
     
  9. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Mulle on soittanut jokakerta, kun Rockautosta olen tilannut.Yli puolenkymmentä pakettia tullut. Tuoneet sitten töihin ja muuallekkin missä olen sattunut oleen...
     
  10. slitre

    slitre 1st gear

    Kuskilla ns. "löysä" rundi...kun on aikaa soitella :mad:
     
  11. Ck

    Ck Gearhead

    Tänään tuli paketti DHL:llä ja jätin lapun oveen jossa puhelinnumero johon soittaa kun en ole kotona. Kuski soitteli ja paketti vietiin toiseen paikkaan, hyvin toimi.

    Tosin toimitus muuten oli hidasta. Turku-Tampere väliä paketti meni viikon :rotfl:
     
  12. speedy

    speedy Double Gearhead

    Mikä tuossa asiassa jurppii? Ihan loogista tuo että viitseliäs kuski soittelee, kun se kännykän käyttö on melko vaivatonta. Ehkä joku syvästi työhönsä kyrpiintynyt voi ajatella että ihimisillä on aikaa päivystää kotiovella pakettejaan.
     
  13. slitre

    slitre 1st gear

    Tervetuloa kokeilemaan hommaa tänne kehä kolmosen sisäpuolelle.

    Takuuvarma kyrpiintyminen.



    ps. alihankkijat ajaa stoppihinnalla=vitusti keikkaa...kuskia vituttaa=asiakasta vituttaa.
     
  14. apukuski

    apukuski Gearhead

    Kuski kun tietää että aika varmasti yksityisasiakas ei puolen päivän aikoihin ole kotona ja joutuu kesken rundin ajamaan jonnekkin lähiöön niin hiukkasen kyrpii. Juurikin tuon Stoppihinnan takia. Eri asia jos joku hurja tuntipalkalla ajattaa niin kerkeehän sitä sillon soitella ja ajella ympäri kyliä..
     

Kerro tästä muillekin!