Fender tag decoderingin lukeminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja 4dFunClub, 17.2.2010.

  1. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Kyseessä taas Duster, josta pitäis tehdä juttu. Elikkäs netistä löytyi purkuohjelma ja koodi 205 antaa valmistumispäivämääräksi 2/05/70. Vai onko toi suoraan valmistumispäivä ja kumpi on kuukausi?
    Jos syötät koodiksi 888, annetaan päiväksi 8/88/69 :eek: Entä jos autoon valmistunut vaikka 25.11. Siihen voi nimittäin syöttää vain 3 merkkiä.
     
  2. Swinger340

    Swinger340 1st gear

    Ensimmäinen numero on kuukausi ja kaksi seuraavaa on päivämäärä, eli tossa sun tapauksessa valmistumispäivämäärä on 5.helmikuuta. Kuukaudet tammikuu - syyskuu merkitään ihan normaalisti numeroilla 1 - 9 ja lokakuu merkitään A:lla, marraskuu B:llä ja joulukuu C:llä, eli toi sun esimerkki 25.11 merkitään B25.
     

Kerro tästä muillekin!