Fenderskirtsit ja madallus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Anonymous, 24.1.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onkohan kenelläkään tietoa mistä kannattaisi kysellä fendereitä -73 Impalaan. Auto on tarkoitus pudottaa matalalle joten moiset olisivat aika ehdottomat. Lehdissä kuten V8 on kyllä paljon osakauppiaita, mutta kokemuksesta tiedän että ellei tavaraa ole hyllyssä niin sitä saa usein lupauksista huolimatta odottaa ja odottaa.
    Kysymys 2: Paras tapa pudottaa Chevyä on ilmeisesti lyhentää etujousia ja vaihtaa ilmaiskarit taakse vai onko kenelläkään parempia ideoita?
    Kesää odotellen, IsoPahaImpala
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Tuon ikäiseen impalaan (71-73) löytynee fenderit helposti, jenkkilä on noita täynnä ja hinnat on ihan pohjalukemissa, varmaan kaikki jenkeistä osia trokaavat pystyvät järjestämään?
    Madalluksessa helpointa on lyhentää jousia tai vaihtaa löysemmät/lyhyemmät, vaihto on siitä hyvä että alkup. jouset jäävät hyllyyn jos joskus tekee mieli saada autoa ylemmäs.
    Ilmaiskarit kompuralla helpottavat elämää siinä vaiheessa kun olet jäänyt pohjasta kiinni jonnekin.
    Kaverilla on -72 caprice melko matalalla alustalla, onhan se hieno lowrider-henkinen reki. JOs madallat liikaa alkaa tietty katsastussedät kiukutella.
     
  3. kustumize

    kustumize 1st gear

    Kannattaa myös muistaa, että välttämättä katsastus sedät eivät hyväksy katkastuja jousia. Laikatut jousethan ovat lain mukaan sama asia kun katkenneet. Auton madallushan lienee nykyään rekisteriotteeseen merkittävä toimenpide.

    Vanhat jouset vaan hyllyyn, eihän sitä tiedä vaikka mobilisti joskus auton ostaisi. Eipä tarvitse ihmetellä mistä saa auton taas pilviin kun myynti aika tulee. (kokemusta löytyy) =O)
     

Kerro tästä muillekin!