Fenderwellit '66 Darttiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja GeeTee'66, 22.7.2003.

  1. GeeTee'66

    GeeTee'66 1st gear

    Pitäkö kuulopuheet paikkansa: Dartin pikkulohkokasiin sopivia fenderwell peltisarjoja on kahta mallia. Toiset sopii hyvin paikalleen ja toiset ei koska ottavat simpukkaan kiinni? Mistä sopivat tunnistaa?
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Aikamoiset fenderwellit saa olla jos simpukkaan kiinni ottaa.
    Tällä hetkellä noita fenderwellejä ei liene vakiokansille tarjolla kun Hedmanilla, 1 7/8" primääreillä. Hookerilla taas on pienemmät 1 5/8" primääreillä olevat sarjat, joissa pari putkea per puoli kiertää runkoaisan yli ja 2.5" kollektorit on auton alla "normaali" paikoissa. Ehkä tossa tarkotetaan niitä? Sitten on W2 kansille paria eri mallia fenderwelliä. Ja lisäks on kanssa pari erilaista alakautta menevää; Doug's headersilla lakuperäiset D-Dart sarjat joiden hinta on suht suolainen. Mitään halpojahan noista ei oo mitkään. Ja sitten on Spitfire Headersin tri-Y sarjat, joiden valmistus kuitenkin tällä hetkellä on jäissä. Sääli, sillä ne oli suht kohtuu hintaiset.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mopeman 2003-07-22 13:05 ]</font>
     
  3. 67

    67 1st gear

    pitäis varmaan alkaa valmistaa kaikenlaisia sarjoja,kysyntää kun tuntuisi riittävän.
    mutten kyl taida keretä.....
     

Kerro tästä muillekin!