FHRA DefaFinals Kuvitukset ja Stock-autot:)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Mopoilija, 3.9.2006.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mukavasti toi Omega kyllä "rätkytti" tuolla Alastarossa 8)
     
  2. Akke

    Akke Gearhead

    Tere
    -Harmittavasti tosiaan jäi pikkasen vaiheeseen meillä tuo testailu ensisuvea varten kun lainamoottoriin tuli orastava venttiili vaurio. Olisi ollut mukava testailla kuinka lähtee matkaan täyskaasulähdöllä tuolla jonkinverran erilaisella moottorilla kuin meille tulossa.
    - Nyt kyllä saimme jo jonkinmoisen käsityksen rungon toiminnasta jota läksimme tutkimaankin. Auto meni suoraan ja oli suhteellisen helppo tyyrättäväkin matkalla näillä eväillä talven muutoksia rakentelemaan. Auto joudutaan pikkaisen lihottamaankin notta kelpaa outlow luokkapainoon mutta kaikki lisättävä paino taitanee tulla nyt puuttuvista häristimistä että mitään kummalisuuksia ei tarvi kehitellä sen suhteen.

    -Mutta tosiaan ei kuin ensikesänä sitten suurella joukolla taas ajelemaan.

    T.Akke /Sometime Racing
     
  3. Pasim

    Pasim 1st gear

    cudan kysymykset...

    Nyt tais tulla sellainen kysymysten tulva, et ei ole ajallisia resursseja vastailla niihin...
    Mä en ole omia tietojani pantannut, koska ne ei mielestäni ole mitenkään ihmellisiä ja suuria salaisuuksia.
    jos stokkiautojen yksityiskohdat ja ratkaisut todella kiinnostaa, niin suosittelen kaikille rohkaista mielensä ja tulla juttelemaan/kyselemään henkilökohtaisesti itse kisoissa tai vaikkapa soittaa. Vastaan varmasti niihin kysymyksiin joihin pystyn.
    t. pasi mikkonen
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tollasen OL:n kehittäminen lie aikamoinen jobi kun vaikka toi meitin ryskä on ihan vaan kadulla ajettava lelu jolla on tarkoitus käydä vaan huvikseen ajelemassa kisoisakin niin tää kesä meni meilläkin tekniikan kanssa ihmetellessä samalla lailla eli liian nopeesti ja melkein ohi :( Noi Alastaron ajelut oli ekat missä päästiin testaamaan enemmän kuin yhden lähdön verran ja ainakin nyt on sellanen fiilis että vaikka sielläkin meillä oli turbiinin toiminnan kanssa koko ajan probleemia niin saatiin kummisksin aika mukavasti tietoa missä mennään ja mitä sit ens talvena tehdään jos luoja ja lompakko suo :p Ja ens kesänä sit taas radalle sähläämään :lol:
     
  5. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Mopoilija kiitti taas hyvistä kuvista. Paatko mulle sun osoitteen YVnä, niin saat vastavetona kutsun yksiin bileisiin :rotfl:
     
  6. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Laitetaan laitetaan..kiits.. :D
    No sitä pitänee kuitenkin harkita ku siel on kuitenkin kaikenlaisia hörhöjä :poff:
    edit:Kuva poistettu nettiin sopimattomana
    :p
     
  7. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Onneksi jäi ton Apinasuodattimen takia toi lärvi hiukan niinku pois :oops:
     
  8. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    REE Ryhmäläisten seurassa käytän sitä aina :rotfl:
     
  9. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    mutta todistettavasti ds325 kuvattu daewoon vieressä...
     
  10. triniemi

    triniemi Gearhead

    Näitä ja muittenkin kisojen kuvia on hieno plärätä vieläkin, melkosen palveluksen teit raceporukalle.
     
  11. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Näin muuten on. Näin hienoa ja laajaa skaalaa kaikkien ajamassa olleiden kalustosta ja muustakin kisapaikalla tapahtuneesta ei oo varmaan aikaisemmin ikinä nähty mut toivottavasti tullaan näkemään jatkossakin. Tänks vielä kerran Mopoilija :D
     

Kerro tästä muillekin!