FHRA DragRacing 2019

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja ET1121, 15.1.2019.

 1. ET1121

  ET1121 3rd gear

  Kauden 2019 sääntökirja on julkaistu ja löytyy sivulta: fhra.fi
   
 2. ET1121

  ET1121 3rd gear

  SFI- osien tarkastuspäivä
  Perjantaina 22.3.2019. Klo.8.00.
  Helsingissä
   
 3. JuhaKuu

  JuhaKuu 3rd gear

 4. enzo

  enzo Gearhead

  Super Pro ET on erikseen sovittu kilpailukutsua ajatellen kaudelle 2019 siirtymäajan nimikkeellä:

  Kansalliset kilpailut (4kpl) säilytetään vuoden 2018 aikaikkuna
  -Kansainväliset kilpailut (2kpl) EDRS indeksit käytössä
   
  ET1121 tykkää tästä.
 5. ET1121

  ET1121 3rd gear

  FHRA:n Sääntövaliokunta ja Ryhmäedustajat kokoontuvat LA 14.12.2019. klo. 11 Malmilla aiheena sääntökirjan päivitys kaudelle 2020.

  Jos jollakulla on aiheeseen liittyviä asioita jota pitäisi huomioida, ei muuta kun lähestymään rohkeasti sähköpostilla: juha-pekka.lahteenmaki (@)fhra.fi

  Terveisin J-P Lähteenmäki / FHRA sääntövaliokunta
   
 6. johntravolta

  johntravolta 3rd gear

  Mitä näitä fhra asiota täällä kuulutellaan. Pysykää vaan siellä teidän salaisilla sivuilla ettei vain kukaan vahingossakaan eksy mukaan viralliseen kiihdyttelytoimintaan. Näillä palstoilla ajellaan vain no preppiä.
   
  three hundred, emil knievel ja xarper tykkäävät tästä.
 7. pile

  pile Gearhead

  Kylläpä taas oli tai on järkevä kommentti.Voi herra jumala.
   
  TimeMachine69 tykkää tästä.
 8. emil knievel

  emil knievel 2nd gear

  se on toi sarkasmi melko hankala laji... kaikki ei sitä ymmärrä....

  notta sitä vaan, että näyttää homma entistä toivottomammalta.
  siis sen suhteen että kattojärjestö (FHRA) tiedottaisi meille tavan kansalaisille yhtään mitään.

  ETTÄ YMMÄRSITKÖ PERKELE!?!

  pitäkää tunkkinne... ja ajelkaa keskenänne...
   
  three hundred tykkää tästä.
 9. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Mitens noi muut yhdistykset ja niiden tiedottamiset, OD:llako se tapahtuu? Yleensä käisttääkseni seura tiedottaa seuran asioista lähinnä jäsenilleen, FHRA:lla lisäksi jotain tiedotusta yhdistyksen sivuilla, tältäkin vuodelta uutisia jo useampi. https://www.fhra.fi/uutiset/

  Ja maksamalla huikean 30€ jäsenmaksun pääsee osalliseks kaikista salaseuran syvimmistä liejuista, saa osallistua ja vaikuttaa. Se koostuu pääasiassa mun tietojen mukaan ihan tavan kansalaisista.
   
  chevy 2, pile, Source ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 10. pile

  pile Gearhead

  Aika hiljaista on oo deen puolellakin nykyään. Joitain peräkamari poikia täälä on ja kuvittelevat vielä että tää on maailman napa.
   
 11. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  2019 meni jo. Vaihtakaa vaarit levyä.
   
  462857 tykkää tästä.
 12. johntravolta

  johntravolta 3rd gear

  Toi on niin vitun väsyny värssy tosta 30 maksamisesta ja että sillä saa sitä ja tätä. Minä maksan katsomolipusta vaikka 500€ jos on kalustoa kisoissa, viihtyisä paikka seurata kisoja sekä tärkein, toimiva rata. Myös takuut pitää olla että kisat saadaan vietyä kelvollisesti läpi.

  Mutta näitä mitään ei ole nyt muutamaan vuoteen ollu tarjolla, joten täytyy vain antaa työrauha puuhastelulle.

  Hyvinhän se on tosin on mennytkin. Ei ole EM kisaa, ei katsojia eikä liioin kilpailijoita. Nyt kun työrauhassa touhutaan, saadaan varmasti koko keko kuihtumaan pois. Onnea tuleviin haasteisiin!
   
  valtope, three hundred, RamiEspoosta ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Se 30€ kuitenkin on tie siihen et ei tarvi puhuu salaseurasta ja pääsee jopa itse vaikuttamaan miten asioita tyhdistyksessä hoidetaan. Mut kai se sit on liikaa, et ei ku jatkaa vaan loputonta valitusta riippumatta turhista tosiasioista.
   
  Inlinee ja Mika.V tykkäävät tästä.
 14. johntravolta

  johntravolta 3rd gear

  Salaseurasta ei kukaan ole puhunut mitään. Salaisista sivuista ehkä. Olen KATSOJA jolla on oikeus kritisoida maksamaansa tuotetta ja äänestää sitten jaloillaan jos on tarve. Jos pihvi on paska, niin en minä sonnia itse ala kasvattamaan. Hommaan pihvini jostain muualta.

  Enkä minä koko toimintaa tässä ole kritisoinut, vaan pelkästään kisoja. Fhra tekee hyvääkin työtä. Malmi etunenässä. Mut sitä jaksan ihmetellä et miten nää kisat saatiin tuhottua!

  Niin oli sit vissiin EM-kisakin aivan turha asia. Kuten kilpailijat radalla sekä katsojat katsomossa.

  Olisi ehkä nämä kisahommat mistä tälläkin palstalla käytiin voimakasta keskustelua hoitaa kuntoon aikoinaan ja ottaa vaikka kritiikistä opikseen. Mutta ei. Mentiin Kauhavalle ja omille sivuille salasanan taakse kehittämään hommaa. Nyt on enään turha kitistä. Torttu on housussa 10 vuoden sopimuksen siivittämänä ja ne housut eivät ole tosiaankaan minun. Taksimiehen tulppaa siitä tavarasta on turha yrittää tehdä.

  Kun täällä tätä keskustelua käytiin niin uskomattoman sinisilmäistä ja naivia oli valtaporukan näkemykset. Ja jos ja kun samalla näkemyksellä meille katsojille yritettiin luoda tapahtumaa, niin ei ihme että kiville mentiin.

  Hyvää työrauhaa ja vilkasta keskustelua ja tukuittain hyviä kehitysideoita ja toimintaa sinne salasanan taakse. Ja hyvää kansainvälistä kisaa sinne Kauhavalle ja pitoja rataan. Molemmille radoille samaan aikaan.

  ps. Mikäs järki on poistaa se pomppu vasta avauskisan jälkeen sieltä Kauhavalta? Vastaus sinne salasivuille, kiitos.
   
 15. josu

  josu Gearhead

  Olihan se kaikille eduksi jos tuo "pomppu" saadaan pois ennen eka kisoja.
   
 16. pinola

  pinola 2nd gear

  Se järki että varmistetaan ettei ole routaa enää maassa kun se korjaus tehdään. Kevätkisa on nyt aikaisin, johtuen siitä että se pidetään nyt Lakeusmessujen kanssa yhtäaikaa.

  Betonin tarttee kuivua tietyn aikaa ja työtkin ottaa omansa, se nyt halutaan tehdä kunnolla tälläkertaa. Uskon että yhdet SM-kisat siinä saadaan vielä tuollaisenakin ajettua, ei ainakaan finaaleista mun korviin ja silmiin sattunut että siinä suurempia ongelmia kellään ois ollut.
   
  JuhaKuu, Mika.V, supo ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 17. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Erittäin ikävää et joku tulee tänne pilaamaan hyvät luulottelujäkätykset perusteluilla.

  On varmana ollut asioita jotka on tehty väärin ja huonosti, erilaisia päätöksiä joihin johtaneita syitä ei ole loputtomasti julkisesti ripittäydytty perustelemassa jne. Mut nekin on asioita joihin jäsenet ovat voineet vaikuttaa aktiivisuudellaan ja saada niistä tietoa, jälkihuutelu on aikalailla tyhjän kanssa. Ja myös vaikkei olisi jäsen jos kiinnostaa, ihan johtislaisilta kysymällä. Ainakin mä olen saanut ihmettelemiini asioihin ihan järkeenkäyviä perusteluita, tyyliin kuten tossa yllä.

  Mut se on ihan totta et katsojalla on oikeus äänestää jaloillaan ja euroillaan, kilpailijalla samoin. Kyl ite olen tullut sitä miettineeksi et pistänkö sen XXX euromäärän osallistumismaksuun vai teenkö sillä rahalla jotain mist kuvittelen saavan enemmän tyydytystä ja vastinetta tai peräti jätän käyttämättä. Pahoin pelkään et ratkaisu ei tuu lisäämään kilpailijamäärää.
   
  MIAMIDRAGRACING tykkää tästä.
 18. pile

  pile Gearhead

  Radassa on tosiaankin jonkin tason pieni nyppy betonin ja asfaltin rajassa.Huomaa kun kävelee radalla ja jaloin sitä hyväilee.
  Varmaan se häiritsee noita nopeita autoja ,mutta omalla kotterolla en ole mitään erityistä havaannu tai sitten mä vaan on niin tunnoton ja tietämätön että en ymmärrä sen jotain vaikuttavan. Mutta on hyvä että mukana on sellaasia jokka tuonki on huomannu ja se rata siltä osinki kuntoon.:)
   
 19. supo

  supo Gearhead

  Tiedunkeruu sen kertoo eli kun vertaa Motopark/Kauhava niin Motopark pelkkää tasaista ja valitettavasti Kauhavalla on siinä pientä vaivaa ns. kakkosen vaihtoon asti eli mutta se korjaantuu kevään aikana tasaiseksi!Siitä oli EM-kisassa varmasti ongelmaa kun pito pikkasen herkässä kylmällä kelillä isoilla poijilla.
   
 20. josu

  josu Gearhead

  ihan maalaisjärjellä ajateltuna jos betoni on korkeammalla kuin asfaltti niin hiomallahan ton saa oikaistua hyvinkin helposti,kunhan on oikeat koneet ja laitteet hommaan,ei tarttee koko betonialuetta purkaa moisen pikkujutun takia.
   

Kerro tästä muillekin!