FHRA Finals Street-luokat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja DS 325, 3.8.2006.

  1. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Huomioikaa kaikki Street ukkelit ja neidot, että tänään on viimeimen maksupäivä tähän kauden päättävään kisaan, jolloin vielä voi osallistua ilman lisämaksua :soosoo:

    Tässä kisassa sitten itsekukin lunastaa lupauksiaan, mikäli ei suutaan ole kiini pitänyt, ja saamme luultacvasti ainakin nähdä DS 353 teamin kuskin pippaloivan bikineissä ympäri varikkoa . Näinhän hän jossain vaiheessa kautta lupasi, jos Ysin puolelle pääsee. Toinen veto koskee meikäläistä ja on seuraavanlainen: Jos tolle mun Camarolla pääsee 8.89 tai nopeamman ajan, pukee eräs ex Street, SG ja TMD mekanikko päälleen kaislahameen ja kaikki halukkaat voivat mennä paikalle, kun hänelle suoritetaan ns. bikinivahaus. Ja mikä parasta / pahinta kaveri on Mopar- miehiä. Nyt tulkaa kaikki pitämään peukkuja, että toi aikatavoite jollain ihmeellä toteutuu :poff: Mahtaakohan muitakin vetoja olla vireillä, paljastakaa ne kaikki tänne, niin muillakin on kivaa :rotfl:

    Nyt kaikki mukaan kisoihin, tää on viimeinen mahdollisuus ennen pitkää ja kylmää talvea tehdä jotain ikimuistoista, jota tässä touhussa kyllä riittää.
     
  2. Tea

    Tea 1st gear

    Ööö... tota... öö... *köh köh*
    Saattaa olla että tilaan matkan ZastavaBoriin just tollon finaaliviikonlopun aikana;)

    Tosiaan joo heräsin kanssa siihen todellisuuteen, että finaaleihin ei ole enää pitkä aika. Ehtii varmaan nippanappa tonne Motoparkkiin toipua Red Black Racing Summer 2006 tourista... :eek:
    Niin se kesä vaan taas meni. Mutta ei se haitata... Aina tulee uusia..

    DS 353
    SST 809 jne..
    (edelleen skippaan ton biksujutun ;) )
     
  3. triniemi

    triniemi Gearhead

    Vai tarkotitko 8.99? Enivei, kasi katuautolla on aina kova suoritus, lycka till.
     
  4. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tässä se sitten nähdään naisten ja MIESTEN pieni suuri ero. Kun miehet lupaavat laittaa hameita päälleen, niin tapahtuu, ja oikein julkisena nettihörhöjenkin palstalla mainostettuna tapahtumana, mutta kun naiset lupaavat jotain, niin jo_ooo... :soosoo:

    Naisiin ei voi pieni poikanen luottaa, naisiin ei voi pieni pokanen luottaa,...., laulettiin jo vuosikymmeniä sitten, eikä ajat paljon näytä muuttuneen :poff:
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Poka? Ai ne naissuhteet on tolla tasolla. Silloin kyllä kantsii pitää lompuukista huolta. Noi hame-esitykset on kuulemma olleet häikäiseviä pervomansseja; tokkopa toi "uimapukukierroskaan" paljon jalkoihin jää. :rotfl:
     
  6. Tea

    Tea 1st gear

    Oi oi oi oi oi oiiiiiiiiiii... :odroll:
     
  7. gremlin

    gremlin Gearhead

    Aijai, siina paasi ukko pahasti napayttamaan aitinkielen lehtoria :rotfl:
     
  8. Sarah

    Sarah 1st gear

    Tässä se sitten nähdään naisten ja MIESTEN pieni suuri ero. Kun miehet lupaavat laittaa hameita päälleen, niin tapahtuu, ja oikein julkisena nettihörhöjenkin palstalla mainostettuna tapahtumana, mutta kun naiset lupaavat jotain, niin jo_ooo... :soosoo:

    Naisiin ei voi pieni poikanen luottaa, naisiin ei voi pieni pokanen luottaa,...., laulettiin jo vuosikymmeniä sitten, eikä ajat paljon näytä muuttuneen :poff:[/quote]

    Tota tiedoksi vain kaikille miespuolisille:Miehet voivat määrätä naisia niin kuin lämpömittari lämpötilaa :D
    Eli meillä on täysi oikeus muuttaa mieltämme ihan niin kuin huvittaa :rotfl:

    Ota Tea silti biksut mukaan,näytä niille :poff:
     
  9. f-85

    f-85 Gearhead

    Eli meillä on täysi oikeus muuttaa mieltämme ihan niin kuin huvittaa

    Ja tämähan on kyllä hyvin tiedossa!!
     
  10. Dartblower

    Dartblower Gearhead

    Jos jakaa, ei voi kertoa, jos kertoo, ei voi jakaa......Ojalan laskuopin mukaan...... :rotfl:
     
  11. hejo

    hejo 1st gear

    Tepa,pikku,pikku bikinit vaan matkaan,viuhahduksiin omassa tiimissä on totuttu ja kaikki muutkin katsojat lienevät ihan jo tuttuja hekin...Biksut ehdoton suksee ja varikon puskaradion tietäen katsojia odotettavissa reippaasti,katselumaksukaan tuskin karsii yleisöä jos tiedossa on bikineissä pörräävä punapää. :pinup: Mehän tietysti tästä hommasta kääritään sievoinen voitto,istumapaikat hiukan tyyriimmät kun seisomapaikat ja tarvittaessa pystynemme rakentamaan aitionkin mihin sitten voimme kaupitella arvokkaimmat liput esim.vippi vieraille(enkä tarkoita nyt siis Jykää ja Jussia )vaan "maksavia"vieraita... :lol: Eikö ole kuule oikein hyvä idea,rahan tuloa ei voi estää ja sitten kato syssymmällä voipi lähteä kiertelemään vähän muailmoo. :poff: ja tämä kaikki vain sillä että sinä Tepa vetäiset ne biksut päällesi ja hieman patsastelet punaisenpaholaisen edustalla...
     
  12. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Kannattaa sit Tean hiukan katsella ympärilleen etten satu olemaan kameran kanssa zuumaus etäisyydellä :rotfl:
     
  13. kime2

    kime2 Gearhead

    Tuossahan ois jo aika pätevä syy lähteä noihin kisoihin :wink:
     
  14. Tea

    Tea 1st gear

    ei jeesus teidän elämäänne.. :D
    Mopoilija, mä luulen että sun kannattaa ihan vaan niitä autoja tsuumailla, koska ilmeiseti sulta puuttuu jonkinasteinen apinasuodatin siitä kaamerasta..
    ja hejo, oishan se tietty hieno vetästä biksut päällä, meidän tiimissä kun on tunnetusti totuttu näkeen pelkästään tota miesvartaloa ihan ilman rihman kiertämää.. :odroll:

    Mä voin sit kaikessa hiljaisuudessa kuiskata jollekkin: "tiedätkö, mä en olekkaan ihan alasti täällä vaatteiden alla"..
     
  15. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kyllä toi kunnia oikeesti kuuluis koko tiimille, mutta muistikuvieni mukaan joku tarjoutu hommaan ihan ite. :rotfl: Ei; ennemmin maapallo lakkaa pyörimästä, ennenku naisetluikertelemasta pinteestä.
     
  16. hejo

    hejo 1st gear

    Hitto onnex meitin tiimissä ne mies"vartalot" ovat olleet ilman rihmankiertämää,meinaan etteivät ole setät vielä noista biksuista itsensä päällä innostuneet :oops: ja jos joskus sattuvat innostumaan niin pitänee nuo junnukuskimme jättää reissulta veke,ei meinaan ole lasten silmille sopivaa katsottavaa,eikä muuten välttämättä aikuistenkaan.... :rotfl:
     
  17. Henski

    Henski 1st gear

    Kyllä mulla ainakin löytyy kuva jossa teidän tiimin setä kekkaloi, ei bikineissä, mutta keveissä kesäisissä naistenhepenissä kuitenkin :rotfl:

    Pannaanko jakeluun?
     
  18. Tea

    Tea 1st gear

    Joo siis ehdottomasti, ehkä jonnekkin K-18 sivuille...
    Oikeen mielenkiinto heräs että kuka se voi olla.. :rotfl:
     
  19. Henski

    Henski 1st gear

    "Noh, annetaan nyt vaan olla..."
     
  20. hejo

    hejo 1st gear

    ai siis se punakka,hanakka ja tanakka tosi upee näky lyhyessä kesämekossaan,olkihattu somasti kallellaan... :oops: On se kuva tallentunut aivan johkiin alitajuntaan mistä välillä pumpsahtelee aina mieleen...mutta että kaiken kansan ihmeteltäväksi...Enpä usko että setän hjuumorintaju siitä aivan kestäisi. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!