FHRA Finals Street-luokat

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja DS 325, 3.8.2006.

 1. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Huomioikaa kaikki Street ukkelit ja neidot, että tänään on viimeimen maksupäivä tähän kauden päättävään kisaan, jolloin vielä voi osallistua ilman lisämaksua :soosoo:

  Tässä kisassa sitten itsekukin lunastaa lupauksiaan, mikäli ei suutaan ole kiini pitänyt, ja saamme luultacvasti ainakin nähdä DS 353 teamin kuskin pippaloivan bikineissä ympäri varikkoa . Näinhän hän jossain vaiheessa kautta lupasi, jos Ysin puolelle pääsee. Toinen veto koskee meikäläistä ja on seuraavanlainen: Jos tolle mun Camarolla pääsee 8.89 tai nopeamman ajan, pukee eräs ex Street, SG ja TMD mekanikko päälleen kaislahameen ja kaikki halukkaat voivat mennä paikalle, kun hänelle suoritetaan ns. bikinivahaus. Ja mikä parasta / pahinta kaveri on Mopar- miehiä. Nyt tulkaa kaikki pitämään peukkuja, että toi aikatavoite jollain ihmeellä toteutuu :poff: Mahtaakohan muitakin vetoja olla vireillä, paljastakaa ne kaikki tänne, niin muillakin on kivaa :rotfl:

  Nyt kaikki mukaan kisoihin, tää on viimeinen mahdollisuus ennen pitkää ja kylmää talvea tehdä jotain ikimuistoista, jota tässä touhussa kyllä riittää.
   
 2. Tea

  Tea 1st gear

  Ööö... tota... öö... *köh köh*
  Saattaa olla että tilaan matkan ZastavaBoriin just tollon finaaliviikonlopun aikana;)

  Tosiaan joo heräsin kanssa siihen todellisuuteen, että finaaleihin ei ole enää pitkä aika. Ehtii varmaan nippanappa tonne Motoparkkiin toipua Red Black Racing Summer 2006 tourista... :eek:
  Niin se kesä vaan taas meni. Mutta ei se haitata... Aina tulee uusia..

  DS 353
  SST 809 jne..
  (edelleen skippaan ton biksujutun ;) )
   
 3. triniemi

  triniemi Gearhead

  Vai tarkotitko 8.99? Enivei, kasi katuautolla on aina kova suoritus, lycka till.
   
 4. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Tässä se sitten nähdään naisten ja MIESTEN pieni suuri ero. Kun miehet lupaavat laittaa hameita päälleen, niin tapahtuu, ja oikein julkisena nettihörhöjenkin palstalla mainostettuna tapahtumana, mutta kun naiset lupaavat jotain, niin jo_ooo... :soosoo:

  Naisiin ei voi pieni poikanen luottaa, naisiin ei voi pieni pokanen luottaa,...., laulettiin jo vuosikymmeniä sitten, eikä ajat paljon näytä muuttuneen :poff:
   
 5. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Poka? Ai ne naissuhteet on tolla tasolla. Silloin kyllä kantsii pitää lompuukista huolta. Noi hame-esitykset on kuulemma olleet häikäiseviä pervomansseja; tokkopa toi "uimapukukierroskaan" paljon jalkoihin jää. :rotfl:
   
 6. Tea

  Tea 1st gear

  Oi oi oi oi oi oiiiiiiiiiii... :odroll:
   
 7. gremlin

  gremlin Gearhead

  Aijai, siina paasi ukko pahasti napayttamaan aitinkielen lehtoria :rotfl:
   
 8. Sarah

  Sarah 1st gear

  Tässä se sitten nähdään naisten ja MIESTEN pieni suuri ero. Kun miehet lupaavat laittaa hameita päälleen, niin tapahtuu, ja oikein julkisena nettihörhöjenkin palstalla mainostettuna tapahtumana, mutta kun naiset lupaavat jotain, niin jo_ooo... :soosoo:

  Naisiin ei voi pieni poikanen luottaa, naisiin ei voi pieni pokanen luottaa,...., laulettiin jo vuosikymmeniä sitten, eikä ajat paljon näytä muuttuneen :poff:[/quote]

  Tota tiedoksi vain kaikille miespuolisille:Miehet voivat määrätä naisia niin kuin lämpömittari lämpötilaa :D
  Eli meillä on täysi oikeus muuttaa mieltämme ihan niin kuin huvittaa :rotfl:

  Ota Tea silti biksut mukaan,näytä niille :poff:
   
 9. f-85

  f-85 Gearhead

  Eli meillä on täysi oikeus muuttaa mieltämme ihan niin kuin huvittaa

  Ja tämähan on kyllä hyvin tiedossa!!
   
 10. Dartblower

  Dartblower Gearhead

  Jos jakaa, ei voi kertoa, jos kertoo, ei voi jakaa......Ojalan laskuopin mukaan...... :rotfl:
   
 11. hejo

  hejo 1st gear

  Tepa,pikku,pikku bikinit vaan matkaan,viuhahduksiin omassa tiimissä on totuttu ja kaikki muutkin katsojat lienevät ihan jo tuttuja hekin...Biksut ehdoton suksee ja varikon puskaradion tietäen katsojia odotettavissa reippaasti,katselumaksukaan tuskin karsii yleisöä jos tiedossa on bikineissä pörräävä punapää. :pinup: Mehän tietysti tästä hommasta kääritään sievoinen voitto,istumapaikat hiukan tyyriimmät kun seisomapaikat ja tarvittaessa pystynemme rakentamaan aitionkin mihin sitten voimme kaupitella arvokkaimmat liput esim.vippi vieraille(enkä tarkoita nyt siis Jykää ja Jussia )vaan "maksavia"vieraita... :lol: Eikö ole kuule oikein hyvä idea,rahan tuloa ei voi estää ja sitten kato syssymmällä voipi lähteä kiertelemään vähän muailmoo. :poff: ja tämä kaikki vain sillä että sinä Tepa vetäiset ne biksut päällesi ja hieman patsastelet punaisenpaholaisen edustalla...
   
 12. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

  Kannattaa sit Tean hiukan katsella ympärilleen etten satu olemaan kameran kanssa zuumaus etäisyydellä :rotfl:
   
 13. kime2

  kime2 Gearhead

  Tuossahan ois jo aika pätevä syy lähteä noihin kisoihin :wink:
   
 14. Tea

  Tea 1st gear

  ei jeesus teidän elämäänne.. :D
  Mopoilija, mä luulen että sun kannattaa ihan vaan niitä autoja tsuumailla, koska ilmeiseti sulta puuttuu jonkinasteinen apinasuodatin siitä kaamerasta..
  ja hejo, oishan se tietty hieno vetästä biksut päällä, meidän tiimissä kun on tunnetusti totuttu näkeen pelkästään tota miesvartaloa ihan ilman rihman kiertämää.. :odroll:

  Mä voin sit kaikessa hiljaisuudessa kuiskata jollekkin: "tiedätkö, mä en olekkaan ihan alasti täällä vaatteiden alla"..
   
 15. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Kyllä toi kunnia oikeesti kuuluis koko tiimille, mutta muistikuvieni mukaan joku tarjoutu hommaan ihan ite. :rotfl: Ei; ennemmin maapallo lakkaa pyörimästä, ennenku naisetluikertelemasta pinteestä.
   
 16. hejo

  hejo 1st gear

  Hitto onnex meitin tiimissä ne mies"vartalot" ovat olleet ilman rihmankiertämää,meinaan etteivät ole setät vielä noista biksuista itsensä päällä innostuneet :oops: ja jos joskus sattuvat innostumaan niin pitänee nuo junnukuskimme jättää reissulta veke,ei meinaan ole lasten silmille sopivaa katsottavaa,eikä muuten välttämättä aikuistenkaan.... :rotfl:
   
 17. Henski

  Henski 1st gear

  Kyllä mulla ainakin löytyy kuva jossa teidän tiimin setä kekkaloi, ei bikineissä, mutta keveissä kesäisissä naistenhepenissä kuitenkin :rotfl:

  Pannaanko jakeluun?
   
 18. Tea

  Tea 1st gear

  Joo siis ehdottomasti, ehkä jonnekkin K-18 sivuille...
  Oikeen mielenkiinto heräs että kuka se voi olla.. :rotfl:
   
 19. Henski

  Henski 1st gear

  "Noh, annetaan nyt vaan olla..."
   
 20. hejo

  hejo 1st gear

  ai siis se punakka,hanakka ja tanakka tosi upee näky lyhyessä kesämekossaan,olkihattu somasti kallellaan... :oops: On se kuva tallentunut aivan johkiin alitajuntaan mistä välillä pumpsahtelee aina mieleen...mutta että kaiken kansan ihmeteltäväksi...Enpä usko että setän hjuumorintaju siitä aivan kestäisi. :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!