FHRA Finals Street-luokat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja DS 325, 3.8.2006.

  1. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Mahtava ja ainutlaatuinen kisakausi 2006 on nyt takanapäin, kesällä on sattunut ja tapahtunut paljon, mutta mielessä on mahtavia muistoja, niitä ei voi kukaan ottaa pois, paitsi ehkä dementtia. Keväällä Virtasalmella Esteri ja Lordi kilpailivat keskenään, mutta Lordi voitti Esterin vastustuksesta huolimatta. Muulloin ei Esteristä ollut enää haittaa, kiitos hänelle huomaavaisuudesta.

    Onnittelut joikaiselle voittajalle, mutta ei pidä unohtaa onnitella myös jokaista kisoihin osallistunutta. Jokainen omalta osaltaan kilpailuja mahdollistamassa ollut on varmasti tehnyt kaikkensa sillä tietämyksellä ja voimavaroilla mitä silloin on ollut käytössä, nyt on aika suunnata katseet tulevaan kisakauteen 2007, mitä kilpailijat, kilapiljat sekä järjestäjät voisivat tehdä toisin ja ehkä paremmin.

    Kuluneesta kesästä kiitos jokaiselle tutulle, uudelle tuttavuudelle sekä tuntemattomille! Minulle jäi tästä kesästä suupieleen jotain, nimittäin korvat :wink:

    Nettikeskusteluihin on hyvä lykätä jäljelle jääneet kisabensat, ettei aika tule pitkäksi. Finaaleissa tuli todistetuksi yksi fakta jälleen, vaikka itse en kyseistä tapausta ehtinyt nähdä; Chevyn tekniikka vaikka AMC:n korissa tekee siitä varjoakin nopeamman :rotfl:.
     
  2. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    bbc kirjoitti:
    katotaan niin 60 ft ero siihen että lähtee ihan tyhjäkäyntikierroksilta liikkeelle tai breikin kanssa reilut 3000 rpm on vaihdellet 0.05 sisällä eikä vaikuttais sutivan vaan sinänsä istahtaa ja lähtee ihan ok ainakin omien havaintojen perusteella. Mut kai se auto sit vaan tykkää mennä tollasia aikoja säädit tai ajoit sitä ihan miten vaan


    sanoisin että taitaa nokka olla sitä luokkaa ettei ole vielä 3000 kohdilla "kunnon" alueella jos ei tuon enempää tule eroa.ja toki kun teillä pg loota niin sehän tunnetusti nirsompi stallista kuin esim 350 tai 400-loota.tiuhempi ykkösvaihde.tulis varmaankin reilummin eroa kun sais rundit 4000 alueelle ennekuin napin päästää.mutta nämä vain mun aatoksia,itse kun en breikki-koneistoa ole vielä hommannut.
     
  3. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Eli corvette on vain varjo AMC:stä, sitä kai tolla haluttiin sanoa?
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Siel on nyt tommonen nokka: http://www.cranecams.com/index.php?show ... vl=2&prt=5 Siitä kertovat vielä lisätietona jotta: HYDRAULIC ROLLER: Street / strip, 10:1+ compression, 3000 stall, 4.10 gears, aftermarket intake and headers. Very rough idle
    Ja meillähän pitäs olla puristukset 11-12:1 välillä, 3500 stall ja 4.88 välitykset ja aftermarkettii on intaket ja headerssitkin eli Weiandin Team G ykstaso-imusarja ja Hookerin pakosarjat.
    Tää jonkun verran rankempi sinne piti laittaa mut olis vaatinut niin paljon rankemmat jouset että olis pitänyt tehdä jousitaskujen isonnuksia eikä ehditty että saatiin auto nyt edes liikenteeseen tänä kesänä: http://www.cranecams.com/index.php?show ... vl=2&prt=5 Kattoo nyt josko talven aikana kehittelee tota sit eteenpäin ja vaihtais samalla ton cranen sinne.
    Mut kuten moni muukin on jo kirjoittanut noin yleisesti tästä kaudesta niin hauskaahan tuolla oli leikkiä sen mitä ehdittiin ja ens vuonna jatketaan, toivottavasti silloin jo heti keväästä alkaen :wink:
     
  5. gremlin

    gremlin Gearhead

    Johtuneeko siita etta kaikki letukat nayttaa jaakaapeilta? :odroll: ja ilman vastus sen mukainen, puhumattakaan siita miten koko elama vastustaa kun koittaa tahkota letukalla. :-?
    Tommonen todellinen sporttivankkuri tekee minka moottorin vaan nopeammaksi. :rotfl: jopa shivvyn :wink:
     
  6. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Kyseisessä tapauksessa tarkoitin auton omaa varjoa :poff:

    Tulihan se sieltä, varmasti turhauttaa olla grillihinnastossa hampurilaisen alapuolella ja hieman halvempi. gremlinin elämä on ollut Karilla lapsesta saakka, mitäpä sille muut voi kuin yrittää ymmärtää. Siinä samassa on mennyt sekaisin monia asioita, Mopar on muka Chevyä parempi, mutta sellaista väittää mies jolla menee moottoripyörässäkin kytkin ja etujarrukin sekaisin ja sitten lennetään päistikkaa sarvien yli asfaltille, välttääkseen pahemmat vauriot hän ehti heittäytyä pää edellä :rotfl: .
     
  7. gremlin

    gremlin Gearhead

    No nyt saa oot (menny?) ite sekasin, ei siina ole kytkin kahvaa :soosoo: Siina on vaan etujarru JA takajarru kahvat ja eika ne mitaan sekasin menny, kokeilin vaan etta miten tehokas se etujarru on. :odroll:
    Ja olihan se tehokas :oops:
    Enka menny sarvien yli vaan kyljelleni :soosoo: Mutta siina olit oikeessa ettei sattunut mitaan, sain paan valiin :rotfl:
     
  8. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Pienenä puolustuksena on pakko todeta, etten tarkkaan tiedä mitä siellä oli tapahtunut, kaikki kun tapahtui ihmisiltä suljetulla alueella. Tietotoimistoissa joskus vain sattuu tiedotuskatkoksia :rotfl: .

    En ole (vieläkään) sekaisin, yhtäkään Moparia en ole omistanut ja olen ylpeä siitä 8) .
     
  9. artsiss

    artsiss 1st gear

    ISOT ONNITTELUT DS 325:lle.

    Ei varmasti ollut helppo kausi, mutta nyt on pytty plakkarissa. Mitenköhän talven hiljaiset hetket menee kun ei enää tule GTI-laatulukemistoa.

    Hatunnosto myös Tealle ja kaikille muille radalle asti päässeille.
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Meidän norsun kohdalla toi kuvaus on noilta osin enemmänkin kun osuva mut mites toi koko kauden tuloslista eli lopputulokset menikään siellä kärkipäässä, kovin siellä näkyy olevan jotain Chevyjä kirkkaimmilla mitalleilla :poff:
     
  11. gremlin

    gremlin Gearhead

    jaa, enpas tommosta tuloslistaa huamannukkaan. Mulla on tassa koneessa jotain vikaa kun se ei nayta tommosia lainkaan. :odroll:

    Ja ennenkuin joku eteva kerkee kysymaan niin vastaus on KYLLA. :eek:
    Eli voi olla etta tassa koneessa on jotain chivvyn komponentteja kun ei oikeen toimi kunnolla. :poff:
     
  12. gremlin

    gremlin Gearhead

    Joo, ei siella mitaan tapahtunut, unohdetaan koko juttu. :-?
     
  13. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Mitä eroa on mopar-harrastajalla ja kissanpojalla? Kissanpojalla aukeavat silmät itsellään.

    Olisi varmasti helpompi unohtaa, kun ensin kertoisit omin sanoin seikkaperäisesti miten kuvittelin painavasi kytkintä ja survaisit etujarrun lukkoon, millaiset tuntemukset oli "mopon" lähtiessä kallistumaan ja fiikiksistä sen jälkeen? Kaivetaan sinut nyt kaapista ulos, vaikka väkisin :rotfl: :poff:.

    Oliko koko "mopo"-harrastus vain siksi, että saisit hyvän syyn ostaa "sellaiset" liivit? Tietysti kun aikansa on suunapäänä, niin joku voi lähestyä "sellaisissa" ajatuksissa :rotfl: :rotfl: .
     
  14. f-85

    f-85 Gearhead

    Onnittelut täältäkin kaikille mestareille ja voittajille. Kiittää pitää tietysti myös FHRA:ta!

    Mätiäiselle onnittelut onnistuneesta tavoitteen asettelusta, on se helppoa!
     
  15. Käkö

    Käkö Gearhead

    Yep, olihan muuten hauskaa :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Ja tämä lämmitti erityisesti mieltä...
    [​IMG]
     
  16. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Tuohan olisi hieno hankinta teille! Ajattele siihen sopisi suoraan BBC ja BG :wink:

    Sinäkin saisit pukea päällesi pitkään havittelemasi Chevrolet Racing-takin ja saisit kiekua kisoissa :rotfl: :rotfl:
    Tai sitten PV :poff:
     
  17. Kieku

    Kieku 1st gear

    Tässä on nyt pikku-pikku väärinkäsitys.....
    Se tiedetään, että toiset osaa lukea ja toiset kirjoittaa, joku vielä katsoa kuvia, mutta nyt vielä lisätään tämäkin.
    OL 527 Teamissa oli kuultu väärin ammattini ja luultu että olen PV-myyjä :rotfl: :rotfl: :rotfl:
    Mutta toki haluaisin mielelläni auttaa 13.5 sek/Netto ja provikat päälle :D


    Se Käkön viimekertainen vaatetus KYLLÄ vaihtuu :poff: :poff: Kannatus meni "toiseen teamiin"...

    Sille ei voi mitään, että Käkö kiekuu kun soitetaan Mambaa :soosoo:

    Kilapilja Ree 383
     
  18. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    Joo - yhtä heleppoa kuin kilpurin myyminenkin oli se sitten ripeähkö mopari tai shevol joka ei ollut ihan niin ripeä. Aih, kohta sattuu :poff: :poff:
     
  19. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Käkön kanssa oli jo sovittu, että hänelle ostetaan rahankeräyksen tuotolla aivan uusi Chevrolet Racing-takki, sitä oltiin juuri menossa sovittamaan, kun yllätit Käkön. :lol: No, ensi vuonna sitten.

    Erisnimet kirjoitetaan isolla, siksi minäkin "vahingossa" kirjoitin verbin kiekua pienellä :rotfl:
     
  20. Kieku

    Kieku 1st gear

    GMC 6000
    Käkön kanssa oli jo sovittu, että hänelle ostetaan rahankeräyksen tuotolla aivan uusi Chevrolet Racing-takki, sitä oltiin juuri menossa sovittamaan, kun yllätit Käkön. :lol: No, ensi vuonna sitten.

    Erisnimet kirjoitetaan isolla, siksi minäkin "vahingossa"


    Noh, ensivuonna sitten nähdään kirjoitetaanko isolla vai pienellä :rotfl: :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!