FHRA Finals Street-luokat

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja DS 325, 3.8.2006.

 1. Harald

  Harald 1st gear

  Katos vaan ! Pojat alkaa haastella isoilla kirjaimilla.Vielä kun saadaan Foortiukot mukaan niin... Hyvinhän se Moppe liikahti Alastarossa. 9.37 ja 233.5.Neliovinen ja 98E tankissa
   
 2. gomopar

  gomopar 3rd gear

  Juuh.... :odroll: Fordista.... :rotfl: :rotfl:
   
 3. Kärsämö

  Kärsämö 1st gear

  ISO Kiitos Fhra:lle, muille tiimeille ja kaikille jotka kiitoksen ansaitsevat!

  Todella hieno kausi takanapäin, en edes kaikkea ala tässä käymään läpi koska pitäähän talvella olla jotain muisteltavaa :odroll:
  Ensi kaudella uudet kujeet päällä(ja herätyskello viritettynä).

  Ja ei unohdeta onnitella kaikkia voittajia/ennätystenrikkojia!!
   
 4. Mopar

  Mopar Gearhead

  taitaa teirän takin seljä ainoostaa lukoo, jotta Superpesis :rotfl: :rotfl:
   
 5. Käkö

  Käkö Gearhead

  Voi kiitos, mä olen aina halunnut MoPar-takkia, sähän vähän niinku lupasitkin ostaa sen... :lol: :lol:
   
 6. Käkö

  Käkö Gearhead

  :rotfl:

  Voi Kiekua verbiksi sanoakkin, ei se siitä suutu... :poff:
   
 7. Käkö

  Käkö Gearhead

  Mähän lainasin teille sen MoPariin sopivan hihnan, se tais sitte riittää cevyläiselle et se hajos...
  Noi hihnat kun on semmoosia et kyl ne tietää mihin ne joutuu... :rotfl:
   
 8. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Ai sieltäkös se tuli? No, kiitoksii, se tykkäs kyllä olla Chevyssäkin. Ei varmaan huomannu mihin se laitettiin kun sen asens se meidän tiimin Mopar-takkinen kaveri :rotfl:
  ps. Käkö, laitanpa vielä yv:tä :wink:
   
 9. f-85

  f-85 Gearhead

  Hyvinhän se Moppe liikahti Alastarossa. 9.37 ja 233.5.Neliovinen ja 98E tankissa

  Nii toi puukenkä ei menny ku 9.43 ja 243.5 Loppunopeus varmaan johtuu vaan virtaviivasuudesta, ei VOIMASTA.
   
 10. Harald

  Harald 1st gear

  Kyllä tosiaan meni livakasti PV.Tosiaan kiitokset kaudesta kaikille jotka ovat olleet hengessä mukana.Ensi vuonna toivottavasti uudet kujeet.Nyt odotellaan pikkujoulu kutsuja ja laitetaan talli kuntoon.
   
 11. Kärsämö

  Kärsämö 1st gear

  Mitäs tolla loppunopeudella tekee, eihän ÖL:ssä sillä voiteta vaan nopeimmalla ajalla :lol:

  rahalla saa ja neliovisella pääsee...(nopeammin)...vaikka työkalupojaksi :rotfl:
   
 12. GMC 6000

  GMC 6000 Gearhead

  Kuten Kieku edellä mainitsi, Käkö pukeutuu ensi kaudella toisin. Toivottavasti ei niin kuten sadussa Keisarin uudet vaatteet, sitä ei kestäisi kukaan katsella tikahtumatta nauruun :rotfl: :rotfl: . Mä vaan ajattelin olla suoranaasesti sotkematta Kiekua noihin kirjoituksiin, kuulin sen suuttuneen Käkölle tämän pukeutumisen johdota. Olis Kieku varmasti leppyny heti, jos Käköllä olis ollu päällä se Chevy-takki.

  Tuo pohjalaasten kuuluminen johonkin pesäpallojoukkueeseen liittyy vaan paikalliseen lajiin, polttopalloon. Muuta ei varusteesta käytetä ku mailaa, ja se liittyy näihin varasteleviin "savukaloihin". Juoksu tulee siitä kun saa yhden kiinni ja mätkittyä, kunnariin tarvitaankin jo kolme... Ennemmin käytettiin airaksista, mutta kun se oli vähän kyseenalaasta minkä tähre sitä ny sellaasen kans kulkoo, niin nyt ollahan menossa tai tulossa harjootuksista.

  Mistähän sitä änkättääs netis ja kisoos jos ei olisi erilaasia merkkifanaatikkoja? Kukapa ny ei puollustaasi omaa valintaansa.
   
 13. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Niin, jollain laillahan cevinologienkin tarvii koettaa arvoaan nostaa, ja mitäs muita mahdollisuuksia siihen olis kun koettaa painaa muita vähän alemmas, se perisuomalainen tapa.
   
 14. Käkö

  Käkö Gearhead

  Sulla oli kirootusvihreitä tohna ylempänä notta mää korjaasin ne sun puolesta... :rotfl:
   
 15. GMC 6000

  GMC 6000 Gearhead

  Kiitos ku ystävällisesti korjasit, mutta väärinhän ne ny kuitenki meni, olisit antanu vaan olla kuten mä itte kirjootin, niinhä niistä asioosta puhuttihi Alastaroski.

  Moparistit taitaa siteerata ajatuksissaan raamattua: Joka itte ittensä alentaa, hänet ylennetään. Ja siitä on tullu hokema Mopar on parsa, hyvä nottei siinäki oo kirjootusvirhe, toinen ärrä pitääski olla ässä. No, sehä oliski melko paksua Moparistilta itteltäänki, muut ei niin alas menisi.
   
 16. Cuda

  Cuda 1st gear


  No kun sitä voi omaa merkiään puollustaa. Ja puollustaa. Ja kun huumorintajut ja kuitailun asteet on eri ihmisillä ja etenkin eri puolilla Suomea kovin erilaiset. Pohojalaanen trossaaminen (ittensä kehuminen ja muiden dissaaminen) kun on sellasta, et muualla kuin pohojalaasten keskuures sitei ymmärrätetä, hyväntahtoosena, ja vähä itte'iroonisena, vaan turhan usein suorana vittuiluna. Itte tykkään trossata, Ylistaroos, Lapualla ja vähä täälä Vaasaski. Mutta melekeen vaan silloon, ku on vahava epäälys, että kuulijat ei revi koko kaskimaata kitusiinsa. Ja kuuntelenki trossaamista siitä huvittuneena. Mutta ei sitä kannata ikivanhaa ilmiötä tiätamättömille muille maamme heimojen edustajille joka tilaasuures tarijota. Siitei tuu ku sanomista. Vaikka lapualaasten perimmäänen trkootus onki toki saara painit pystyhyn joka paikas. Vaikka kyläs. Ja vaikka väkisin. Ihan leikkispäällänsä vaan. Kunnes jonku lihas revähtää tai saataas joku luu murtumahan. :poff: :rotfl:

  Faari kun kotoplassilla trossaa aiva samaha lajihi .. ja palijo enemmäänki :poff: ku KeeÄmSeeKuustuhatta - niin on sen sille aiva normaali arkiinen käytös, saanu palio ihimettelya aikahan maailman ulukopuoalella. Maailmahan on vajaa sata kilomeetriä Ylistaroon Hanahikoskelta johonki poikes päin. Sitte on sitä muuta aluetta. ampomaata ja aafrikkaa, amerikkaa, kanaa taa ja niiv jyökkiä. Savua ja helesinkiä. Ja mitä niitä kaikkia muita paikkoja maantiaron kirijas olikaa? Aiwa kummia ne alakuasukkaat siälä muualla kuitenki o. Neei ymmärrä trossaamista ollenkaan??!! tottaviä KUMMALLISTA. Kuinka he voisivatkaan ymmärtää. Palaahan pohojalaasillaki riihipairan hihat jollei savolaane sano mitä se meinaa kaharella, korkiintaan kolomella sanalla. Ja kuitenkin se on ihan normaalia, arkista, ymmärrettävää ja hyväksyttyä, viäntää ja kiärtää, asian vierestä ja kysymysksillä vastaten. Verisuonihan siinä tottumattomalta ottasta poksahtaa. Alta minuutin. Niinku trossaamisestakin. Siihen tottumattomilta.

  Ja kaikella tuolla ylläolevalla paatoksella vain hyvää ja rakentavaa tarkoittaen, enempien(?) väärinkäsitysten välttämiseksi pohojalaasten ja muiden Suomemme heimojen edustajien välillä, allekirjoittanut (no, ainakin nimimerkki tuossa on)
   
 17. gremlin

  gremlin Gearhead

  Siis onko sulla jotain sisapiirin tietoa etta Kako on tulossa kaapista ulos ja paastaa ton cross-dressing harrastuksensa(?) valloilleen.
   
 18. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Joo kiitokset kaikille, jotka ovat saavutuksiani kehuneet :rotfl:

  Vielä suuremmat kiitokset kaikille teille, jotka kisoihin osallistuitte, sillä juuri te teitte sen mahdolliseksi, että meikäläinenkin saavutti sittenkin kilvanajo-urallaan jotakin :rotfl:

  Lisäksi suuret onnittelut kaikille muillekin jotain voittaneille tai saavuttaneille :rotfl:

  Jokohan nyt FHRA ymmärtää, että suomalainen Strret-kisailu alkaa taas olla voimissaan. Finaali-kisoissahan Street-ryhmissä oli paikalla ennätys määrä kilpailijoita ja lisäksi ryhmä Reen kilapiljat, joten luulisi asian tulleen huomatuksi. Jatketaan vaan samaan maliin, niin homma tulee jatkumaan ja näillekin ryhmille saadaan vihdoinkin niiden ansaitsema arvostus.

  Kiitokset vielä kerran kaikille :rotfl:
   
 19. Tea

  Tea 1st gear

  Joo täältä kanssa palautetta. Suurimmat kiitokset kuuluvat tietenkin omalle tiimille, eli patman-Sepolle, björne-Karvoselle ja pro tulppa-Kartsalle. Luonnollisesti yön timo-Heiskaselle kans. Sekä kaikille muille. Kyllä te tiiätte.
  DS353
  teidän kuljettajanne 2006
   
 20. f-85

  f-85 Gearhead

  Mitäs tolla loppunopeudella tekee, eihän ÖL:ssä sillä voiteta vaan nopeimmalla ajalla :lol:

  Ei sillä muuta mutta ehtii nopeammin teille

  työkalupojaksi :rotfl:[/quote]
   

Kerro tästä muillekin!