FHRA Finals Street-luokat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja DS 325, 3.8.2006.

  1. Harald

    Harald 1st gear

    Katos vaan ! Pojat alkaa haastella isoilla kirjaimilla.Vielä kun saadaan Foortiukot mukaan niin... Hyvinhän se Moppe liikahti Alastarossa. 9.37 ja 233.5.Neliovinen ja 98E tankissa
     
  2. gomopar

    gomopar Gearhead

    Juuh.... :odroll: Fordista.... :rotfl: :rotfl:
     
  3. Kärsämö

    Kärsämö 1st gear

    ISO Kiitos Fhra:lle, muille tiimeille ja kaikille jotka kiitoksen ansaitsevat!

    Todella hieno kausi takanapäin, en edes kaikkea ala tässä käymään läpi koska pitäähän talvella olla jotain muisteltavaa :odroll:
    Ensi kaudella uudet kujeet päällä(ja herätyskello viritettynä).

    Ja ei unohdeta onnitella kaikkia voittajia/ennätystenrikkojia!!
     
  4. Mopar

    Mopar Gearhead

    taitaa teirän takin seljä ainoostaa lukoo, jotta Superpesis :rotfl: :rotfl:
     
  5. Käkö

    Käkö Gearhead

    Voi kiitos, mä olen aina halunnut MoPar-takkia, sähän vähän niinku lupasitkin ostaa sen... :lol: :lol:
     
  6. Käkö

    Käkö Gearhead

    :rotfl:

    Voi Kiekua verbiksi sanoakkin, ei se siitä suutu... :poff:
     
  7. Käkö

    Käkö Gearhead

    Mähän lainasin teille sen MoPariin sopivan hihnan, se tais sitte riittää cevyläiselle et se hajos...
    Noi hihnat kun on semmoosia et kyl ne tietää mihin ne joutuu... :rotfl:
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ai sieltäkös se tuli? No, kiitoksii, se tykkäs kyllä olla Chevyssäkin. Ei varmaan huomannu mihin se laitettiin kun sen asens se meidän tiimin Mopar-takkinen kaveri :rotfl:
    ps. Käkö, laitanpa vielä yv:tä :wink:
     
  9. f-85

    f-85 Gearhead

    Hyvinhän se Moppe liikahti Alastarossa. 9.37 ja 233.5.Neliovinen ja 98E tankissa

    Nii toi puukenkä ei menny ku 9.43 ja 243.5 Loppunopeus varmaan johtuu vaan virtaviivasuudesta, ei VOIMASTA.
     
  10. Harald

    Harald 1st gear

    Kyllä tosiaan meni livakasti PV.Tosiaan kiitokset kaudesta kaikille jotka ovat olleet hengessä mukana.Ensi vuonna toivottavasti uudet kujeet.Nyt odotellaan pikkujoulu kutsuja ja laitetaan talli kuntoon.
     
  11. Kärsämö

    Kärsämö 1st gear

    Mitäs tolla loppunopeudella tekee, eihän ÖL:ssä sillä voiteta vaan nopeimmalla ajalla :lol:

    rahalla saa ja neliovisella pääsee...(nopeammin)...vaikka työkalupojaksi :rotfl:
     
  12. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Kuten Kieku edellä mainitsi, Käkö pukeutuu ensi kaudella toisin. Toivottavasti ei niin kuten sadussa Keisarin uudet vaatteet, sitä ei kestäisi kukaan katsella tikahtumatta nauruun :rotfl: :rotfl: . Mä vaan ajattelin olla suoranaasesti sotkematta Kiekua noihin kirjoituksiin, kuulin sen suuttuneen Käkölle tämän pukeutumisen johdota. Olis Kieku varmasti leppyny heti, jos Käköllä olis ollu päällä se Chevy-takki.

    Tuo pohjalaasten kuuluminen johonkin pesäpallojoukkueeseen liittyy vaan paikalliseen lajiin, polttopalloon. Muuta ei varusteesta käytetä ku mailaa, ja se liittyy näihin varasteleviin "savukaloihin". Juoksu tulee siitä kun saa yhden kiinni ja mätkittyä, kunnariin tarvitaankin jo kolme... Ennemmin käytettiin airaksista, mutta kun se oli vähän kyseenalaasta minkä tähre sitä ny sellaasen kans kulkoo, niin nyt ollahan menossa tai tulossa harjootuksista.

    Mistähän sitä änkättääs netis ja kisoos jos ei olisi erilaasia merkkifanaatikkoja? Kukapa ny ei puollustaasi omaa valintaansa.
     
  13. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Niin, jollain laillahan cevinologienkin tarvii koettaa arvoaan nostaa, ja mitäs muita mahdollisuuksia siihen olis kun koettaa painaa muita vähän alemmas, se perisuomalainen tapa.
     
  14. Käkö

    Käkö Gearhead

    Sulla oli kirootusvihreitä tohna ylempänä notta mää korjaasin ne sun puolesta... :rotfl:
     
  15. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Kiitos ku ystävällisesti korjasit, mutta väärinhän ne ny kuitenki meni, olisit antanu vaan olla kuten mä itte kirjootin, niinhä niistä asioosta puhuttihi Alastaroski.

    Moparistit taitaa siteerata ajatuksissaan raamattua: Joka itte ittensä alentaa, hänet ylennetään. Ja siitä on tullu hokema Mopar on parsa, hyvä nottei siinäki oo kirjootusvirhe, toinen ärrä pitääski olla ässä. No, sehä oliski melko paksua Moparistilta itteltäänki, muut ei niin alas menisi.
     
  16. Cuda

    Cuda 1st gear


    No kun sitä voi omaa merkiään puollustaa. Ja puollustaa. Ja kun huumorintajut ja kuitailun asteet on eri ihmisillä ja etenkin eri puolilla Suomea kovin erilaiset. Pohojalaanen trossaaminen (ittensä kehuminen ja muiden dissaaminen) kun on sellasta, et muualla kuin pohojalaasten keskuures sitei ymmärrätetä, hyväntahtoosena, ja vähä itte'iroonisena, vaan turhan usein suorana vittuiluna. Itte tykkään trossata, Ylistaroos, Lapualla ja vähä täälä Vaasaski. Mutta melekeen vaan silloon, ku on vahava epäälys, että kuulijat ei revi koko kaskimaata kitusiinsa. Ja kuuntelenki trossaamista siitä huvittuneena. Mutta ei sitä kannata ikivanhaa ilmiötä tiätamättömille muille maamme heimojen edustajille joka tilaasuures tarijota. Siitei tuu ku sanomista. Vaikka lapualaasten perimmäänen trkootus onki toki saara painit pystyhyn joka paikas. Vaikka kyläs. Ja vaikka väkisin. Ihan leikkispäällänsä vaan. Kunnes jonku lihas revähtää tai saataas joku luu murtumahan. :poff: :rotfl:

    Faari kun kotoplassilla trossaa aiva samaha lajihi .. ja palijo enemmäänki :poff: ku KeeÄmSeeKuustuhatta - niin on sen sille aiva normaali arkiinen käytös, saanu palio ihimettelya aikahan maailman ulukopuoalella. Maailmahan on vajaa sata kilomeetriä Ylistaroon Hanahikoskelta johonki poikes päin. Sitte on sitä muuta aluetta. ampomaata ja aafrikkaa, amerikkaa, kanaa taa ja niiv jyökkiä. Savua ja helesinkiä. Ja mitä niitä kaikkia muita paikkoja maantiaron kirijas olikaa? Aiwa kummia ne alakuasukkaat siälä muualla kuitenki o. Neei ymmärrä trossaamista ollenkaan??!! tottaviä KUMMALLISTA. Kuinka he voisivatkaan ymmärtää. Palaahan pohojalaasillaki riihipairan hihat jollei savolaane sano mitä se meinaa kaharella, korkiintaan kolomella sanalla. Ja kuitenkin se on ihan normaalia, arkista, ymmärrettävää ja hyväksyttyä, viäntää ja kiärtää, asian vierestä ja kysymysksillä vastaten. Verisuonihan siinä tottumattomalta ottasta poksahtaa. Alta minuutin. Niinku trossaamisestakin. Siihen tottumattomilta.

    Ja kaikella tuolla ylläolevalla paatoksella vain hyvää ja rakentavaa tarkoittaen, enempien(?) väärinkäsitysten välttämiseksi pohojalaasten ja muiden Suomemme heimojen edustajien välillä, allekirjoittanut (no, ainakin nimimerkki tuossa on)
     
  17. gremlin

    gremlin Gearhead

    Siis onko sulla jotain sisapiirin tietoa etta Kako on tulossa kaapista ulos ja paastaa ton cross-dressing harrastuksensa(?) valloilleen.
     
  18. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Joo kiitokset kaikille, jotka ovat saavutuksiani kehuneet :rotfl:

    Vielä suuremmat kiitokset kaikille teille, jotka kisoihin osallistuitte, sillä juuri te teitte sen mahdolliseksi, että meikäläinenkin saavutti sittenkin kilvanajo-urallaan jotakin :rotfl:

    Lisäksi suuret onnittelut kaikille muillekin jotain voittaneille tai saavuttaneille :rotfl:

    Jokohan nyt FHRA ymmärtää, että suomalainen Strret-kisailu alkaa taas olla voimissaan. Finaali-kisoissahan Street-ryhmissä oli paikalla ennätys määrä kilpailijoita ja lisäksi ryhmä Reen kilapiljat, joten luulisi asian tulleen huomatuksi. Jatketaan vaan samaan maliin, niin homma tulee jatkumaan ja näillekin ryhmille saadaan vihdoinkin niiden ansaitsema arvostus.

    Kiitokset vielä kerran kaikille :rotfl:
     
  19. Tea

    Tea 1st gear

    Joo täältä kanssa palautetta. Suurimmat kiitokset kuuluvat tietenkin omalle tiimille, eli patman-Sepolle, björne-Karvoselle ja pro tulppa-Kartsalle. Luonnollisesti yön timo-Heiskaselle kans. Sekä kaikille muille. Kyllä te tiiätte.
    DS353
    teidän kuljettajanne 2006
     
  20. f-85

    f-85 Gearhead

    Mitäs tolla loppunopeudella tekee, eihän ÖL:ssä sillä voiteta vaan nopeimmalla ajalla :lol:

    Ei sillä muuta mutta ehtii nopeammin teille

    työkalupojaksi :rotfl:[/quote]
     

Kerro tästä muillekin!