FHRA Finals Street-luokat

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja DS 325, 3.8.2006.

 1. gremlin

  gremlin Gearhead

  Vai johtuukse vaan siita etta on :pinup:

  Oho, mitas maa nyt menin sanomaan :oops:
   
 2. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Saatiin tänään haettua taas meitin "kilpuriin" vuosileimakin ja hyvin kelpas ihan sellasenaan vieläpä huomautuksitta niin nythän sillä vois vaikka ajaa Alastaroon kisapaikalle 8) No, ei nyt sentaän. On sen verran pitkä matka ettei viitti eikä bensarahatkaan varmaan riittäis mut pääseepä kuluvan viikon aikana taas vähän cruisailemaan testi- ja huviajoja ihan vaikka tuolla teillä ja kaduilla ja jos Alastarossa kelin tai järjestelyjen takia hommat viivästyy (ja pikuppi pysyy ehjänä :p ) niin ei muuta kun kilvet takas kiinni ja ajelee sillä sitten vaikka ajankulukseen välillä kylälle baariin kahville :wink:
   
 3. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  hienoa! Vielä pari jälki-ilmoittautunutta yllätyskilapiljaa finaaleihin, ja ollaan taas >8 kaaviossa.
   
 4. Henski

  Henski 1st gear

  Niin, Sarihan tuolta valitettavasti jäämässä pois, mutta BBC:n pikappi, Skinnars ja yhtä viel kaipais. Toivottavasti Vellu tois autonkin mukaansa. Myös Vaittinen Dusterillaan tullut pari kertaa "puskista"...
   
 5. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Me pelattiin ton oman ilmottautumisen kanssa tolleen kun näihin finaaleihin olis pitänyt ilmottautua jo ennen Motoparkin kisaa eikä meillä ollut silloin vielä mitään tietoa valmistuuko auto sinne ekaan koitokseensa ja mitä siellä sit sen kanssa tapahtuu niin ei viittinyt vielä ilmottautua samantein toiseenkin kisaan. Tonne Motoparkiinhan me ilmottauduttiin ajoissa ja saatiin lopulta autokin valmiiks kisaa edeltävänä iltana ja siellä sit meni niinkuin meni :odroll: Mutta kun nyt näyttäs sille että niistä kahinoista on taas autokin toipunut niin tottakai uutta yritystä putkeen 8)
   
 6. Tea

  Tea 1st gear

  Ja idiooteilla ilmaiset? Huh, putos kivi sydämeltä.. :D
  :argue: :poff: :rotfl:
   
 7. Dartblower

  Dartblower Gearhead

  Ei hyvältä näytä, iltajumppaa laatikon kans kolomonen hukas.....keskipakosäätimen puhistuksen...itteäki puhistuttaa, ykkönen hukas....aamulla vaasas alakaa uus jumppa, humpan tahtiin......saas nähä...... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 8. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Hieno toi Dartblowerin allekirjoituskuva :D
   
 9. gremlin

  gremlin Gearhead

  jaa, olisko joku pistany letukan kistun sinne, mitas niita nyt olikaan :odroll:
  niijuu, eiks se ollu joku super-slide, tai jotain.

  No, asiaan, tuli tossa mialeen kun teillahan katkes lootasta kuori(vai hanta?), noita on tullu joskus vastaan glaideissa jos ei oo ollut tarpeeks kardaanissa paittais valysta, tai mites sen sanois :odroll: Joukki kun pohjaa kun pera liikkuu niin sillon saattaa paukahtaa :-?
   
 10. Henski

  Henski 1st gear

  Ei auta ku toivottaa hyvät humpat! Käköltä ainakin luulis huomenna kolmosia löytyvän ainakin slantin verran :p
   
 11. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Ai noin niinkuin meillä? Juu, tolleen se kuori halkes Motoparkissa:
  http://kotisivu.mtv3.fi/bbcruiser/motopark2006_6.jpg
  Toi välysjuttu vaikuttais olevan ok mut semmonen diaknoosi tosta tehtiin oikein miehissä monen muunkin kanssakilapiljan arviona jo siellä paikan päällä jotta meillä ei ollu koneen kiinnitykset suhteessa lootan vastaaviin balanssissa eli loota oli takapäästään kiinni hyvinkin tukusasti mut kone vaan omista korvakkeistaan ilman lisätukia ja se ilmeisemmin sit pääs kääntymään liimaratalähdössä ja kun lootalla ei ollu samaan mahdollisuutta niin se antautu. Nyt padallekin on tehty lisäkiinnikkeet niin että se on edestä kahta puolta kiinni rungossa ja vielä takaa keskeltä yhdellä raudalla eli nyt pitäs olla ok ja puolestaan lootan ehkä liiankin tiukkaa kiinnitystä on aavistuksen höllätty. No sittenhän sen näkee Alastarossa :wink:
  Ja sit takas asiaan eli pois siitä eli vai letukan kistua tossa Dartblowerin kuvassa epäillään korjattavan? Automerkistä päätellen mä ainakin oon ihan siinä uskossa että sieltä keräillään valmiiks pois niitä Moottorin Osia ettei ne olis sit Pitkin Ajo Rataa :poff:
   
 12. Bitti

  Bitti 3rd gear

  Laita turhapuuroon pari mansikkaa niin jo sujuu(ei eilisen boolin). :lol:
   
 13. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  [quote="DartblowerEi hyvältä näytä, iltajumppaa laatikon kans kolomonen hukas.....keskipakosäätimen puhistuksen...itteäki puhistuttaa, ykkönen hukas....aamulla vaasas alakaa uus jumppa, humpan tahtiin......saas nähä...... :rotfl: :rotfl: :rotfl:[/quote]

  Vaihda lasit toisiin, ni alkaa näyttää paremmalta. Mitens pakki, toimiiks se? Pakki ja kolmonen on samalla kytkimellä. En jaksa uskoo siiihen keskipakosäätäjään. Soittele kun kerkeet, ni spekuloidaan. Kyllä sulle finaaleihin loota saadaan.
   
 14. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Joo. Konehommat alkavat Camaronkin kohdalla olla mallillaan, kun motti on taas saatu paikoilleen, eikä muuta kun äänenvaimentajat enää puutu. Pieniä synnytystuskia taas oli, mutta onneksi tossa hyllyssä on jos jonkin sortin Isolohko osaa, niin tästäkin selvittiin. Ainoastaan turbaanin toimivuus tossa kombossa on kysymysmerkki, mutta noitakin on onneksi varallekin saakka, joten nyt näyttäis siis siltä, että meikäläinenkin on taas tulossa hämmentämään ison D- ryhmän kapinoita
   
 15. artsiss

  artsiss 1st gear

  Tsemppiä finaaleihin. Hämmennä lappu lattiassa. Yritän päästä paikalle sunnuntaina, jos aikataulut sallii.

  Iso ree on kunkku!
   
 16. hejo

  hejo 1st gear

  Luigi hei,noi meitin setät on käyttäneet niihin synnytystuskiin tota puudutusta,ei ihan epiduraali mutta aikas lähellä..... :rotfl: :rotfl: :rotfl: Mutta sulla taitaa onnistua tuollainen luonnollinen synnytys ja hyvä niin. :D .Vinaaleissa taas lettusia maistelemaan.
   
 17. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Vaikuttaa reilulta kutsulta, voit laskea mut mukaan, lettukesteihin siis :rotfl:

  Camaron motti lähti sitten taas käyntiin ja turbaani ja laatikko toimivat myös, joten nyt lienee viimeinkin varmistus finaaleihin pääsemiseksi. Täähän alkaa näyttämään hyvältä, kumi palaa, adrenaliini virtaa, voitot häämöttävät ja sokerina pohjalle saa vielä lettuja :rotfl: :rotfl: :rotfl: Ja joku sanoo, että suoraan ajaminen on tylsää... 8)
   
 18. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Lettua Vihtorille. Hyvä homma.
   
 19. gremlin

  gremlin Gearhead

  Ja sitten grilli palamaan ja mullia kummoon, siis etta saa lihaa grilliin
   
 20. Henski

  Henski 1st gear

Kerro tästä muillekin!