FHRA Finals Street-luokat

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja DS 325, 3.8.2006.

 1. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  ....taian lähtee baariin.
   
 2. Henski

  Henski 1st gear

  Jaa, mä tulin jo terassilata! Siel ei ollu ku Jeppe ja Tuksa...
   
 3. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Oli siel muitaki, oisit tullu perille asti niin oisit nähny...!
   
 4. Tea

  Tea 1st gear

 5. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Hyvä meiniki näköjään myös Fyyrassa. Täydet pisteet siitä :rotfl:
   
 6. Ruumis

  Ruumis 3rd gear

  millon tää häppeninki on? :eek: :)
   
 7. DS 325

  DS 325 Gearhead

  http://www.fhra.fi/fin/

  Tosta etusivulta taitaa päivämäärä löytyä. Ja jos ei löydy, osaan omalta osaltani sanoa lähteväni sinne jotakuinkin ensi Perjantaina, jolloin luulisin kyseessä olevan ensi viikonlopun. Tervetuloa vaan mukaan ajamaan tai viihtymään, ainakaan isossa D-ryhmässä ei turhan tiukkapipoisia olla :rotfl:
   
 8. GMC 6000

  GMC 6000 Gearhead

  Juuri eilen Vaasassa yksi tyyppi kertoili legendaa Ree-ryhmästä. Kuulemma kotipuolessa Tsadissa (Sehän on Afrikassa! :eek: ) käyttävät D-ryhmästä Ree-ryhmä nimitystä. Varsin kalpea ja kohtuullisen selkeää suomea puhuva afrikkalainen, liekö matkustanut tänne kalkkilaivalla? Taitaa näitä Mopar-hörhöjä olla joka kulttuurissa :rotfl:

  Vai olisiko tää Tsadi nyt kuitenkin jokin muu paikka? Kilapiljasta tääkin puhui ton Reen lisäksi. Hyvin alakaa pohojalaanen murre levitä levitä ja sehän o hienoa, ei tartte ensi :poff: ja sitte vasta sanoa.
   
 9. Käkö

  Käkö Gearhead

  Katto ku tota se on oikeesti tzadi, mut eihän tota oikeen kirjootusta voi vaatiakkaan ku ajeleepi kopioceevyllä, pitää rusettia ja on mutterinropaajana johnakin cevytiimissä... :rotfl:

  T: Kilapiljan Nekaamikko :rotfl:
   
 10. Tea

  Tea 1st gear

  Luigi, Luigi, Luigi. Mä löysin ne kaksi kuvaa, joista olen täälläkin hehkuttanut. Laitan sulle tossa illan mittaan osotteen mistä voit käydä kattoon niitä, kunhan saan skannattua ne ja siirrettyä nettiavaruuteen. Siis luonnollisesti laitan sen osotteen YV:nä, saat sitten ihan omasta tahdostasi julkaista sen.. :rotfl:
  Muutenkin kun tossa selailin vanhoja kuvia katuautoajoilta (siis vuodesta -95 eteenpäin) löytyi sieltä kaikenmaailman hauskoja otoksia. Itseasiassa muuten toi Luigikin näyttää parissa ihan pikkupojalta :eek:
  Laittelen niitä joskus nettiin. Jos joku kaipailee kuvaa jostain autosta, niin kysykää ihmeessä. Suurin osa kuvista on 2995-2000.
  DS353 since -95
  Ai niin, tässähän se eräs ongelma on helposti ratkaistuna: :pinup: !!
  Siinä teille!
   
 11. GMC 6000

  GMC 6000 Gearhead

  Jännittikö toi kuvan laitto että vuodetkin meni vähän tulevan puolelle? :rotfl:

  Taisit ihan oikeasti loukkaantua minulle paljastettuani Rotke Vanisi olevankin vain feikki, joka on tehty Oldsmobilen rungolle. :rotfl: Sorry!
   
 12. Tea

  Tea 1st gear

  Oho! Paluu tulevaisuuteen! Tota...

  Tähän väliin pakko laittaa yks vitsi, ei kyllä liity aiheeseen mitenkään:psykoterapeutti piti ryhmäistuntoa neljälle esikouluikäiselle
  lapselle ja heidän äideille. "Meillä kaikilla on intohimo joka vaikuttaa alitajunnassa siihen miten nimeämme lapsemme" hän sanoi.
  Ja jatkoi: "Esimerkiksi Sadun äiti selvästi pitää lukemisesta ja Ruusun äiti puutarhanhoidosta. Tuuli taas on saanut nimensä äidin purjeveneharrastuksesta."
  Samalla neljäs äiti nappasi lapsensa kainaloon ja kuiskasi:
  "Laitapas Jorma kengät jalkaan, me lähetään nyt."
  :rotfl: :rotfl:
  (kenenkään Jorma-nimisen ei kannata ottaa herneitä tästä)
   
 13. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Vieläköhän toi meitin ystävämme KILAPILJA nimeltään Vipottaja istuu siellä Baarissa, kun mitään kommentteja ei oo tänne ilmestynyt :eek:
  Käykää nyt ihmeessä hakemassa se sieltä pois, sillä olutta pitäisi jättää vähän tai edes pikkasen muillekin. Tätä menoa ei Vippiä varmaan radalla nähdä, kun äijät vaan läträä miestä väkevämmän kanssa jossain terassilla, eikä muista maailman menosta mitään. Voinhan mä tietysti olla väärässäkin, mutta pikkasen pelottaa, josko Vipottaja alias Stobeman olisi sinne terassille unohtunut :poff:

  Tea :soosoo: Bikinit mukaan, et kai meinaa rikkoa lupauksiasi. Kato nyt, äijät istuu terassilla, ja miettii, miksi sä et bikinejä päälle pue hukuttaen surunsa keskiolueeseen. Joten nyt lienee toiminnan aika :poff:
   
 14. markos

  markos Gearhead

  Päivitetäänkös tuota FHRA.n sivujen kilapilja-listaa jälki-ilmoittautuneiden osalta?
   
 15. Tea

  Tea 1st gear

  Mä veikkaan aika varmasti, että ne joutus hukuttaan surunsa johkin pirtuun tms. väkevään, jos pukisin ne päälle. Siispä ihan kavereitten terveyttä ajatellen..
  (Pomo varmaan pistää mut kohta jäähylle kun kikattelen täällä itekseni.. äkkiä sitä leimautuu..) :rotfl:
   
 16. Sapru

  Sapru 1st gear

  Kyllä kilapilja sivuja päivitetään, juurkin tänään on myös Ryhmä Ree päivittynyt...

  Niin kauan pukkaa uutta infoa kunnes singahdan kohti Alastaroa joten sitten on aika rauhaisaa, ja sitten lauantaina raportaassin muodossa ilmenee ketä paikalla on...
   
 17. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  En mä ollu siellä baarissa kun varttitunnin = neljä tuoppia. Äkkikänni, ja kämpille. Ton uuden listan mukaan siis pitäis tulla seitsemän autoo, oma veikkaus on, että mennään taas isompaan kun kasin kaavioon, eli jälki-ilmoittautumisia ja luokkasiirtoja tullee vielä. VIPin pitäis nyt olla iskussa, ehkä venakopan tiivisteet vois vielä uusia. Ja radio ei oo vielä kiinni/haettu, mutta salainen psyykkausase on! Mä soittelen Luigi illalla jos satut oleen tallilla, ni tuun koukkaa sen ratskin.
   
 18. Tea

  Tea 1st gear

  Niin tosta Sari pois? ja Skinnars kuiteskin tulee. Ja tossa oli puhetta Kiikalassa erään kanssa että vois vaikka tullakkin, ookko tulossa?
   
 19. Tea

  Tea 1st gear

  Luigi, sulle on yksityisviesti.... :rotfl:
   
 20. Fordvessa

  Fordvessa 3rd gear

   

Kerro tästä muillekin!