FHRA Finals Street-luokat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja DS 325, 3.8.2006.

  1. markos

    markos Gearhead

    Ehkä tyhymä kysymys, mutta minkä takia Street B "ei aja kilpailussa osallistujen vähyyden vuoksi." ??
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Saattaa tuo ajaakin. Säännöissä taitaa seisoa jotain sen kaltaista, että jos ei viimiseen varsinaiseen ilmoittautumispäivään mennessä oo vaadittua viittä autoa, tulee toi voimaan. Käytännössä tilanteen sanellee kutienkin se, paljonko autoja kisaan ilmaantuu. B:ssä ei kuitenkaan oo ollut tänä kesänä vaadittavaa kolmea kisaa, että se olis cup kelponen luokka, eli mestaruuksia ei luokassa jaeta.
     
  3. markos

    markos Gearhead

    Ihmettelin vaan kun tuolla listalla on kumminkin ollu jo pitkään ainakin kuusi ilmottautunutta, mutta kokoajan tuo "ei aja kilapilussa" juttu.
     
  4. triniemi

    triniemi Gearhead

    Nysse tulee uusintana TV2.
     
  5. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    juu digipoksi nauhottaa,,,piti ruokkis uhrata sille että kavi 20km päässä laittamas ajastuksen päälle.
    ja kiitos kutsusta putte,huomenna starttaa 2kpl street-kilpureita alastaroon.
     
  6. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Riki sitä ja riki tätä, hitto tätä nykyajan nuorisoa :rotfl:

    Hätinä sain magneettinauhalle laitettua ohjelman, voi siitä jotain selkoa saada, mutta sehän onkin uusinnan uusinta kun nauhaa uudelleen katsoo.
     
  7. bbford

    bbford Gearhead

    Taitaa sekin nauha pian kulua puhki kun teitinkin auto siellä vilahti....
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Meil ei pelaa enää magneettinauhasetkaan nauhurit mut ei oo varaa korjuuttaa kun kaik mänee tärkeisiin juttuihin niinkuin autoihin tai oikeestaan viime aikoina yhteen ja samaan autoon :wink:
    No, näinpä kuitenkin ton nyt töllöstä mut Drag Racehan on kuulemma parasta paikan päällä :eek: Viimeks käytiin se itekin toteamassa Motoparkissa :rotfl:
     
  9. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Joo, oli asiallinen pläjäytys toi kooste tossa ohjelmassa. Vielä kun joku olisi osannut kertoa, että suurin osa noista näytetyistä autoista oli katu-autoja 8)

    Ootteko muuten arvon veljet huomanneet, ettei FHRA ole suuressa viisaudessaan muistanut tai viitsinyt ilmoittaa eli präntätä tohon mainokseensa että mukana on myös kaikki katuryhmät. Mikähän siinä on niin vaikeata hyväksyä se tosiasia, että Street-autot saattavat ja jopa kiinnostavat myös suurta yleisöä. Mulle ainakin kolme tyyppiä on soittanut ja kysynyt ihneissään, miksi katuryhmät eivät ole mukana finaalikisoissa. Kerro siinä sitten niille, että se on vaan unohtunu tai jäänyt tarkoituksella ohjelmasta pois, kun järjestävän tahon mielestä nää ryhmät pitäis lopettaa. Kuitenkin Street-racing jopa FHRAn kisoissa elää selvää nousukautta, ja uskoisin, että tulevaisuudessa KILAPILJA :rotfl: määrät ovat vain kasvussa.

    Mutta nyt pakkaamaan, jotta kisoissa nähtäisiin :rotfl:
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eiku ens pitää tänään vielä vähän korj. . . eiku "säätää" pari pikku juttua, pakkaillaan sit huomenna viis minuttia ennen lähtöä mukaan jotain mitä ehditään :p
     
  11. bbford

    bbford Gearhead

    Tuli viime lauantain Vaasan kisojen jälkeen mieleen että lähtis kans ajamaan tonne sittenkin Ree-luokkaa mutta ton kokoiset maksut menee kyllä niin täysin yli,aattelin että jos sinne 100e maksaa jälki-ilmoittautuminen viime hetkellä heränneelle niin sen voisin vielä maksaa mutta että 270e, HUH HUH! :eek:

    No,ei auta,tuun kyllä paikalle katselemaan paremmin valmistautuneiden ajoa!... :rotfl:
     
  12. markos

    markos Gearhead

    Saiko joku tuota talteen tikitaalisessa muodossa, joka osais pistää sen nettiin??
    Jäi kattomatta.
     
  13. Tea

    Tea 1st gear

    Joo se on ihan tollasella nauhalla. Siis kuvattu tavallisella videokameralla. Katson jos saan kaivettua sen jostain :D
     
  14. Henski

    Henski 1st gear

    Pakko vähän oikasta, ettei epätietoisille jää väärää käsitystä. Eli normaali SM-kisan osallistumismaksu Street-ryhmässä on 200€, kun ilmoittautuu ns. ennakkoon, eli yleensä 1kk ennen kisaa. Tosta saa FHRA:n kilapilja-jäsenet 50% alennuksen. Jos ilmottautuminen tapahtuu varsinaisen viimeisen ilm.päivän jälkeen, tulee tuo 70€ päälle jälkimaksua, olit jäsen tai et. Ja tohon sitten päälle kertalisenssi 20€, mikäli et kausilisenssiä omaa. Ens kaudelle toi lisenssikäytäntö hieman muuttuu.

    Kantsii siis ottaa noista jäsenyyksistä ja eduista ajoissa selvää, jos vähänkin mielenkintoa lajia kohtaan. Edut on tuntuvia sekä katsojalle, että kisaajalle.
     
  15. bbford

    bbford Gearhead

    Joo,noinhan se on juu,hyvä selventää toi juttu.
    Mulla meni vähän hutia koko tää kesä ja en ollut haaveillut ajamisesta isoissa kisoissa kuin vasta nyt viime viikonlopun jälkeen eli olen auttamatta myöhässä.

    Silti olen sitä mieltä että toi 270e on melko suolainen hinta.No,peiliin saan katsoa ja itteäni syyttää,säännöt on säännöt ja niiden mukaan pelataan.
    Eikä ensi kauden alkuun ole kuin about 9kk... :)
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toi kilapilja -jäsenyys tosiaan kannattaa jos edes suunnittelee osallistuvansa yhteenkään FHRA:n kisaan kauden aikana. Sehän ei muistaakseni maksanut kun 40€/vuosi joten jo eka kisa menee säästön puolelle ja sen lisäks sillä sit pääsee muutenkin osin ilmaseks ja osin alennuksella kisoihin, näyttelyihin jne. Eikä ollenkaan vähäisimpänä etuna oo se että onhan se hienoa olla ratojen aatelisjoukkoa eli ryhmä reen kilapilja 8)
     
  17. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    mie pääsen pe lähtee töistä vasta joskus myöhään illalla kun tulikin duunissa hieman ylityöntarvetta huomiselle, ehkä sit ennen keskiyötä sinne piäsen. näkyypi siellä.
     
  18. Tea

    Tea 1st gear

    Mitenkäs toi sitten jos niitä jälki-ilmottautuneita tulee? Mä en oo enää pysyny kärryillä koko asian kans. Nimittäin sisäpiiri kertoo, että täältä suunnalta saattas yks B-auto olla tulossa. Mutta toi vissiin ratkee tän päivän aikana..
    Taidan tästä lähteä pakkaamaan kamoja ja suunnata nokan kohti alastaroa. Siijuu :D
     
  19. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    No bikinit pakkaa äkkiä :rotfl:

    Eiköhän kaikki luokat kuitenkin ajeta, joissa autoja toi viis paikalle ilmaantuu. Mut toi on vaan luulottelua, soittamalla pääkallopaikallehan nuo selviäisi. Vasta huomenaamulla liikkeelle kun tänään on toi Tsadin ruisinkiki.
     
  20. Tea

    Tea 1st gear

    Joo ja kun toi asia nyt ei koske mua, niin mitäs mä sillä päätäni vaivaan :D
    Pärkeles, oon tainnu pakata bikinit jo pahvilaatikkoon kun vein kesävaatteita pois kellariin, kun nythän on jo syksy..
     

Kerro tästä muillekin!