FHRA jäsenyys?

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja destroyer-82, 11.5.2007.

 1. destroyer-82

  destroyer-82 1st gear

  Kauankohan menee jäsen lipuis/lapuis et tulee, kun HotRod&Rock Shows tuli liityttyä eikä mitää viel kuulunu vaikka sanottii että tulee postia viikon sisällä. :eek:
  Tulihan se jäsenkorttii sielt. 8)
   
 2. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Kyllä ne vielä tänä vuonna tulee, kai :poff: Eli älä hätäile, mekin ootellaan yhä jo tammikuussa maksettujen kilpailulisenssien saamista sieltä ja eka kisat on viikon kuluttua :rotfl:
   
 3. kaasua

  kaasua 1st gear

  ootko rohjennu ilmottautua kisoihin...???? vaik sulla ei oo sitä LISENSSIÄ??? :lol: :lol: :lol:
   
 4. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Tänään päätettiin että eka kisat jää väliin eli vielä eilisiltaan asti arvottiin näinkö auto olis vielä mahdollista saada viikon sisään valmiiks mut sille toi nyt näyttää että aloitetaan vasta toisesta kisasta :wink: Välitavoitteena on että se tekis kuitenkin ensiesiintymisensä viikko ton eka kisan jälkeen 26.05. Kouvolan Swap&Meetissä eli tarkalle meni mut meni kuin menikin vähän pitkäks :poff:
  Vähän :( juttu sinänsä mut soittaisko lohdutukseks vähän sitä Käkön mielibiisiä á la Mamba jotta "Vielä on kesää jäljellä. . . " :rotfl:
   
 5. kaasua

  kaasua 1st gear

  mitäs siinä autossa on vielä kesken tai niin pahasti kesken ettei saa valmiiksi???
   
 6. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Tasapuolisesti kaikki :rotfl: Eli oikeestaan se on niinkuin muuten tehty mut kasaamatta eikä sitä ihan viikossa tee erkkikään, kaks voi jo riittää ellei tuu isoja yllätyksiä. Tänä viikonloppuna se saaneee värin niskaan tai siis joka puolelle koppaa ja sit sinänsä jo paikoilleen mallaillut kilkkeet eli tekniikka ja sisustus kiinni. Ja ne miljoona muuta pikku juttua mitä täysin uusiks tehtyyn autoon vielä tulee, mm. kokonaan uudet sähköt. Tommosta pientä siis enää :wink:
   
 7. kaasua

  kaasua 1st gear

  otan OSAA :(
   
 8. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  No joo, mut toi on sentään siitä motivoivampaa että koko ajan se selkeesti valmistuu ja kun enin osa jutuista on jo ollu siinä mallattuna kiinnikin niin että kiinnikkeet yms. on jo ok niin sehän helpottaa sekin tota palapalin loppukasaamista :wink:
   
 9. kaasua

  kaasua 1st gear

  totta...!! voimia loppurutistukseen ja pitkiä hermoja :wink:
   
 10. Petri K

  Petri K 1st gear

  Kannattaa ehkä jo kysellä kun mulle lisenssit tuli tällä viikolla ja samoilla kulmilla asutaan. Omat maksoin joskus ennen Pääsiäistä.
   
 11. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Meitin kuskin lisenzan on AKK lähettänyt FHRA:lle 15.02. eli kysyin sen sieltä AKK:lta. Joten kyllä se vaan oottelee siellä toimistolla lähtemistä kuten kuulemma vielä muutaman muunkin lappu :wink: Onkohan oltu liika kriittisiä eli täytysköhän vähentää sitä kritiikkiä epäkohdista ja alkaa vaan nuoleskella kun jostain syystä yllättäen aika monella REE:n kilapiljalla noi laput on vielä saamatta :poff:
   
 12. köyhä

  köyhä 3rd gear

  Onkohan nuo teidän yllä olevat jutut OT :poff:
   
 13. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  On ne ja reilusti, joten ei huolta :poff:
   
 14. hejo

  hejo 1st gear

  Meidän ihmisistä vain yhdelle on tullut lisenssi ja asutaan melko samalla suunnalla(samassa huushollissa)kahden lisenssit vielä uupuu,mutta emme heitä pyyhettä vieläkään kehiin vaan odottelemme että loputkin lisenssit löytävät perille...Ajaa aikoo jokainen joko lisenssikortin fyysisesti läsnäollessa tai ilman... :eek: Eiköhän noin pääpiirteittäin kuitenkin ole olemassa fyyran tyttösillä lista mistä maksetut ja tilatut lisenssit voidaan tarkistaa jollei joku sellaista ole jostain syystä kotiin kannettuna saanut.
   
 15. Käkö

  Käkö Gearhead

  V*ttu, kyllä ei mee hyvin teillä jos tommosta edes ajattelette... :mad:
  :mad: v*tun :mad: mamba :mad: :mad: :mad:

  Ei oo ihime jos se teidän REE-ryhmäläinen ei valmistu jos tommosta paskaa tallilla soitatte...
   
 16. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  No ei kyllä tasan soi :poff: Onks sulla joku "mamba-skanneri" kun taas heti huomasit tän jutun :rotfl:
   
 17. Käkö

  Käkö Gearhead

  Yep, mä en välitä tosta :mad: v*tun :mad: mambasta :mad: :mad: hevonv'tun vertaa, maailman toisix huonoin bändi :mad:

  Heh, mä jotenkin arvasin et te ette ko. :mad: bändiä soita... :wink:
   
 18. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Oho, vasta toisix huonoin :eek: Millanenhan mahtaa ollakaan se huonoin, täällä meilläpäin sitä ei oo varmaan sit vielä (onneks :poff: ) kuultukaan :wink:
   
 19. Käkö

  Käkö Gearhead

  En oo mäkään vielä huonompaa kuullu... vielä... mut se on tuolla jossain...
   
 20. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Hui, nyt alko hirvittää :eek: Täytyy varoa kun aukasee radion, tosin mulla se on melkein lukittuna Radio Rockin kohdalle kun ei parempaakaan oo mut mistäs sitä koskaan sittenkään tietää. . . :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!