Fhra Kiihdytyskalenteri 2017

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopoilija, 5.12.2016.

  1. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Ai hitsi! Tuosta nyt ei selvinny kuinka pahasti auto hajos, mutta hommaa ainakin paljon...
    Toivottavasti Risto sais vielä joskus itsensä ja auton kuntoon ajoon. Erhomäen veljesten kanssa juttelin Vesivehmaalla, ja heillä ilmeisesti billet kansi tekeillä puhuivat silloin ainakin, että 2017 radalla taas. Eri asia toki, että panostavatko ajamiseen Ruotsissa vai Suomessa.

    Kumma, ettei tuosta kuulunut/näkynyt itselle aikaisemmin mitään, sen tiesin, että vesisade ja sää ei ollut tuolla paras mahdollinen ja jotain pulinaa aikataulun venymisestä pimeä kisassa oli.

    EDIT; Onko tietoa onko Motoparkissa nyt vessat kunnostettu? Sähköja paranneltu?
     
    Muokattu: 9.12.2016
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ristolle ei käynyt mitäään fyysistä, auton kunnostanee joku muu, Risto lopetti ajamisen. Ongelma ei tainnut olla radassa vaan itse autossa, se oli usein aika vikuri. Sen takia tossakaan ei sillä naapurilla ollu mitään kiirettä, vaaratilanteita oli jo edellisissä.
     
  3. josu

    josu Gearhead

    Kalle ajaa näillä näkymin em ja finaalin ei muuta.Ristolla olisi tuo runko myytävänä,aika hurjan näköinen kolari tosin ei siitä mennyt kuin pari putkea keulasta solmuun.
     
  4. kari6767

    kari6767 3rd gear

    En valita,mutta kyllä kyrsii.
     
  5. 4B4

    4B4 1st gear

    Sitä saavat mitä tilaavat.!
     

Kerro tästä muillekin!