FHRA mediatilaisuus Helsingissä 1.7.2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja markoyp, 1.7.2008.

  1. markoyp

    markoyp 1st gear

    Tänään pidettiin menestyksekäs FHRA mediatilaisuus Helsingissä, olympiastadionin vieressä. Paikalla olivat kutakuinkin kaikki Suomen päämediat, lehdistöstä paikalla olivat pääkaupunkilaiset.

    Oheisen linkin takaa löytyy kuvasatoa kyseisestä tilaisuudesta.
    http://www.flickr.com/photos/kymppi10/s ... 9926/show/

    EM:ssä nähdään 8) 8)

    MTV3 webbisivulla vihjataan että tiistain tulosruudussa on juttua tilaisuudesta:
    "Lisää Ahosen ajatuksia mäkimaajoukkueen tilanteesta ja edessä olevista kesän kiihdytysautokisoista tiistai-illan Tulosruuduissa."
     
  2. sfire

    sfire 1st gear

  3. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  4. Jza

    Jza Double Gearhead

    Ei paha!

    Mutta offia sen verran, että ihme että ne jaksaa joka ikisessä asiassa natista noista ekoasioista ja päästöistä :eek: Tossa neljänsadan metrin matkalla ei varmasti mene enempää polttoainetta, kuin sillä Priuskuskilla viikon työmatkoilla. Puhumattakaan siitä suomalaisten perinteisestä kanariansaarten lapinkulta&lätkämätsi&mummon lihapulla -lomasta lentokoneella :D
     
  5. karu_pappa

    karu_pappa 1st gear

  6. hejo

    hejo 1st gear

    Hyvä,hyvä että näkyvyyttä mediassa riittää Jami on kyllä paikkansa ansainnut tuossa tiedottajan hommassa,en muista että aiempina vuosina näin paljon olisi media ollut lajistamme kiinnostunut...Jatkoa seurannee...Ehkäpä jo viikonvaihteen iltasanomissa... :oops:
     
  7. PauliP

    PauliP 1st gear

    Hienosti oli medianäkyvyyttä jopa YLE-kakkosen kymppiuutisten urheiluosuudessa...
     
  8. winman2007

    winman2007 1st gear

    Täyttä..

    Täyttä paskaa taas MTV3:n toimesta tasan 7 sekuntia tuli asiaa mutta Nelosen urheilu näytti yli 40 sekuntia itseasiaa eikä mitään lumihyppyjä minarit jaloissa

    HIENOA NELONEN
     
  9. supo

    supo Double Gearhead

    Hyvin oli EM-kisat eilen tv:ssä esillä joka kanavalla urheiluosuuksissa,kunnia sille kelle se kuuluu!!Ps.kaikki kisoja katsomaan ja kannustamaan Pro ukot hienoihin suorituksiin!!
     
  10. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  11. jaketin

    jaketin Gearhead

    ihan hyvä tilaisuus varmaan. järjestettiin vajaan kilometrin päästä kotoa, enkä tiennyt asiasta yhtään mitään.

    missä oli ilmoitus tuosta tapahtumasta :eek: :eek:
     
  12. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Ei tainnut olla "yleisölle" avoin tapahtuma?
     
  13. PauliP

    PauliP 1st gear

    Mediatilaisuudet on sellaisia joihin kutustaan median edustajia (lehdet, televiso, radio...) niin että nämä tekisivät ja julkaisisivat jutun tai uutisen ko. aiheesta.
    Toimittajan ja esim. lehden asenteesta sekä aiheen painoarvosta ja kiinnostavuudesta riippuu, tulevatko toimittajat paikalle. Eli ei mikään helppo juttu.
     
  14. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Ympäristöasioihin liittyviä kysymyksiä tullaan varmasti esittämään. Olisi syytä pohtia mitä hyviä puolia ja vähemmän haitallisia seikkoja kiihdytysurheilulla on verrattuna muihin harrastuksiin.

    - ei tormuuteta yhtäjaksoisesti tuntikaupalla
    - käytetään lyijytöntä bensiiniä
    - monissa kilpailuryhmissä käytetään tai voidaan käyttää polttoaineena alkoholia, varsinkin niissä eniten polttoainetta kuluttavien ajoneuvojen ryhmissä
    - kilpailualue (varikko, suorituspaikka, katsomo, leirintä jne.) on keskitetty yhdelle yhtenäiselle alueelle, jolloin myös ympäristähaitat keskittyvät yhdelle alueelle ja ne on siten helpommin tarkkailtavissa ja paremmin torjuttavissa. Mm. jätehuolto voidaan järjestää kontrolloidusti,
    - jos rata olisi lähempänä suurta väestökeskittymää, pienenisi yleisön siirtymisestä aiheutuva ympäristökuormitus, ja voisi olla jopa mahdollista käyttää julkista liikennettä

    jne.

    Pari vuotta sitten Yle 2:lta tuli Vaunu niminen ohjelma, jonka yhdessä jaksossa kansanedustaja Anni Sinnemäki (vihr.) vietiin vuoden 2006 Nitrokisoihin. Valitettavasti isännät ja osin kilpailijatkin tuntuivat keskittyvän röyhistelemään tyyliin "polttoainetta kuluu yli 40 litraa 400 metrillä" ja "kyllä näistä ääntä lähtee". Ympäristön kannalta ainoaksi hyväksi seikaksi katsottiin sade joka estäisi kilpailemisen. Taisi isännillä unohtua kohderyhmä kun vieraat hämmästelivät totaalisen ennenkokemattomia asioita.
     
  15. shmot

    shmot 1st gear

    ...Kiihdytysurheilu on moottoriurheilulajeissa vaihtoehtoisten polttoaineiden käyttämisessä edelläkävijä. Esimerkiksi metanolia on käytetty polttoaineena jo vuosikymmenien ajan. Kiihdytysradalla on erinomainen mahdollisuus testata siviilikäyttöön mahdollisesti tulevia vaihtoehtoisia polttoaineita. Etanoli, metanoli, E85....
     

Kerro tästä muillekin!