FHRA:n foorumeilta siirtyville käyttäjille!

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Ylläpito, 3.4.2007.

 1. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff

  FHRA:n foorumin käyttäjätunnukset ja salasanat eivät käy Overdrive.fi:llä, vaan teidän tulee rekisteröityä erikseen Overdrive.fi:n käyttäjiksi.

  Mikäli teillä on jo tunnus Overdrive.fi:llä, mutta olette unohtaneet salasanan, voitte tilata uuden salasanan menemällä ylävalikon kohtaan "Info" ja sieltä "Yhteystiedot", salasanan tilauslinkki on yhteystietosivun oikeassa reunassa.

  Mikäli rekistreöityessänne saatte virheilmoituksen "sähköpostiosoite käytössä", se tarkoittaa, että olette jo rekisteröityneet Overdrive.fi:lle ko. osoitteesta aikaisemmin. Mikäli sekä käyttäjätunnus että salasana ovat unohtuneet, lähettäkää sähköpostia ko. osoitteesta osoitteeseen yllapito [ät] overdrive.fi ja kerromme tunnuksen paluupostissa ja tilaamme uuden salasanan.

  FHRA:n foorumeilla käytyjä aiempia keskusteluja ei siirretä Overdrive.fi:lle, vaan täällä aloitetaan ns. puhtaalta pöydältä. Kunhan FHRA:n sivut uudistuvat ja näyttelykiireet ovat ohi, tullaan FHRA:n aiemman foorumin viestit julkaisemaan mahdollisuuksien mukaan FHRA:n omilla sivuilla ns. arkistona eli vanhoja viestejä pääsee yhä lukemaan, mutta keskustelua ei voi jatkaa arkistossa.

  Mikäli teillä on tiedossa FHRA:n drag racing -kilpailuja tai -luokkia koskeva keskustelu, jota on käyty aiemmin täällä Overdrive.fi:llä ja se sopisi mielestänne paremmin tähän aihealueeseen, lähettäkää tietoa ja siirtopyyntö yksityisviestillä tunnukselle "Ylläpito" ja siirrämme ko. keskustelun tänne.

  Tervetuloa Overdrive.fi:lle! Ylläpito päivystää arkisin sähköpostiosoitteessa yllapito [ät] overdrive.fi ja kiireellisissä ongelmatilanteissa voi ottaa yhteyttä myös puhelimitse. Yhteystiedot Info-linkin takana.
   

Kerro tästä muillekin!