FHRA:n ja Drag Racingin nykytila ja tulevaisuus

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja tmd, 21.12.2014.

 1. johntravolta

  johntravolta 3rd gear

  En.Huvittuneena vain seurasin tätä vallankumoushanketta.Ainakin mun sähköpostiin tuli jäsenkirje jossa jäseneduista sanottiin että tulee myöhemmin ja pidelkää penkeistänne kiinni.Tässä nyt on pidelty.Mitä tommosia lupaa jos edut on sitten tuollaisia joita joka jamppa saa ihan ilman jäsenyyttäkin.Olisivat luvanneet vielä vaikka stockmannin kanta-asiakaskortin kaikille niin pääsis hulluille päiville jo aamu seiskalta osteleen aaltomaljakoita.Tai pitäneet turöpansa vallan kiinni.Vitun cekevaarat.
   
 2. MaxDura

  MaxDura 3rd gear

  Periaatteen ja kannatuksen vuoksi piti juuri äsken liittyä jäseneksi ja maksaa jäsenmaksu, vaikka yleinen ilmapiiri vaikuttaakin tällä hetkellä olevan päinvastainen :D
   
 3. pile

  pile Gearhead

  Nyt nähdään ketkä on tosi miehiä eikä vaan siivellä eläjiä. Eli jäsenmaksut ajantasalle mars.
   
 4. Mika.V

  Mika.V 3rd gear

  Lainattu FHRA:n sivuilta:

  FHRA eli Finnish Hot Rod Association ry on voittoa tuottamaton, yleishyödyllinen kerho, jonka omistavat sen jäsenet. FHRA harjoittaa sekä kerho- että liiketoimintaa. Jäseniä FHRAlla on noin 2900 ja jäsenkerhoja noin 60.

  Yksi FHRAn merkittävimmistä tapahtumista on American Car Show. Ensimmäinen American Car Show järjestettiin Tikkurilan Jäähallissa v. 1978, joten vuoden 2013 näyttely on jo kolmaskymmeneskuudes.

  FHRA järjestää myös katuautoharrastajalle tapahtumia. PowerPark Weekend -harrasteajoneuvotapahtuma Alahärmässä järjestettiin ensimmäisen kerran v. 2005. Sille odotetaan erinomaisten puitteiden ansiosta jopa kansainvälistä suosiota.

  FHRA järjestää vähintään kerran vuodessa jokamiehen kiihdytystapahtuman, jossa voi testata omaa ja ajoneuvonsa suorituskykyä.

  FHRA on jo vuosia tehnyt nuorisotyötä tarjoamalla virikkeitä ajoneuvoharrastuksen parissa. Mm. Nuori Rakentaja -teemalla palkitaan American Car Show'ssa joka vuosi nuoren polven harrastaja. Kiihdytyskisoissa Junior-ryhmät ovat myös arvostettua nuorisotyötä.

  Kaksi FHRA Swap Meet -tapahtumaa vuodessa kokoaa pääkaupunkiseudulla runsaasti harrastajia kirpputoritapahtumaan. Swapeissa voi tehdä löytöjä alan harrastajien autotallien ylimääräisistä tavaroista.

  Vuonna 2004 AKE, nykyinen Liikenteen turvallisuusvirasto TraFi hyväksyi FHRAn viralliseksi museoajoneuvotarkastusten tekijäksi ja lausuntojen antajaksi virallisissa yhteyksissä. Tämä on merkittävä edistysaskel harrastukselle.

  FHRA haluaa vaikuttaa myös vireillä oleviin harrasteajoneuvojen rakentelu- ja verouudistuksiin. Se on Liikenne- ja viestintäministeriön virallinen harrasteajoneuvolakiesitysten lausunnonantaja. Esimerkiksi FHRAn esityksestä v. 2004 uudistetussa laissa jarru- ja ohjauslaitteita saa vaihtaa paremmiksi ilman vaihtoprosenttien muutosta. Vuonna 2006 FHRA oli mukana APU-työryhmässä, joka uudisti ajoneuvorakentelusääntöjä.


  Tuohonko lisää vielä Drag Racingin SM-sarjan ja EM-kisat niin paljon se FHRA järjestää, ja tekee. Tuossa on myös paljon sellaista kannatettavaa toimintaa, mistä sitä "katetta" kassaan, ei varmaan tule.

  Harrastuksen kannatuksen vuoksi, olen maksanut jäsenmaksun.
   
 5. Pate-68

  Pate-68 2nd gear

  Oikea periaate ja varmaan moni maksaa muille tahoille myös jäsenmaksuja saamatta yhtään mitään etuja sitä vastaan me ollaan vaan totuttu saamaan jäsenmaksulla paljon enemmän ehkä jopa vähän voittoakin jossain mielessä mutta eiköhän noilla nykyisilläkin eduilla saa jo maksun takas jos vaikka jokaiseen sm-kisaan lipun ostaa
   
 6. Fukov

  Fukov 3rd gear

  Jos tollanen lihavoitu on jossain tarjolla niin olen valmis liittyyn Fyyraan.
   
 7. RS23V0E

  RS23V0E 2nd gear

  Nyt nähdään myös (taas), että kuinka kauan menee jäsenkortin saamisessa ja jäsenyyden rekisteröitymisessä. Ei olis eka kerta kun kuitti maksusta on tarpeen jäsenyyden todistamisessa kevään / kesän tapahtumissa.
   
 8. gremlin

  gremlin Gearhead

  Niin, eiköhön se johto ole lähes sama kuin aikasemminkin, yks vaihtoi paikkaansa hallituksen jäsenestä PJksi ja pari uutta tuli mukaan kuvioisiin.
  Mutta travoltalla olis ollu täys mahdollisuus olla kokouksessa ehdolla niin ei tarttis vinkua muitten saamattomuudesta.

  Toi kurssin oikasu mitä siellä nyt tehdään ei ole ihan pienimmästä päästä, aikalailla on pakka sekasin edellisten sankarien ansiosta.
  Et hiukan jos maltettas niin eiköhän nää asiat tästä oikene.
   
 9. johntravolta

  johntravolta 3rd gear

  Toi on niin väsynyttä vinkua että olisit ollu ehdolla.Ei ole mun juttu ja sinne näytti olevan jopa tunkua.Mielestäni asiat ei ollu pielessä ja nyt vain on syötetty sellaista propakandaa todellisuuspohjasta viis.Tietyt tahot jotka olivat tyytymättömiä(kateellisia)pääsivät nyt valtaan ja nyt kun pitäisi toimia,mennään suomen hallituksen viitoittamaa reittiä päin persettä.Vitun demari- ja kokoomuskloonit.
   
 10. nalle71

  nalle71 3rd gear


  Eikös siellä viimeks ollu sellasia, kun saivat asiat tähän malliin, nyt vaan on aika korjata tilanne, minkä ne edelliset saivat aikaan. Pänniikö sua se, että nyt paljastuu mitä kaikkea raiski ja väljä on siellä venkoillut
   
 11. nalle71

  nalle71 3rd gear

  johntravolta 01.05.2014 11:44 (Re: American car show lippujen hinnat)
  Tulokasjostain, Rekisteröitynyt: 21.04.2007 08:08, Viestit: 26

  Ja tänään pahimmat lipun hinnan purnaajat painelevat akan painostuksesta vappubrunssille hintaan 45€ ja kuvittelevat saavansa vastinetta rahoilleen kun mielitietty on sitä mieltä.Tai sitten viimeistään äitienpäivälounaalle hintaan 50€ per lärvi.Ei tunnu missään kun vedetään pulkkipaskaa naamaan pikavauhtia että seuraavatkin ehtivät vetään tän kohtuu hintaisen setin.LordCn kannattaa ostaa perhepitsa.Siitä saa syödä samaan hintaan vaikka 20 perheen jäsentä.Ei rajoituksia.


  Muistatko tälläistä
   
 12. johntravolta

  johntravolta 3rd gear

  Miksi se nyt pännis?Koittakaa nyt vain oikaista niin minä lähden tästä ostamaan ST:ltä halvaksi neuvoteltua pensaa.Mihinkäs mää muuten laitoin mun jäsenkortin?
   
 13. johntravolta

  johntravolta 3rd gear

  Joo.enhän mää lippujen hinnoista koskaan ole purnannut.
   
 14. josu

  josu Gearhead

  Pikkasen haiskahtaa Aarnion kaltaiselle jutulle koko homma
   
 15. markmi

  markmi 1st gear

  Kaikkea ei tarvise saa ilmaiseksi , mutta eiköhän ne jäsenedut pitäisi olla sellaisia että ne houkuttaisi Fyyran tapahtumiin ja sitä kautta tukis toimintaa,
  Öljyä en tarvitse , st1,tä ei oo lähelläkään, Dna kaupassa, myyjä ei ikinä kuullutkaan mistään FHRA,sta ja alennuksista,,, Mutta mukana ollaan , jäsenmaksut maksettu mulla ja pojalla :) Tuetaan toimintaa osana elämäntapaa,,,
   
 16. BBC

  BBC Guest

  Ei tosiaankaan tarvi saada mitään ilmaiseksi. Omiin FHRA tapahtumiin alennusta jäseniltä, se riittää hyvin ja on kannustin liittymään jäseneksi.

  Verotarkastus päälle ja kommunisihuhupuheet sikseen, jos tuntuu että ex. johto on "syöny kuormasta".

  AH
   
 17. 440

  440 Gearhead

  :eek: LEQU.. https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphot ... e=5579E55C 8)
   
 18. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  ^ mitäs tuosta?
   
 19. jknR

  jknR 3rd gear

  Tosi kauheeta. :rotfl:

  Löytyskö jostain se video kun LeQ kertoo miten Kawa menee?

  Tsemppiä töihin!
   
 20. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  Nii joo ku se on ihminen ja irvistelee kamerallekin.
   

Kerro tästä muillekin!