FHRA:n ja Drag Racingin nykytila ja tulevaisuus

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja tmd, 21.12.2014.

 1. jknR

  jknR Gearhead

  Nii-ih! Ihan hirveetä. Ei kyl pysty suoriutumaan vakavista hommista mitenkää. :p
   
 2. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Täytynee vielä harkita maksanko FHRA:n jäsenmaksun, nyt kun huomasin, että muihin kun Nitro Natikoihin saisi 50% alennuksen jäsenkortilla.

  ACS lippujen ilmaisuus ei sinänsä ole minulle niin tärkeä... olen mennyt sinne (pääosin tulevia kisakoneita katsomaan) kun olen ilmaiseksi päässyt.

  - Jää siis ACS tänä vuonna suosiolla väliin.
   
 3. turbo

  turbo 3rd gear

  Nämä huhut ja epäilyt kuormasta syömisestä ja kähminnästä eivät koskaan kuole ellei asioita tutkita ja epäiltyjä näin vapauteta historian painolastista. Vaatiiko tämä sen, että edelliselle hallitukselle ei myönnetä tili- ja vastuuvapautta sekä erikoistilintarkastusta/verotarkastusta? Kuka osaa sanoa mikä olisi tässä oikea menettely ja marssijärjestys?

  Luulisin, että tunkion perinpohjainen käntäminen olisi kannattava toimenpide jo Raiskin ja Väljän oikeusturvankin kannalta katsottuna.
   
 4. josu

  josu Gearhead

  Juurikin näin pitää toimia .kaikki asiat julki niin syylliset kuin syyttömät tulevat esille jos niitä nyt löytyy
   
 5. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Annetaan johtikselle mahdollisuus selvittää Fyyran nykytilanne ja mahdollisuudet, eikä heti olla jättämässä laivaa tietämättä uppoaako se vai ei.
  Kaikki mukaan kevätkokoukseen (pääsee näyttelyyn ilmaiseksi... :rotfl: ) kuulemaan, missä ja miten mennään. Nykyisen johtiksen aikana on tainnut tulla yhtä sun toista puun takaa...

  Nyt tehdyt korjausliikkeet ovat äkkisiltään raakoja, mutta mitä ilmeisimmin tilanteen edellyttämiä.

  5.4 2015 12.00 Messukeskus, be there!
   
 6. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  jos menot on koko ajan olleet tuloja suuremmat ,niin ei siin varmaan tarvi etes kuormasta syödä,ku kassa palaa niinku Talvivaarassa ,mut hyvähän asiat on silti selvittää,
   
 7. C-barge

  C-barge Gearhead

  Ei tossa varmaankaan ole sillä lailla kyse tuottamuksellisesta toiminnasta. Asia on ollu jo Luigin ja Raussin päivistä lähtien tiedossa että asioita esitellään puutteellisin ja sekavin luvuin eikä siinä oikein voi koko hallitusta asiasta syyllistää. Etenkään nyt tätä joka on tarttunut härkää sarvista ja lähtenyt linjaa muuttamaan, en oikeen tiedä et millanen palkinto ja kannuste se sitte ois vaatia heitä jostain oletetusta väärinkäytöstä tilille. Edelleen ite uskon ettei toi asioiden tila ole ollut niinkään tarkoituksellista kuin taidottomuutta ja välinpitämättömyyttä. Nyt linja on toinen, ja hyvä niin.
   
 8. studio57

  studio57 Gearhead

  jykän kanssa samoilla linjoilla.
   
 9. ET68

  ET68 1st gear

  Asiat on kuitenkin syytä selvittää, koska nyt on kyse isoista rahoista. Näitä ei paikkailla helposti. Koska tämä ei ole ensi kerta historiassa, ei kukaan voi esittää että en tiennyt mitään. Johtokunnan jäsenillä on yhdistyksissä VELVOLLISUUS ottaa asioista selvää.Se jos on annettu väärää tietoa on myös selvitettävä.Eli ne ketkä on olleet viime vuonna vastuussa myös vastaavat.Muuten ei hommassa oo mitään järkeä eikä uskottavuutta.
  Tässä on nykyjohdolla onneksi aikaa vielä kevätkokoukseen saada selkoa tilanteesta.
   
 10. studio57

  studio57 Gearhead

  Luulen et siellä kevätkokouksessa moni asia jo valottuukin..
   
 11. RS23V0E

  RS23V0E 2nd gear

  Jos tälläinen toiminta on jatkunut vuosia, niin herää kysymys tilintarkastijien ammattitaidosta tai vaihtoehtoisesti tahallisesta ammattitaidottomuudesta.

  Onko vastuuvapaus myönnetty joka vuodelle mukisematta?
   
 12. C-barge

  C-barge Gearhead

  On siitä joskus muinoin keskusteltu ja ollut myöntämättäkin. Tilintarkastaja ei vissiin voi tietää laskuttamattomista asioista, eli on kaiketi ollut paljon asioita joita ei ole laskutettu eikä maksettu. Mut kyllähän amatööriestä koostuva hallitus on toimarilta saamansa materiaalin varassa pitkälti, ei ihan kaikkee voi kyseenalaistaa tai ei ikinä pääsis metriikään eteenpäin missään. Mikäli asiat jollain lailla paranis tosta sen myötä ettei vastuuvapautta myönnettäis niin kai sen vois tehdäkin, mut ei siitä lisää rahaa tuu ja ainakin se kolahtaa väärään nilkkaan.
   
 13. RS23V0E

  RS23V0E 2nd gear

  No, jotkut noista asioista kuitenkin tiesi. Aiempana mainittukin kaksi nimeä. Ja lienee isommista laskutuksista on olemassa kirjalliset sopimukset. Vai taivaastako tommoset laskut tippuu hihoista vedettyine summineen.
   
 14. RS23V0E

  RS23V0E 2nd gear

  Jaa, FHRA:n jäsenpalstalla juuri vierailleena täytyy todeta, että taivaasta ne sitten todellakin tippuu.
   
 15. pile

  pile Gearhead

  Nää laskuttamattomat asiat on aika jämerää tekstiä. Siis kuka tai mikä firma pystyy olemaan laskuttamatta useita vuosia ja sitten "herää" laskutukseen kun johto joutui vaihtoaitioon. Ei meikäläisen yritykset ainakaan ole niin vakavaraisia että vois laskuttaa esim. kerran kolmessa vuoressa saati ne yritykset joilta itse ostamme jotain ,pakkaa olemaan niin että lasku tulee ennen kuin tavara. mutta kuten tuolla jo sanottiin niin kannattaa tutkia ennen kuin hutkia, kevät kokouksessa se selviää.
   
 16. Jza

  Jza Gearhead

  ^Niin, herääkin kysymys että olisko tässä tilanteessa sillä laskuttajallakin oma lehmä ojassa jossain muotoa...
   
 17. turbo

  turbo 3rd gear

  Ammattitaitoisellekin tilintarkastajalle voidaan syöttää pajunköyttä.
  Syylliset voivat joutua vastuuseen myös tili- ja vastuuvapauden myöntämisen jälkeen...
   
 18. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  No niin. Tänään on sitten maksettu se jäsenmaksu. Se 50% alennuslupaus kisoihin (muihin kuin Nitro natikoihin kait?) ratkaisi asian... Ei muuta kuin Motoparkin kevätkisoja odottelemaan. ACS jää väliin ja voi olla, että Tierp vie voiton Nitro Natikoista (jos ei tule jäsen alea siihenkin).

  Rami
   
 19. Käkö

  Käkö Gearhead

  Ja mä maksan mun jäsenmaksun ens viikolla ja kierrän kaikki kisat, satoi tai paistoi... ;)
   
 20. jknR

  jknR Gearhead

  Mitäs se kuukausivuokra olikaan...
   

Kerro tästä muillekin!