FHRA:n ja Drag Racingin nykytila ja tulevaisuus

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja tmd, 21.12.2014.

 1. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  Olisko noin?
  Sitähän ei oo kerrottu kuna teki ja mitä teki.
   
 2. studio57

  studio57 Gearhead

  siellä Fhran uudella omalla keskustelu palstalla on kattavasti keskustelua talousasioista.. jäsenten kannattaapi käydä siellä kurkisteleen.. ..
   
 3. jukkis83

  jukkis83 3rd gear

  Meitä on lähdössä kuuden hengen autollinen car shöyhyn ja eiköhän me lähdetä vaikka lippua ei tulekaan postissa. Enemmän kirpaisee Nitro nationalsin alennusten puuttuminen. On tullut käytyä kun rata sijaitsee 10 kilometrin päässä. Kalliita nuo kaikki liput on, mutta niin tuntuu olevan kaikki muukin. Eikös talous nouse kuluttamalla mitä häh.... 8)
   
 4. jknR

  jknR 3rd gear


  "Uuden tilan vuokra 6000,00€ + tietysti ALV"

  Oli ihanan halpaa,
   
 5. josu

  josu Gearhead

  Pikkasen savolaista naurattaa nuo vuokra hinnat. :rotfl:
   
 6. gremlin

  gremlin Gearhead

  Tätä määkin oon ihmetellyt.
  Esimerkis entinen televisiointi puulaaki, Kauppalehden mukaan vuosivaihto 2013 213te, ja siitä on varaa ollu olla laskuttamatta reilu 30te laskua??? Se on yli 10% liikevaihdosta :eek:
  Firmalla 2 työntekijaa, joista toinen FHRAn hallituksessa ja toinen DRFn pressa... :odroll:
   
 7. C-barge

  C-barge Gearhead

  Vai onks enää hallituksessa?
   
 8. studio57

  studio57 Gearhead

  kyllä johanna vielä johtiksessa taitaa olla.. Noista telkkari asioista väännettiin kättä jo edellisellä kaudella.
   
 9. ET68

  ET68 1st gear

  Kertokaapa joku paikalla ollut, miten vuosikokous meni.Virallisen tiedotuksen mukaan kaikki on hyvin valtakunnassa vaikka tilinpäätöksiä puuttuisi.Joitain se voisi kiinnostaa täällä avoimen meedian puolellakin.Olihan siellä muutakin kait,kun salaiset talouskansiot listalla...
   
 10. studio57

  studio57 Gearhead

  Hyvin mielestäni meni ja uusi väki oli kotiläksynsä tehtyt.. edessä on kovat ajat kun negatiivinen tulos käännettävä oikeeseen suuntaan ja vanhat hoitamattomat ruokot maksettava pois. Ote vaikuttaa jämäkältä ja toivon onnea onnistumiselle.
   
 11. Pate-68

  Pate-68 2nd gear

  Jos olet jäsen niin kirjaudu FHRA:n keskustelu palstalle siellä niitä asioita tuodaan julki ja eihän Fyyran asiat kuulu muille kuin jäsenille niin turha niistä on tänne kirjoitella :D
   
 12. Anselmi

  Anselmi Gearhead

  Mitenkäs sinne keskustelupalstalle kirjaudutaan? Mitään ohjeita ei mistään ole tullut ja yhteydenotto ylläpitoonkin vaatisi kirjautumisen :)
   
 13. studio57

  studio57 Gearhead

  itte sain salasanan sun muut ku kirjoitin aiheesta miialle.
   
 14. Jenkkiauto

  Jenkkiauto 1st gear

 15. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

  Tämmöistä minulle tuli ja onnistui rekisteröinti helposti.


  Hei Mika Frilander

  FHRA:n uusi keskustelupalsta on nyt otettu käyttöön osoitteessa http://www.fhra.fi/keskustelu/ ja olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan FHRA:n aihealueista kanssamme.

  Käyttäjätunnuksesi on Mika Frilander

  Salasanan voit luoda automaattisesti FHRA:lle ilmoittamaa sähköpostiosoitettasi käyttäen täällä: http://www.fhra.fi/keskustelu/lost-password/

  Jos olet jo ko. toiminnon tehnyt ja päässyt kirjautumaan keskustelupalstalle, toimenpidettä ei tarvitse uusia.

  Tervetuloa!
   
 16. ET68

  ET68 1st gear

  Eiköhän ry tarkoita että rekisteröity yhdistys. Semmoisten kokoukset tuppaa olemaan julkisia ja asiat myös. Jos Patella on eri käsitys niin kerro täällä.
  Oon jäsen ja pysyn myös.Jos"firman miehet" haluaa ettei kukaan tiedä rek.yhdistyksen asioista ulkopuolella niin kertokaa se myös toimivalle johdollekin, kun he muuta vakuuttavat.Jää sitten ne hyvätkin asiat tietoon ry.n sisälle.
   
 17. MJL_

  MJL_ 3rd gear

  ET68.. otappa yhteyttä osoitteeseen miia.verhola(@)fhra.fi ja saat ihan omat tunnukset keskustelupalstalle joissa on oikeaa tietoa. Kun jäsenrekisterin tiedot ei syystä tai toisesta ole olleet ajan tasalla niin on syytä olla itse aktiivinen. T: jonkun firman mies
   
 18. ET68

  ET68 1st gear

  Kiitos MJL.. Tunnukset on ollut päivästä 2 käytössä ja suosittelen muillekin.Kiitos myös studio-57.lle,tätä tarkoitin.
   
 19. Pate-68

  Pate-68 2nd gear

  Tarkoittaako RY että kaikki asiat pitää olla koko maailman luettavissa kuten ne on täällä jonne kuka vaan voi kirjautua jos niin on niin pyydän nöyrimmästi anteeksi :-?
   
 20. nalle71

  nalle71 3rd gear

  Onkohan kellään tietoa tulevan kauden leiriytymismaksuista alastarolla, kun kattojärjestön sivuilla ei ole mainintaa asiasta ja jäsenmaksukin on maksamatta jo toista vuotta niin ei pääse tarkistamaan fyyran omalta keskustelupalstalta.
   

Kerro tästä muillekin!