FHRA:n myymät mainostilat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopar, 24.5.2007.

  1. Mopar

    Mopar Gearhead

    Mitähän FHRA saa tästä kilpa-autoista myymästään mainostilasta? Ymmärtäsin kyllä tarran pari, mutta nyt katsastuksessa lyötiin 12kpl tarroja ja nämä sitten auton kylkeen. Mitäs jos ajaa prätkällä, ei siihen sitten muuta mahdukkaan?
    Tätä kehitys vauhtia pitää ostää isompi kilpuri, että saa vielä omatkit sponsori tarrat mahtumaan? :rotfl:
     
  2. elky_^^

    elky_^^ 1st gear

    Hmm... eikös raamatussa lue että kilpailia voi kieltäytyä fyyran sponssi tarrojen laittamisesta sillä verukkeella että ne on kilpailevia sen omien sponssien kanssa. Eli sitten vaan Starkki, Bahco ym ym sponsoreiks :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tossa tarvii sit lisäks olla mukana kopio sponssisopimuksesta missä se oma sponsori kieltää kilpailevat mainokset :wink:
    Mitäs mainoksia muuten tänä vuonna tulee? Viime vuonna ei muistaakseni pitänyt rätkiä kuin 8 tarraa vai oliks se 10 mut lisääntymään päinhän ne on.
    Mut mitäs jos tarjoavat laitettavaks GTI Magazinen tarraa niin kai siitä nyt sentään voi kieltäytyä jo ihan vaan "uskonnollisista" syistä :poff:
     
  4. Henski

    Henski 1st gear

    Defa, Sonax, Rautia, Kamasa-Tools, American Car Show??? ja V8-Drag Race Series 2007.....
     
  5. Käkö

    Käkö Gearhead

    Se on muuten toi defan tarra ällistyttävän ruma :eek:

    Eix niitä v8-magazinen tarroja ollu kax: drag race-series ja sit se tavallinen?
     
  6. Käkö

    Käkö Gearhead

    Prätkä ja junnuräksteri tarrat on onneksi pienempiä kooltaan, tosin ei taida lohduttaa streetbikeissä ajelevia, on meinaan joissain hoodeissa sen verta vähän tilaa et saa olla taikuri et saa ne mahtumaan...
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Me taas yritettiin jo viime vuonna piilottaa se Kamasan mainos mahdollisimman näkymättömään kohtaan kun on se ruma. Ja vieläpä vihreä, hyi. Ei sovi meidän värimaailmaan :poff:
     
  8. Henski

    Henski 1st gear

    Ei, kyllä niitäkin oli melkein laatikollinen :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  9. Käkö

    Käkö Gearhead

    :rotfl: :rotfl:
     
  10. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Vastaan kun ei järjestäjäpuolelta kommentoida kysymykseesi,samaa asiaa kyselin itsekkin 2005 kun käytäntö muuttui kisakohtaisesta mainostamisesta kausikohtaiseen,vastaukseksi sain silloin,että yksi kilpailija maksaa FHRA:lle 520 eur/kisa jolloin osallistuminen oli 200eur eli ilman mainoksia olisi pitänyt maksaa tuon erotuksen jos itse halusi sponsorit hommata(toiminnanjohtaja voi korjata luvut jos ihan väärin muistan).
    Yhtä asiaa silti ihmettelen kun kilpailut on kallita katsojille,kilpailijoille ja järjestäjille kuka korjaa potin?
     
  11. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Niinpä. Ja vielä kun American Car Shown korkeita lippuhintojakin perusteltiin sillä että isona massatapahtumana siitä(kin) saa kerättyä sit hyvin rahaa mm. noiden kyseisten kilpailujen järjestämiseen :odroll:
    Kallista. Elämä on :poff:
     
  12. sarvikuono

    sarvikuono 1st gear

    korkeesaaren apinatkaan ei joudu maksamaan siitä et niitä tullaan kattomaan ja ihmettelemään
     
  13. SC 285

    SC 285 1st gear

    Juu tätä "moparin" kanssa varikolla pähkäiltiin. Määrä alkaa olla kyllä melkoinen ja noi tollaset "laatikkotarrat" ei oikein muutenkaan ole hyvän näköisiä. Varsinkin toi defan tarra oli järkyttävä... :eek:
     
  14. Käkö

    Käkö Gearhead

    Ei tainnu olla helppo sunkaan niitä laittaa siihen sun kilpuriin, ei siinäkään tota pinta-alaa ihan kauheesti näytä olevan :rotfl: :
    http://kuvia.1g.fi/kuvat/Tapahtumat+200 ... 07-661.jpg
     
  15. SC 285

    SC 285 1st gear

    No ei ole ei... Ja vielä pitäis saada jungettua kai noi Nordicin parit tarrat jonnekin... Nii ja VP....
     
  16. Jza

    Jza Double Gearhead

    No etufillarien vanteissa ja jarruvarjossa olis vissiin vielä tilaa :D
     
  17. SC 285

    SC 285 1st gear

    No svidu... nehän vois teettää kangasmerkkeinä noi tarrat. Sit vaan ompelis varjoon kiinni... :rotfl:

    No joo... Alko vaan ahistaa, kun ensin näkee vaivaa maalauksen kanssa ja sitten yrittää sovitella noi omat sponssitarrat silleen ettei maalausideat kärsis ihan jumalattomasti, ja sitten katsastuksessa lyödään repullinen tollasia kantti kertaa kantti tarroja kouraan... :mad:
     
  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Täytyy kai sit laittaa autoon koukku ja ottaa peräkärry perään että saa ne kaikki mahtumaan :rotfl:
    Mut saakohan Suomessa sit ajaa silleen, ulkomaillahan joku jossain videossa veti asuntovaunuakin perässään :poff:
     
  19. Bitti

    Bitti 3rd gear

    Taisi olla ruotsissa (Mantorpissa) joku vuosi sitten. Meni aika lujaakin. En tiedä paistoiko emäntä takana lettuja..
     
  20. askom

    askom Gearhead

    Mopoissa tapahtui pari vuotta sitten, et tarrat oli saman kokoisia ku autoissa; eihän ne mihinkään mahtuneet ja silloin järjestäjä kyllä ymmärsi yskän. Nyt ne on noin puolet tai jotain pienempiä. Silloin aikanaan liimailin joitakin wheelie barsien levyjen sisäpuolelle, öljypohjaan (vrt. Artsi Nyqvist / Pernod miljoona vuotta sitten) ja loput jätin pois. Ei oo kertaakaan hylätty sen takia, kai ku oon ollu ainoo tai se toinen kuski ryhmässä ;) So not, tarrahan voi tippua tuulessa (niihin ei päde sääntö teippauksista ymv. mitä sääntökirjassa lukee; perustelen tään jos joku on eri mieltä :soosoo: )

    Parista tarrasta olen kieltäytynyt urani aikana kolmannella vuosikymmenellä ajaessani, sponssi-ristiriitoihin tai eettisiin syihin vedoten. Ainoa seuraus on ollut, ettei itseksen ryhmässä ajaen ole aina löytynyt ihan helposti riittävää rakoa vetää, mut tääkin on vaan mun suppea näkemykseni :eek:

    Tään kevään tarrat näytti äkkiseltään niin samoilta kuin viimevuotiset, jotta annoin ne heti mekatsulle eli Janille nitrokisan aikoihin syntyvän jälkikasvun tarpeisiin (Mikalla sitä kasvua jo on ollut yli neljännesvuosi, et ukkina tässä vedetän ja tullaan vetämään).
     

Kerro tästä muillekin!