FHRA:n sääntövaliokunta kysyy kuljettajien mielipidettä!

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja FHRA Sääntö, 30.9.2007.

 1. chevy 2

  chevy 2 Gearhead

  Käkö siinä ooppelin vieressä oli semmoinen musta Nismo-drifteri jossa oli myös dyno-laput noukalla.+600 oli mutta ne tekee toisella tavalla nuo ajosuoritukset.Me manataan radalla että kun on huono pito,ne taas että pitää viilata,ei sudi tarpeeksi :rotfl:
  Vähän OT....
   
 2. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Ja kuulemma noihin driftereihin saa ihan sitä hommaa varten tehtyjä kumejakin jotka luistaa ja savuaa niin saatanasti :p Pitäskö hommata yhteen kisaan sellaset niin sais vähempitehosella katuautollakin näyttävän lähdön kun burnais koko ajosuorituksenkin lähdöstä maaliin :poff:
   
 3. laakkius

  laakkius Gearhead

  Jaa, semisliksejä ovat käyttämässä ens kesäks ku vauhtia ei ole tarpeeks ku pito ei riitä...

  Sorry OT :poff:
   
 4. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Joo, ihan yliarvostettuahan toi täys slicksien ihannointi on, meilläkin oli finaalikisoissa ET Streetit kulunu jo täys slickseiks niin ettei niissä näkynyt enää urista naarmuakaan mut ei ne mitään pitäny :rotfl:
   
 5. Uba

  Uba 1st gear

  Kommentteja on tullut tähän mennessä 11 kpl. Tässä suuntaa antava yhteenveto:

  - Ilokaasu vapareihin 8 mainintaa
  - Ei rajoituksia turbon kokoon 6 mainintaa
  - Turbon kokoon rajoituksia 1 maininta
  - Vaparit suuremmiksi 5 mainintaa
  - Ryhmät yhteen 5 mainintaa
  - Ryhmät erillään (jos löytyy 5 autoa) 2 mainintaa
  - Rajoitetaan kulkua 8.5 sekuntiin 1 maininta
  - Jos tilavuusrajoja on - niitä on valvottava 1 maininta

  Virhemarginaalia löytyy. Maininnat yritetty kerätä nimellä ja kilpailunumerolla varustetuista kommenteista. Sääntövaliokunnan seuraava kokous 13.10. Kannattaa huomoida, että muutoksia street sääntöihin ei välttämättä ole tulossa - ainakaan ensi kaudelle.
   
 6. 65 chevelle

  65 chevelle 1st gear

  Re: g

  aika pitkälti samaa mieltä eren kanssa,tietenkin vois olla vaikka 2 STREETTI ryhmää.

  ds323 jarmo nyberg
   
 7. RAAKA

  RAAKA 1st gear

  Vain ja ainoastaan minun mielipiteeni(vetikö herneet taas)jos tieliikenne katsastusvelvoite poistuu niin osallistumismaksut kilparyhmien tasolle ja nimi Street pois ja uusi Street ryhmä jossa on toi tieliikennekatsastus ja säännöt,jaa rupes visiot juoksee päässä kehitellään kehitellään.
   
 8. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Oot RAAKA aika monta vuotta myöhässä kun johan toi tieliikennekatsastuksen pakollisuus on ollu pois monta vuotta ja edelleen sanon jotta parempi niin vaikka meidän kiulu onkin ja tulee varmaan aina olemaankin leimattu myös kadulle :wink:
  Eikä osallistumismaksuissa pääperiaate kaiketi olekaan toi Street juttu vaan kun ovat Sportsman luokkia kuten vaikkapa SPET:kin niin sen vuoksi ne on myös sen mukaisilla osallistumismaksuilla.
   
 9. RAAKA

  RAAKA 1st gear

  Kyllä kyllä näin on NO kuhan huudan joutavaa mut kuten ei varmaan kaikkien tiedossa jotka minut tuntee niin jos joku tulee sanomaan et voitin tos Street kilipailun ja kikotin ei ole tieliikennekatsastettu minulta ei hurraa huutoja ja aaltoliikkeitä kannata odottaa.
  Anteeksi niile jotka pitää autoaan Streettinä niin tiedän et kovaa duunii ootte tehnyt.

  Ja eikös nyt ku sääntöjä rukataan niin nimet kans eli jotenkin toi Nybergin ajatus 2 luokkaa,mutta eikös kohta rupee olemaan noita alaluokkia liikaa.
   
 10. gremlin

  gremlin Gearhead

  Sportsman luokkia ovat mm. myos S/SS, SG ja niilla on kylla taydet maksut.
   
 11. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Samoin vaikkapa comp, ja outlaw, eli ei meillä käytännössä normi SM kisassa muita ajetakaan kun sportsmania. Cup luokkia noi sen sijaan erotukseks on, mut niin taitaa olla Outlawkin. Ihan hyvä, jos ei hötkyillä muutosten suhteen, ei kai tässä mitään akuuttia syytä ole, miks tarvis kauheesti niin tehdä?
   
 12. triniemi

  triniemi Gearhead

  Kyllä kai nuo alemman osallistumismaksun luokat liittyy eniten näihin:

  -Vain yksi avustaja lipulla sisään, muilla kolme
  -Cup luokkia
  -Televisiointi ei mahdollista
   
 13. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Tämä on kyllä sosiaalidemokraattien hommaa. En tiedä paljonko FHRA nettoaa tai häviää tällä säännöllä mutta vähintää 1+2 sais olla kortteja joka luokassa. Minähän jaksan ihannoida tuota Piteåta kun täältä jängältä itsekin olen ja siellä saa esim. Bracketissa 1+3 korttia. Osallistumismaksu kesä ja elokuussa 40 euroa, heinäkuussa 80 euroa.

  Olis hieno kädenojennus myös avustajille nuo ilmaiset kortit vaikka käytännössähän kuski nuo aina maksaa.
   
 14. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Rahallahan niitä avustajakortteja saa onneks lisää. Meinaan rupee olee tänä päivänä noi kaikki määräykset sitä luokkaa, että yksin kisoissa toimeentulo on liki mahdotonta, ja kakskin on siinä ja siinä.
   
 15. triniemi

  triniemi Gearhead

  On toi Suomen malli mun mielestä silti oikeudenmukaisempi. Se joka tuo ison tiimin, myös maksaa siitä. Joillakin taas tilanne on se, että hyvä jos yhden kaverin saa mukaan ja tällöin korpeaa maksaa tyhjää ylimääräsistä tiimilipuista.
   
 16. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Oikeudenmukaisempi - millä tapaa? Sekö että sä maksat yhdestä tai kahdesta ukosta joka kerta ylimääräistä. Esim. SPET:ssä pyörii jo nyt semmosta kalustoa että yhdellä kaverilla et kunnolla pärjää. Pyydätkö sä sen toisen mukaan ja kerrot portilla et susta menee sitten maksu vaikka pukkaatkin mun autoa viikonlopun.

  Kuten Jykä sanoi niin kortteja saa rahalla lisää, kuulemma myös suhteilla.
   
 17. triniemi

  triniemi Gearhead

  Sillä tapaa, että se joka ei avustajia saa paikalle, ei tarvii myöskään maksaa siitä. On kavereita, joilla ei ole ketään auttamassa varikolla. Se joka tarvitsee, onneksi saa niitä lisää rahalla.

  Jos avustajalippujen määrä ET-ryhmissä tai Streetissä olis se kolme, niin kai osallistumismaksukin nousis ja se ei oikein palvele ketään.

  Sama homma sähkön kanssa, se maksaa joka tarvii. Ei kaikki silti sitä osta. Kukaan ei varmasti halua sitä, että sähköt on käytettävissä, käytit tai et, ja se maksettais osallistumismaksun yhteydessä.
   
 18. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  No, mun pointti asiassa oli se että avustajat on tekemässä kisaa mahdolliseksi samalla tavalla kuin toimitsijat. En ainakaan itse istuskellut aikanaan juurikaan katsomon puolella eli mistä mun pitää avustajana maksaa se 20 euroa?

  Ja asiasta kolmanteen. Piteåssa on nyt kiinteät sähköt ja agrekaatin huudatus kiellettyä. Ihanan hiljaista...
   
 19. hejo

  hejo 1st gear

  Eikös tuo vähäisempi määrä teami lippuja ja "näkymättömyys"telkkarissa ollut se peruste tuolle halvemmalle kilpailumaksulle.... isot pojat maksaa isosti,isosta teamista ja pienet pienesti...
   
 20. Samsa

  Samsa 1st gear

  Mun auto on kanssa joka vuosi konttorilla käynyt. Rekisteriotteessa lukee että moottori hyväksytty vapaasti hengittävänä ja yhdellä alkuperäistä vastaavalla kaasuttimella. Eli siis ei ruiskuja eikä mitään ahtimia voi laittaa. Mutta toissa viikolla tuli taas vuodeksi leima niin että paistaa se päivä risukasaankin...
   

Kerro tästä muillekin!