FHRA:n sääntövaliokunta tiedottaa!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja FHRA Sääntö, 30.9.2007.

  1. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    pakko kommentoida hieman itsekkin näihin provoihin ja sanoa kiitos että lopetit... mielipiteensä mun mielestä saa kuka vain julkaista ja kertoa, mutta joillakin se menee siihen mustamaalaus ja vittuilu puolelle enemmän kuin asiasta puhumiseen.
    tuskin tässä asiassa on tai on ollut mitään salaliittoa sen puolesta että joku lähtisi pois kisoista.
     
  2. forssu

    forssu Gearhead

    Tulikohan tähän mitään selvyyttä kun NDRS meeting on ilmeisesti takanapäin?

    -Jani-


    Comppi pääsi unohtumaan tiedotteesta. Compissa on yleiseurooppalaiset säännöt, joista neuvotellaan 27.10.2007 NDRS:n kokouksessa. Tämän verran oli tietoa aiheesta eiliseen kokoukseen osallistuneilla.
     
  3. Uba

    Uba 1st gear

    Comppi-kokous oli jäänyt pitämättä sairastapauksen johdosta. Jatkosta ei ole sovittu vielä ruotsalaisten kanssa.

    Näin kuulin Väljän Tapsalta, joka hoitaa FHRA:n kansainvälisiä yhteyksiä. Taitaa käydä helposti niin, että isommat remontit Comp-sääntöihin jää tekemättä vuodelle 2008.
     
  4. forssu

    forssu Gearhead

    Ketä sinne ruotsiin (Comp meetingiin) on menossa ja koska? Väljän homma ilmeisesti sopia ajankohdasta? Eihän nämä vissin salaisia asioita ole niin voisi käydä jotain keskustelua aiheesta järjestävän RY:n virallisella foorumilla. Kiinnostuneita Compin asioita hoitamaan on ilmeisen vähän koska kuskeja on ilmottautunut 1 kpl, eli MINÄ!

    Sellaisten on turha yrittää hoitaa asiaa joita se ei kiinnosta. Kahdesta suusta kuullut että tuskin tässä mitään keretään tekemään...No ei varmasti kun kukaan ei tee mitään! Epäkohdat on kyllä huomattu ajoissa...

    -Jani-
     
  5. turbo

    turbo 3rd gear

    Tarkoitatko näitä epäkohtia?

    Vähän surettaa, että toiset tekee noin paljon töitä tuodakseen esille epäkohtia eikä sitten saada edes sääntöpalaveria koolle. Ei se voi olla tänä päivänä kovin vaikeata laittaa puhelinpalaveri ja NetMeeting pystyyn.

    Meillä töissä toi etänä neuvotteleminen on asiakkaidenkin kanssa jokapäiväistä kauraa.

    Mutta listatkaapa nyt tänne ne toivomanne sääntömuutokset jos ne saatais sitten kaudelle 2009. Oisko nää hyviä ehdotuksia:
    - CIC järjestelmä palautettava vuoden 2006 sääntöjen mukaiseksi
    - Ollaan varmaan edelleen sitä mieltä, että centrifugaaliahdinluokkien indeksikiristys kaudelle 2007 on ollut aiheeton
    - NDRS:n ja joka maan kärkikolmikon indeksejä on kiristettävä vaikkapa 0,6s, 0,4s ja 0,2s. Muuten me ei lähdetä ajamaan Ruotsiin 8)
    - Jos ei öljyä rataa ja pääsee omin voimin paluustripille, niin saa satasen alennusta seuraavan kisan osallistumismaksusta. (=saadaan enemmän ajoaikaa)
     
  6. forssu

    forssu Gearhead

    No kyllä tosta aika hyvin käy jopa graafisesta kuvaajasta selville CIC epäkohta.

    Nykyään on mielestäni esim sähköpostilla selvitettävissä mitä ollaan tekemässä vai tehdäänkö mitään. Pistäisi tämä Comp asia selvitä ilman snapsi palaveriakin. Joko esim muutetaan säännöt takasin tai ei.

    Uba on tuonut asioita kilpailijoiden tietoisuuteen ja iso kiitos siitä. Comppi vaan on vielä täysin retuperällä.

    -jani-
     
  7. forssu

    forssu Gearhead

    Pistin postia Per Erik Lindgrenille. Osalta huhuista katkes het siivet...

    Heillä oli ollut kokous syyskuussa mutta siinä ei kellään ollut mitään sanottavaa CIC muutoksesta. Kun saavat tehtyä raportin meetingistä niin lupasi lähetellä. Oli käsitelleet vaippoja ym asioita.

    Seuraava meeting on tammikuussa. Pyysi liittymään Swedish comp associatioon kun ei halua siitä pelkästään kansallista lupia.

    Voin pistää tarkempaa sepostusta yv:nä jos tarvis.

    -Jani-
     

Kerro tästä muillekin!