FHRA:n sääntövaliokunta tiedottaa!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja FHRA Sääntö, 4.3.2008.

  1. FHRA Sääntö

    FHRA Sääntö 1st gear

    Päivitys FHRA:n sääntökirjaan 2008. 4.3.2008

    Sivu 30:

    Muutos alleviivattu:

    Junior Stock (JR/S): ikäryhmät 8 - 13 vuotta, täytettävä 8 vuotta kuluvan kalenterivuoden aikana. 12.90 s ja hitaammat (alle 12,90 s lajitteluajat hylätään), dragster-, avokoriset altered tyyppiset autot perustuen henkilökohtaiseen E.T. aikaan. Parilähdöt Full Tree -kuusella. Pudotusajossa Breakout -sääntö voimassa, lajitteluajon paremmuus reaktioaikojen perusteella.
    Junior Modified (JR/M): ikäryhmät 12 - 17 vuotta, täytettävä 12 vuotta kuluvan kalenterivuoden aikana. 7.90 s ja hitaammat (alle 7,90 s lajitteluajat hylätään), dragster-, funny car, avokoriset altered tyyppiset autot perustuen henkilökohtaiseen E.T. aikaan. Parilähdöt Full Tree -kuusella. Pudotusajossa Breakout -sääntö voimassa, lajitteluajon paremmuus reaktioaikojen perusteella.

    Sivu 158:

    Muutos alleviivattu:

    1:5.1 VÄLIJÄÄHDYTIN

    Polttoainetta saa lisätä vasta välijäähdyttimen jälkeen. Välijäähdytin turboahdetuissa ja mekaanisella keskipakoisahtimella varustetuissa ajoneuvoissa oltava toiminnaltaan ilma/vesijäähdytteisiä. Valmistusmateriaalina sallittu alumiini ja teräs. Jos käytetään vesijäähdytteistä on max nestetilavuus 10 litraa.

    Välijäähdyttimen sijaittava korilinjojen sisäpuolella (moottoritila, ohjaamo). Jos sijoituspaikka ohjaamossa on välijäähdyttimen sijainti, joko apumiehen puoleinen lattia tai tuliseinä johon se tulee asentaa tukevasti metallipannoilla. Ainoastaan pultti- ja mutterikiinnitys (min M10) sallittu. Välijäähdytin, joka sijaitsee ohjaamossa on valmistettava siten että kaikki paineletkuliitokset sijaitsevat moottoritilassa.
    Valmistuksessa huomioitava myös riittävät jäykisteet laajoihin levypintoihin paineen pullistavan vaikutuksen pienentämiseksi.
     

Kerro tästä muillekin!