FHRA:n uudet sivut

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Sapru, 4.4.2007.

 1. Sapru

  Sapru 1st gear

  On nyt julkaistu. Huomioikaa mikäli teillä on kirjanmerkeissä sivusto, pitää osoitteesta poistaa /fin... eli FHRA:n sivut avautuvat osoitteessa www.fhra.fi

  Hanski
   
 2. Yorkki

  Yorkki Gearhead

  Fonttiongelmaa ainakin Firefoxilla, IE:llä näkyy ok. Kannattaa testata kaikilla valtaselaimilla ja käyttöjärjestelmillä.
   
 3. Sapru

  Sapru 1st gear

  Kerro minkälaista probleemaa, omalla FF:llä toimii ihan ok.
   
 4. Yorkki

  Yorkki Gearhead

 5. Sapru

  Sapru 1st gear

  Tutkitaan tilannetta, suattaapi hetken kestää että saadaan sopivaa kaikille "kanaville", mutta kiitos vinkistä.
   
 6. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

  Juu,pienen hetken koska sivulla on paljon kuvia jotka aloittavat latautumaan!
  Sulla varmaan vähän hitaampi yhteys kun minulla (24/3),ei fontti virheitä näkyvissä!!

  Ps:Ihan on kivasti ja selkeesti toteutetut sivut :)
   
 7. triniemi

  triniemi Gearhead

  Ihan nätit sivut! Kilparyhmien esittelyistä puuttu ET-ryhmät kokonaan joten ne vois sinne lisäillä. Mä voin vaikka säveltää sen tekstin sinne jos haluut?
   
 8. pepechevy

  pepechevy 1st gear

  en mää ainakaa päässy etusivulta mihinkää muutaku uutisiin :mad: oiskos tuo autosivu homma ollu jossain etusivulla? mullon ooppera sellain
   
 9. HM

  HM Gearhead

  Kilparyhmissä ei näkynyt myöskään olevan Super Streettiä.
   
 10. ERT2

  ERT2 1st gear

  Sama vika täällä ja sama selain.... :mad: :mad: :mad:
   
 11. Dervish

  Dervish 1st gear

  Tosiaan toi yläreunan navipalkki ei näy operalla, mutta ie6 näyttää sen kyllä.. (ei tässä ny silti tulta tartte sen takia alkaa syökseen)

  Hanski, mut hienolta näyttää sivut jo nyt, etenkin kun menee ilman www'tä oikeaan paikkaan.

  - Sami Partanen .
   
 12. Sapru

  Sapru 1st gear

  Alanpas käydä siis oopperassa :D

  Huomioitu seikka, asialle tekenemme jotain, tosin viiveellä, kun tarttee antaa Jounin lepuuttaa joskus silmiään...(voitte vaan oikeesti kuvitella, teekkö punasen----teekkö sittenki sinisen----palataanko jookoste punaseen...eikäkunsiis...)

  Kisaryhmä esittelyitä tosiaan voi laittaa tulemaan tietenkin!

  Muna/Tipurikasta Pääsiäistä kaikille,

  Hanski
   
 13. dragrace

  dragrace 1st gear

  Operan ongelmaa ratkotaan, mutta on se "hauska" selain kun ei tue noita Javascriptejä (tai ei ainakaan kaikkia), mutta...

  Fonttiongelmat pitäisi olla korjattuna, Firefoxin eri versiot näyttää käyttäytyvän hieman erilailla esim. 1.07 oli muutamalla sivulla fontti pulmaan, mutta versiolla 2.0 ei.

  Sisällön kanssa FHRA:n porukka varmasti vääntää ja puurtaa vielä, että saadaan kaikki asia virheet ja puuttuvat tiedot paikalleen ja korjattua.

  Sami: Mitä tarkoitat "ilman www'tä?"

  Kaikille tiedoksi, että vanha mahdollisesti Suosikkeihin bongattu osoite www.fhra.fi/fin/ ei siis enää toimi, eli käyttäkää ositetta www.fhra.fi

  Jouni Vesterlund
   
 14. Heikki

  Heikki Gearhead

  Uskoisin, että tuossa viitattiin siihen, että jossain vaiheessa ennen uudistusta fhra.fi vei väärään paikkaan ja vain www.fhra.fi johti oikeaan osoitteeseen.
   
 15. Yorkki

  Yorkki Gearhead

  Nyt näkyy fontit ok, selaimena FF 2.0.0.3.
  Vastaan Samin puolesta, ennen jos kirjoitti (kehittyneemmän) selaimen osoiteriville fhra.fi, se vei jollekin, muistaakseni, kassa.fi- sivulle tms.
  Jos palvelimen asetukset ovat kunnossa niin FF- ja Opera- selaimilla ei tarvitse kirjoittaa osoiteriville www:tä ollenkaan.
   
 16. Dervish

  Dervish 1st gear

  Tämä oli se nimenomaan mitä tarkoitin.
  Ainakin operalla on aina tehnyt tuon, mitä nyt pari vuotta on vasta tullut kytättyä fyyran sivuja (nyyppä kun olen autojutuissa)
   
 17. dragrace

  dragrace 1st gear

  Sportsman ET, Pro ET ja Super Pro ET on nyt lisätty, kiitos esittelytekstistä!
   
 18. triniemi

  triniemi Gearhead

  tacktack, eipä tosta nyt kova vaiva ollut. Mopoilijalle kiitos kuvasta.
   
 19. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Tuntuu muuten tämän palstan kirjoittajien huono taso Triplaantuneen sen jälkeen, kun FHRA siirsi Fooruminsa tänne. Lähes jokainen aikaisemmin siellä kirjoittanut lähettelee tänne "yhden lauseen ihmeitä" eli "onelinereita" jotka muuten ovat monilla muilla keskustelupalstoilla kiellettyjä. Onko tämä kisaporukka oikeasti näin yksinkertaista, saamatonta ja oppimatonta kun kirjoitusten taso antaa ymmärtää. Mitähän se kertoo oikeasti tämän lajin luonteesta, harrastajista ja mukanaolijoista, kun ei pystytä Kissaa sanomaan muuten kuin toteamalla Kissa on Kissa. Mitähän muuten lajista kiinnostuneet Sponsorien edustajat, tarkoitan tällä FHRAn sponsoreita miettivät lukiessaan näitä alykkäitä lähes kuolemattomia yhden lauseen ihmeitä päivästä toiseen huomaten, ettei noista oikeasti ole mihinkään. Ainakin minä henkilökohtaisesti haluan välttää omia tuttujani ja Sponssejani lukemasta tämän palstan kirjoittajien tuotoksia vain siksi, ettei minua yhdistettäisi moniin täällä kirjoittaviin. Ainoa asia täällä, mihin saadaan edes jonkinlaista järkevää spekulointia ovat niitä, joissa valitetaan, itketään ja surkutellaan maksujen suuruutta sekä FHRAta kisojen järjestäjänä.

  Pitäisiköhän asialle tehdä jotain :eek: Henkilökohtaisesti mua useinkin puistattaa ja hävettää näyttää olevaansa osa tällaista kaaoottista ja täysin painokelvotonta ulosantia omaavan yhdistyksen jäsen. En tarkota tällä nyt sitä, että FHRAssa olisi jotain vikaa yleisesti, vaan sitä, että FHRAn kilpailu-asioista kiinnostuneet kilpailijat, kannattajat ja katsojat näyttävät vaan maallikon silmin senverran yksinkertaisilta, ettei tollasta porukkaa monikaan kykene ottamaan tosissaan.

  Mitä sitten pitäisi tehdä ? Auttaisiko tämän palstan ylläpidon vaatimus siitä, että jos sinulla on jotain sanottavaa, niin perustele se. Ainakin tolla tavalla on saatu paljonkin aikaan monilla muilla palstoilla, kuten esimerkiksi www.jatkoaika.com joita seuraan. Kommentteja ihmiset, mieluiten ilman sarvia ja hampaita, ilman herneitä nenussa ja asiallisesti kirjoittaen. Mahtaako täällä kukaan Vipottajan lisäksi tällaiseen urotekoon pystyä. Voittehan te vaikka yrittää tehdä tämän kirjoituksen kirjoittajan naurunalaiseksi tyrmäämällä täysin nämä väitteet, arvostelemalla tämän kirjoittajan kirjoitusten sisältöä, tuotoksia tai vaikka yleistä olemusta. Mutta tehkää se tyylikkäästi kirjoittaen alentumatta henkilökohtaisuuksiin ja muihin typeryyksiin, mitä täällä on monilta kuullut.

  Yrittäkää edes :soosoo: Ei se niin vaikeaa ole :poff:
   
 20. Henski

  Henski 1st gear

  Parempi varmaan sanoa "kissa on kissa", jos haluaa sen tuoda julki, kuin kirjottaa 295 sanaa puutaheinää aihealueeseen, jossa on ilmoitettu FHRA:n uudet sivut avatuiksi ja pyydetty informoimaan ilmenneistä ongelmista.

  Onkohan tullut Luigi nyt syötyä liikaa makeisia? :poff:
   

Kerro tästä muillekin!