FHRA Night race & test n tune 31.8-2.9.2018 Kauhava

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Miksu.1g, 24.8.2018.

 1. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Toivottavasti vetää kesällä 3.9
   
 2. Catiska

  Catiska 3rd gear

  Mutta oli kuitenkin komeaa katsoa kun veti pitkälle soihdut taivaalle osoittaen. Eikä sellaista lyhyttä nykäsyä kuten monesti näytöslähdöissä näillä kapineilla. Eli, laittoi oikean shown pystyyn!
   
  Cumminski ja Araldite73 tykkäävät tästä.
 3. Cumminski

  Cumminski 3rd gear

  Ai että aiemmin ei oo noilla pystynyt vetää ns täysillä vai? Suomessa? On varmasti kutaa ku saa kerrankin laittaa hanat täysille :)
   
 4. valtope

  valtope Gearhead

  Aika paljon oli pois Tierp säätöihin verrattuna, mutta Timo järjesti silti hyvän Show:n.
  Ps. Suomessa ei ole koskaan voinut vetää "täysillä" TF:llä, radat eivät sitä ole kestäneet.
   
  jknR tykkää tästä.
 5. Mopar A-koppa

  Mopar A-koppa 1st gear

  Sunnuntaina testaamassa! Olihan mahtavaa käydä neppaamassa Kauhavan uudella Radalla!! Huippu baana ja nopeesti äijät saanu mestat kuntoo. Hotelli ja aamiainen mukava homma ja kävelymatkan päässä,kun ei oo tota teami rekkaa!Mut joo lauantaina paikalle Etelän mies kaukaa,ni näkee myös isojen poikien finaalit.Mihin voi kaluston jättää La? Ei mahu varikolle?Ai mä vien mun kultani Kauhavan kadunvartee? Kyl tulee ensi vuoden nitroissa ahdasta!!!!
   
 6. Cumminski

  Cumminski 3rd gear

  Kuinkahan pitkiä isossa maailmassa noi top fuelille sopivat radat yleensä on? Se on vaan noin nopeella toikin rata äkkiä ajettu päästä päähän, no eee vaan eihän sitä koko matkaa ajeta tietenkään :) mut että se pari kilsaa siinä nyt on että toivottavasti riittää ;)

  Ai muuten: onko näissä kiihdytysajoissa ajatettu koskaan "joku onnellinen voittaja" tai jtn vink vink. Vois noi "mun mersu kiihtyy paljon paremmin ku noi romut"- jätkätkin unohtaa yleiset kommenttinsa ku pääsis kunnolla kyytiin kokeilemaan ;)
   
  Muokattu: 12.9.2018
 7. C5_Z06

  C5_Z06 Gearhead

  Näin se varmaankin ja valitettavasti useimmiten menee.

  Mutta, nykyaikana asiakkaat odottavat että kaikkea on aina tarjolla. Sinänsä kolmen kilsan päässä kentästä on useampikin pikaruokapaikka. En tiedä miten pizzan tilaaminen onnistuisi...no miksei normi-SM:ssä. "Tuu siihen samalle portille mistä tiimit ajaa sisään..."
   
 8. Tämä ketju on mennyt ihan ohitse, mutta nyt on pakko kommentoida ja oikaista vähän asioita.

  En tiedä millä perusteella olet näitä Blacklist kavereita tunnistanut, jotka tuollaista olisi menneet sanomaan? Äkkiseltään tulee mieleen, että kyseessä voi olla jotain Blacklistaa katsomaan tulleita maksavia katsojia?

  Kyseisessä väitteessä ei muutenkaan ole mitään järkeä, sillä vielä lauantaina iltana aina viittä vaille puolen yön olimme kaikki tyytyväisesti siinä uskossa, että saamme ajaa pohjoinen vs etelän shootoutin läpi. Eli meillä ei ollut mihinkään kiire, eikä paniikkia illan aikana.
  BL-varikolla kyllä vastaavasti kävi yleisöä koko ajan kyselemässä, että milloin ajetaan Blacklist shootout?

  Muutenkin listalaisten asenne toisia "kilpakumppaneita" kohtaan, puhumattakaan young blood-tulevaisuuden toivoista on yleisesti ottaen kaikkea muuta kuin yllä mainitun kaltaista "painukaa vittuun" meininkiä. Tämän tietää kaikki BL-kuskien kanssa jutelleet ihmiset.
  Se oli huomattavissa, että night race yleisö oli varsin notkeassa kunnossa illan aikana, mikä myös viittaisi tuohon tökeröön kommentointi tyyliin yleisön puolelta...

  Tämä ilmaiseksi ajamaan tuleminen on vähän outo heitto, sillä Blacklist-sarjojen kuskit oli pyydetty FHRA;n toimesta night raceen vetämään yhdet näytöslähdöt tämän Blacklist shoot outin merkeissä.

  Tuohon omien tapahtumien järjestämiseen ei ole vielä ollut tarvetta ja niitä järjestäneinä tiedämme niiden riskit. Tosin voihan se olla, että jonain päivänä tilanne menee siihen, että on kaikkien osapuolien mielestä paras ratkaisu järjestää omat tapahtumat/kahinat?
  Mutta ei se auta FHRA:n kisaajiakaan, jos yleisöpula sm-kisoissa jatkuu ja sitä kautta joudutaan esim. nostamaan entisestään esim. 150eurolla kisaajamaksuja per kuski...
   
 9. Tomas C5

  Tomas C5 2nd gear

  Joo, ei tää nyt maata kaatava asiaa ole.
  Sen verran on tullu käytyä näissä mukana, muutama vuosi sitten ittekkin kadunmiehen tapahtumissa ajamassa, että kyllä nää suulaat herrat oli valitettavasti Black List porukan mukana olevia hemmoja.
  Olikohan tää episodi abaut 22-22.30
  aikoihin?
  Taisinpa joku vuosi sitten junailla Black List porukalle ajomahdollisuuden Alastaroon Corvette Clubin ratapäiville.
  Samassa tapahtumassa taisi olla ainakin yksi Kauhavan suupaltti, yhtä notkeassa kunnossa silloinkin.
  Olen ehdottomasti Black Listin kannattaja.

  Ei kilpailu maksuja tarvii nostaa, mainonnalla tämä pitää hoitaa.

  Mutta faktaan on se että, tavallinen yleisö tulee katsomaan Nitro autoja ja prätkiä, ei ne ymmärrä yhtään mitään, mitä tarkoittaa Black List.

  Mutta hei, junnuista nousee varmuudella vielä kovia Black List kuskeja.
  Siinä on huppari äijät helisemässä kun nuori tyttö vie 5-0 voiton!!
   
  Muokattu: 1.10.2018

 10. Jos näin on faktaa niin voit varmaan laittaa yv:llä tarkempaa viestiä kenestä tai kenen tiimistä on kyse.

  Samaa mieltä ollaan tuosta, että kilpailumaksuja ei voi nykyisestä sm-kisoista enään nostaa päinvastoin, mutta se tosiaan tarvitsee tekoja puheiden sijaan, muuten tilanne vain pahenee...

  Nitrot kiinnostaa kaikkia se on varma, tosin ei niitä putkia ainakaan hirveästi SM-kisoissa näe ja hyvin tuntuu yleisöä tulevan katsomaan kadunmiehen päiville lista-ajojakin, ainakin jos noita katsomokuvia FHRA:n tapahtumista katsoo ja tulkitsee oikein FHRA:n kulu/tulo-tuloksia kadunmiehen päiviltä..?

  Mikä tulkitaan sitten "tavalliseksi yleisöksi" kiihdytyskisoissa on mielenkiintoinen kysymys? Onko se autojen harrastaja vai jotain muuta?

  Korostetaan vielä lopuksi, ettei tässä ole mitään tarvetta kilpailla siitä, että onko muna vai kana kovempi. Molemmilla on paikkansa ja tässä maassa on niin pienet kiihdytys harrastajamäärät, että on todella urpoa olla puhaltamatta samaan uuniin.
   
 11. Cumminski

  Cumminski 3rd gear

  Noh, onko tällä rintamalla mitään uutta? Tarkoitan siis tulevaa.
   
 12. C5_Z06

  C5_Z06 Gearhead

  Alustava tapahtumakalenteri 2019
  19.-21.4.2019, American Car Show 2019, Helsingin Messukeskus

  18.-19.5.2019, Kiihdytysajon SM-osakilpailu 1, MotoPark Raceway. Pieksämäki

  1.-2.6.2019, Kiihdytysajon SM-osakilpailu 2, LSK Business Park, Kauhava

  15.-16.6.2019, Kiihdytysajon SM-osakilpailu 3, LSK Business Park, Kauhava

  4.-7.7.2019, Kiihdytysajon SM-osakilpailu 4 & Nitro Nationals 2019, LSK Business Park, Kauhava

  10.-11.8.2019, Kiihdytysajon SM-osakilpailu 5, MotoPark Raceway, Pieksämäki

  30.-31.8.2019, Kiihdytysajon SM-osakilpailu 6, FHRA Night Race Finals, LSK Business Park, Kauhava

  https://www.fhra.fi/alustava-tapahtumakalenteri-2019/
   
 13. Voliant

  Voliant 1st gear

  Tulisipa jo kevät/kesä:)
   
  Cumminski tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!