FHRA NITRO Nationals 2011

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 6.6.2011.

 1. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  Ei muutaku hyviä kelejä ja kaikki kynnelle kykenevät Kalajoelle.
   
 2. Uba

  Uba 1st gear

 3. Jukka_S

  Jukka_S Gearhead

  Olipa hieno kuulla todella mitä tapahtui. Vaikeudet eivät yleensä johdu yksittäisestä syystä vaan monet seikat vaikuttavat, niin tässäkin tapauksessa. Kaikki ei olekaan niin yksinkertaista kuin voisi ajatella. Hieman itsekin yleisurheilun puolella ajanottolaitteiden kanssa puljanneena olen myös välistä ollut helteessä ongelmien takia ja savuakin on syntynyt.

  Positiivisena puolena voisi ajatella että tuostakin härdellistä saatiin uutta oppia.
   
 4. Fastfwd

  Fastfwd 1st gear

  Kiitos informaatiosta. Uskon ihan oikeasti että Fyyra teki sen mitä voi. Skeidaa valuu joka mutkasta mutta jumalauta siellä on paljon hyviä tyyppejä duunissa ja tämä kiihdytyshomma lähti eteenpäin HARRASTE-pohjalta. Sitä ei voi/saa unohtaa. Kisat jatkuu Suomessa, varsinkin jos me nyt vähän edes pidetään yhtä. Elämä on parasta paikan päällä.
   
 5. estonian

  estonian 1st gear

  Mielellään sitä näissä kisoissa kävisi, mutta hinnoittelu on sillä tasolla, että ei sitä kestä tavallisen duunarin takapuoli, varsinkin kun matkan takaa tulee ja sitten ei sille päivälle huonolla säkällä ajele kun muutamat lähdöt. Minusta tuntuu että jonkinlainen vedejnjakaja satunnaisen harrastajan ja tosifanien välillä on just nyt saavutettu. Oon sen verran vanhentunut ja väsynyt, että en maksa isoa rahaa vain sen takia että menee päivä puoliksi hukkaan ja jää paha mieli ja joka vaiheessa rahastus.
   
 6. exchevelle

  exchevelle Gearhead

  Re: NITRO

  - eikö maahan kaivetut kaapelit ole vesieristettyjä?

  - 2000-luvun alussa ostetaan ISA-väylään perustuvaa teknikkaa ja tämä tulee yllätyksenä kaupanteon jälkeen? Molemmat asiat tuntuvat yhtä absurdeilta.
   
 7. repecab

  repecab 1st gear

  Jep, jotenkin koko touhusta jää ylimielinen maku jossa katsojat ja jopa kilpailijat on vain välttämätön paha. Amatöörimaista puuhastelua, oikealla asenteella katsojamäärät voisivat olla tuplasti paremmat koska lajihan on muuten mukavaa seurattavaa.Tänä vuonna jäi vituttamaan vain törkeät hinnat,ylärinteen "ruoka", kuulutukset ja äänentoisto, ratakunnostusporukan laahustus ja känniörvelöt suomenlippuineen ja isoine päivänvarjoineen. Onneksi liput kisoihin sai palkkiona pienestä talkootyöstä. Ensi vuonna kuitenkin todennäköisesti Thierpiin jos siellä vaikka homma onnistuisi ilman turhia vitutuksia.
   
 8. duster70

  duster70 1st gear

  mun mielestä hinnat on ihan ok jos vaikka vertaa tierpin hintoihin niin siellä jo pelkät liput oli muistaakseni 2päivältä 1600kr....
   
 9. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  Noita hintoja hieman kummastelin itsekin paikan päällä...

  estonian, paljonko koko päivän kestävästä tapahtumasta pitäisi ottaa pääsymaksua?

  Mitä vastaavat tapahtumat muualla maksaa?
  Kuinka pitkä matka Akaalta on Virttaalle?
   
 10. tha022

  tha022 Gearhead

  En mitenkään pyri puolustelemaan järjestäjän touhuja mutta uskokaa pois ettei ole kiva painia tuollaisten ongelmien kanssa ja samaan aikaan ajatella yleisön/kuskien tuntoja.
  Veikkaan et suurin osa valittajista ja uhoojista "mä en tuu enää" ei ole ikinä ollut kisoja järjestämässä.
  Itse olen ollut kahinoita tekemässä ja myöskin ongelmien kanssa taistellut joten tiedän mistä puhun.
  Toki virheitähän siinä tuli mutta kun luin tuon Väljän tekemän selostuksen niin uskon että peiliin on katsottu ja päätetty ettei enää näin käy.
  Vaan mitäpä voit luonnonilmiöille niitä ei voi kovinkaan jätkä tai muija komentaa pois.
  Tuo ajoaikahan aina meinaa ongelmaksi muodostua, kai sitä ajettais vaikka läpi yön jos se ei häirittis niin kovasti Savonlinnas asuvan lentosisiliskon perhe elämää.
  En oikeen saata uskoa että sportsmannin läpi vienti kauheesti ketään häirittis vaikka menis vähä myöhempäänkin. Minkäs teet ku kukkahattu täti näin päätti ettei yöllä saa ajaa.
  55 rahaa kurvata autolla parkkiin kohtuullisen etäisyyden päähän paddockista ke-su, ei paha vs. 1600kr Tierpissä 2päivää. Eikä tarvinnu kertaakaan ostaa rinteestä ruokaa kun voi tehdä sen autolla.
  Elämä on valintoja :)
  Ens vuonna joko ajetaan tai ollaan katsomassa mutta paikalla kuitenkin.
  Näin vähän takajäsenen ajatuksia. :rotfl:
   
 11. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

 12. nipla

  nipla 1st gear

 13. jknR

  jknR 3rd gear

  ^ Niin ja uusintana oikein monta kertaa viikon aikana, niin että varmasti näkee. Noi on niitä EM-sarjan virallisia ohjelmia joten laatu on ihan kohtalaista.

  Edit. 1.8. tulee sitten osa 2.
   
 14. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Tulee mm. http://www.speedgroup.eu/ sivulle muutaman viikon sisällä. Linkkaa Web TV-shows. Tällä hetkellä löytyy mm. Kunmadaras, Santa Pod ja Tierp
   
 15. savoa

  savoa 3rd gear

  rivijäsen

  jes poks päätin vähän avautua tuli taas käytyä pitkän tauon jälkeen kisoissa ja mikä olikaan meininki... eli täysin sama kuin ennenkin josta
  syystä jätin monta vuotta käymättä puhun nyt katsojana ongelmista mitkä ainakin minua vaivaavat
  lippujen hinnat..aika korkeita ei yhtään korotusta...
  leiriytymis maksu.. mitä' järkee maksaa sepelikentästä... kun vieressä kangasmaastoa..eikä mitään kunnolisia palveluita wc,SUIHKUT,
  aikataulut miksi aina venyy.. eikö voitaisi aloittaa aikasemmin ja ajaa nopeamin kierroksia jäisi tyhjä odottelu pois.. lisäksi kaikki katsojat (jotka tämänkin lystin MAKSAA) eivät asu kehä 3 sisäpuolella joten su on lähdettävä ajoissa ajamaan kotia kohti et kerkee yöksi töihin....
  et silleen...
  mutta kisat oli muuten hyvät kiitos siitä.. luonnon voimille ei myö maheta mittään... :soosoo:
   
 16. Buick225

  Buick225 Gearhead

  Oli muuten tän päivän hesarissa melkein koko aukeaman juttu jostain roskapönttökisoista eli JOKKIKSESTA. Ihmetys johtuu siitä kun en ainuttakaan sanaa löytänyt hesarista Alastaron EM kisoista,en ainuttakaan riviä.
  Jos jokkiksen SM tason kisoista on noin paljon juttua niin ainakin fyyran tiedottajan vois vaihtaa johonkin ... ööö... vaikka mihin...mihin tahansa
   
 17. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Nyt on molemmat jaksot Alastaron EM kisoista nähtävillä mm. Speedgroupin webbisivulta. Jaksossa I (52 min) ryhmät PM, TFB, TMD ja TMFC. Jaksossa II (52 min): TF, PSB, PS ja ST
   
 18. jknR

  jknR 3rd gear

Kerro tästä muillekin!