FHRA Nitro Nationals

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 7.6.2012.

 1. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Simsetti, tuota Compin puuttumista en ajatellutkaan. Harmi, koska kalusto on kirjavaa ja mielenkiintoista.

  Mistä mahdollinen ProModien kato johtuu? Olihan noita Tierpissäkin pitkä lista.
   
 2. homer

  homer Gearhead

  Muutama pm tiimihän tuolta on puuttunut molemmista ajetuista kisoista. Andy Robinsson, Adam Flamholc ja kuka se nyt ajoikaan sillä tummanpunaisella dusterilla. Ruotsissa tilannetta paikkaa vissiin nuo paikalliset top doorslammer kuskit.
  Ja ainahan Suomen kisasta on puuttunut niitä jotka ovat ajaneet muut osakilpailut. Kai me vaan olemme niin kauhian syrjässä ja kaukana kaikkialta?
   
 3. Akke

  Akke 3rd gear

  Eikös tuo Adam Flamholc ajellu tällä kaudelle noita kisoja 2012 NHRA and ADRL Pro-Mod racing seasons
   
 4. jjp

  jjp 1st gear

  Per Svedberg ajeli dusterilla mutta huhun mukaa huilaa tämän kauden työkiireiden takia ja Adam Flamholc on amerikoissa ajamassa.
   
 5. SV-mään

  SV-mään 1st gear

  Vähän ihmetyttää järjestäjän informaation puute tässä asiassa, isojen kaavioiden toivossahan tonne mennään katsomaan kisoja.
  Luulisi kumminkin hyvin päivitettyjen listojen yms lisäävän kansan kiinnostusta ja jengiä saapuisi enemmän paikalle.
   
 6. homer

  homer Gearhead

  Sehän tässä vähän mietityttääkin jotta eikö ilmoittautuneita em-ryhmiin ole tosiaan kuin nuo ruottalaisten sivuilla olevat plus muutama suomalainen pro tiimi?
   
 7. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Jotenkin tuntus sille että onks eurokriisit vai mitkä iskeny noihinkin kuvioihin kun Pro Modeista vaikuttas puuttuvan aika paljon vanhoja tiimejä ja Topikatkin on nyt osallistujiltaan melkeinpä niinku vaan SM-sarja :eek:
   
 8. Mika.V

  Mika.V Gearhead

  Pro modeissa on ajanut tänä vuonna kahdessa EM-kisassa vain: Bruno Bader, Marc Meihuizen, Robert Joosten, David Vegter ja Bert-ove Olofsson. Loput ajavat varmaan vain muutamia kisoja, eivätkä kierrä koko EM-sarjaa.
   
 9. homer

  homer Gearhead

  Kun katsoo tuota em-pistetilannetta niin aika vähän ryhmässä kuin ryhmässä on koko kauden ajavia.
  Siihen vielä Suomen (kuulemma) syrjäinen sijainti (omasta mielestäni muut maat sijaitsevat syrjässä ja kaukana) niin ei ihme että Nitronatikoissa taitaa olla viime vuosia vaisumpi tunnelma.
  Kaikkeen se Kreikka ja muu Etelä-Eurooppa vaikuttavat...
   
 10. Putte

  Putte 1st gear

  Ei kait se tunnelma kilpailijoiden määrästä ole niinkään kiinni kuin kilpailjoiden tasosta. Kyllä tonne on tulossa tosi kovia kuskeja tänäkin vuonna.
   
 11. homer

  homer Gearhead

  Totta tuokin mutta ei se tunnelmaa varsinaisesti laskekaan kun portista sisään tultuaan kävelee reilun parinkymmenen pro mod tiimin ohi.
   
 12. Jza

  Jza Gearhead

  No ei. Varsinkin kun suurin osa katsojista lienee täysin pihalla eri ryhmien säännöistä / nyansseista ja tulevat fiilistelemään lähinnä meteliä ja pauketta. Väittäisin, että nitroissa enempi on parempi.
   
 13. patukaplas

  patukaplas 1st gear

  Mielestäni kisa-esitteessä on selvitetty pääpiirteittäin eri luokkien perusasiat, jos haluaa päästä syvemmälle, voi vapaasti kysellä tiimien henkilöiltä. Siinä tämä laji on tullut lähemmäs yleisöä kun saimme " avoimen " varikon.

  Tämä on hieno laji eikä purnaamisella parane 8)
   
 14. supo

  supo Gearhead

  Näkyy olevan tulossa ihan hyvää settiä kaikissa EM-ryhmissä!!!Eli hyvät kisat tiedossa!!
   
 15. SV-mään

  SV-mään 1st gear

  Näköjään toimistolla paiskittu hommia ku on lista päivittynyt. :D
  Onkos kellään tietoa miksei Urssi oo tulossa kyykyttää TF kuskeja?
  Itellä menny ainakin ohi jos on jossain jotain juttua ollut...
   
 16. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Urssilla ei ole rahoitusta ajaa koko kautta ja ajaa vain Hockenheimin ja Tierp II
   
 17. homer

  homer Gearhead

  Tuntuu olevan rahoitus tänä vuonna kiven alla kun joidenkin ryhmien hallitsevat mestaritkin ajavat vajaan kauden tai jättävät karkelot kokonaan väliin.
  No onneksi alastaron kisaan tuo väriä super pro street jossa on oikein maaottelutunnelmaa luvassa. Miksiköhän sitä Laukkasen mattamustaa turbomustangia ei näy ilmoittautuneissa?
   
 18. patukaplas

  patukaplas 1st gear

  Onhan se tosiasia että palkinto- tai startti-rahoja ei ole tarkistettu kai kymmeneen vuoteen ja osallistumis- / muut kulut on nousseet huimasti. Lisäksi Kataisen ja eu;n raha politiikka ajaa yritykset varomaan sponsorointejaan, ei kai se ihme ole jos välivuosia tulee.
  Jotain radikaalia pitää tapahtua ettemme menetä loppujakin tiimejä leikistä
   
 19. triniemi

  triniemi Gearhead

  On se täällä ruohonjuuri sportsman kuskillakin vaikeuksia hankkia rahoitusta, osallistumismaksut 300-400€ / kisa, diesel 1,50€/litra jne kun samaan aikaan firmat leikkaa sponsorointibudjettiaan. Ihan limitillä mennään kisa kerrallaan.
   
 20. patukaplas

  patukaplas 1st gear

  Kyllä samat paineet on kautta linjan, siksi olisi energia kohdistettava kehittämiseen eikä riitojen lietsomiseen ... Helppo on rivistä huudella vaan toteutus onkin toinen juttu.
  Tutustuin Tierpin infraan ja kyllä on tunteella satsattu rahaa ja upeaa tulee, jossain on paljon löysää rahaa. Tai sitten joku osaa markkinoinnin astetta paremmin. Jos vastaavia oloja suomeen halajaa, voidaan ohjata saman tien hoitoon :)

  Pakko pärjätä näillä mitä on ja mielummin tarkastaa artistien palkkiot ensin.
   

Kerro tästä muillekin!